Spanien har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

BilbaoSpain

Denne tidligere industriby er nu et stort europæisk kunstcenter, der er hjem for kulturelle seværdigheder såsom det berømte Guggenheim-museum.

I sin tid var Bilbao i Nordspanien et industricenter, men i dag er byen kendt for sin blomstrende kunst- og kulturscene. Når du rejser til Bilbao, kan du besøge museer i verdensklasse, spise på sofistikerede restauranter eller tage ud i de nærliggende landområder.

Start ferien eller weekendopholdet med at gå op ad Mallona-trappen fra Plaza Unamuno til Parque Etxebarria, eller tag Artxanda-kabelbanen for at få en af de bedste udsigter over byen.

Mange rejsende kommer til Bilbao for at se Guggenheim-museet, der er en af Europas mest anerkendte kunstinstitutioner. Den bemærkelsesværdige moderne bygning med buede glas- og titaniumvægge huser kunst fra midten af det 20. århundrede og frem til i dag. Af andre seværdigheder kan nævnes Kunstmuseet og Det Baskiske Museum. I Bilbao afholdes der kulturelle begivenheder året rundt med mange vigtige udstillinger og optrædener. Se nogle af disse begivenheder i Palacio Euskalduna, en slående modernistisk bygning i centrum.

Byen er ikke kun berømt for sin moderne arkitektur, men også for bygninger, der går tilbage til det 14. århundrede. Besøg Santiago-katedralen i gotisk stil og Alhondiga, som er et kompleks med bibliotek, adskillige barer og restauranter, en biograf og pool med glasgulv på tagetagen.

Bilbao er kendt for sine gode spisesteder og mange Michelin-stjernede restauranter. Prøv det lokale køkken med babyblæksprutte og lammeragout.

Ligesom kunst og mad er Bilbao også en by, hvor man går op i sport. Byen har 30 km cykelstier samt mange swimmingpools, motionscentre og parker. I omegnen omkring Bilbao findes der naturreservater og vandrestier, ligesom der også er adskillige nærliggende golfbaner.

Lej en bil, og kør ud af byen for at opleve landskabet og kysten omkring byen. Der er traditionelle fiskerlandsbyer i den nærliggende bugt. Længere nede ad kysten kan du finde pittoreske og stille strande. Hvis du kører ind i landet, finder du vandrestier, som fører dig gennem det betagende bjerglandskab. Se vejrudsigten, inden du planlægger en dag på stranden, da det milde klima får mere regn end andre dele af den Iberiske Halvø.

Her kan du overnatte i Bilbao

Mest populære hoteller i Bilbao

Hotel ILUNION Bilbao
Hotel ILUNION Bilbao
3 out of 5
Calle Rodriguez Arias 66, Bilbao, Vizcaya
Prisen er DKK 396 pr. nat fra 27. jan. til 28. jan.

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Abando, kun 10 minutters gang fra Euskalduna Konferencecenter og Koncerthal og San Mames Stadion. Derudover ligger ...

4.1/5Very Good! (527 anmeldelser)

"Dejlig beliggenhed, pæne værelser og rigtig godt service minded personale."…"

Anmeldelse fra 1. feb. 2019

Hotel ILUNION Bilbao
Hotel Gran Bilbao
Hotel Gran Bilbao
4 out of 5
Indalecio Prieto Hiribidea, 1, Bilbao, Vizcaya
Prisen er DKK 409 pr. nat fra 21. jan. til 22. jan.

Dette hotel ligger i Santutxu, kun 0,6 km fra Stiftsmuseet for Hellig Kunst samt mindre end 5 km fra Plaza Moyua og Guggenheim-museet i Bilbao. Du kan desuden ...

4.5/5Wonderful! (688 anmeldelser)

"10 minuts walk from the old City. Very good brekfast"…"

Anmeldelse fra 3. jul. 2017

Hotel Gran Bilbao
Holiday Inn Express Bilbao
Holiday Inn Express Bilbao
3 out of 5
Zarandoa Kalea, 5, Derio, Vizcaya
Prisen er DKK 455 pr. nat fra 5. feb. til 6. feb.

Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 15 km fra Monte Artxanda, Guggenheim-museet i Bilbao og San Mames Stadion. Derudover ligger Iglesia de Begoña og Etxebarria-parken ...

4.2/5Very Good! (989 anmeldelser)
Fint hotel tæt på lufthavnen

"Fint hotel der ligger godt i forhold til lufthavnen. Flink personale."…"

Anmeldelse fra 24. feb. 2020

Holiday Inn Express Bilbao
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferieudlejning i Bilbao

Apartamentos Turisticos Atxuri
Apartamentos Turisticos Atxuri
2 out of 5
Av de Miraflores 17, Bilbao, Vizcaya
Prisen er DKK 434 pr. nat fra 21. jan. til 22. jan.

Dette lejlighedskompleks ligger i Santutxu, kun 0,5 km fra Stiftsmuseet for Hellig Kunst og ca. 5 km fra Guggenheim-museet i Bilbao og San Mames Stadion. Derudover ...

3.8/5Good! (225 anmeldelser)

"Det var OK. Sengen bar dårlig. men lejligheden var stor"…"

Anmeldelse fra 1. dec. 2018

Apartamentos Turisticos Atxuri
Bilbao City Center by abba Suites
Bilbao City Center by abba Suites
3.5 out of 5
Calle Huertas de la Villa 15, Bilbao, Bilbao
Prisen er DKK 632 pr. nat fra 21. jan. til 22. jan.

Dette lejlighedskompleks ligger i Castaños, kun 15 minutters gang fra Artxanda-kabelbanen og Guggenheim-museet i Bilbao. Derudover ligger San Mames Stadion 2,2 ...

4.8/5Exceptional! (20 anmeldelser)

"Apartamento nuevo y muy comodo, pero habitación que nos han dado no era como foto que aparece en web de Hotels.com"…"

Anmeldelse fra 28. sep. 2020

Bilbao City Center by abba Suites
I nærheden af Guggenheim | Gå overalt | Elevator | 2 BR |
I nærheden af Guggenheim | Gå overalt | Elevator | 2 BR |
24 García Salazar Kalea, 1ero izda, Bilbao, Baskerlandet

Dette lejlighedskompleks ligger i Abando, kun 2 km fra Ensanche, Guggenheim-museet i Bilbao og San Mames Stadion. Derudover ligger San Francisco de Asís-kirken ...

5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Muy recomendable

"Muy acogedor. Muy limpio., moderno y bien decorado. Buena situación. 10’ del centro de Bilbao y Casco Antiguo. El propietario muy amable. Estuvo en todo momento pendiente por si necesitábamos algo. Sin duda alguna lo recomendaría."…"

Anmeldelse fra 1. sep. 2020

I nærheden af Guggenheim | Gå overalt | Elevator | 2 BR |
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Bilbao

De mest populære oplevelser i Bilbao

Byer i nærheden af Bilbao