COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Bilbao
Rejseguide

Denne tidligere industriby er nu et stort europæisk kunstcenter, der er hjem for kulturelle seværdigheder såsom det berømte Guggenheim-museum.

I sin tid var Bilbao i Nordspanien et industricenter, men i dag er byen kendt for sin blomstrende kunst- og kulturscene. Når du rejser til Bilbao, kan du besøge museer i verdensklasse, spise på sofistikerede restauranter eller tage ud i de nærliggende landområder.

Start ferien eller weekendopholdet med at gå op ad Mallona-trappen fra Plaza Unamuno til Parque Etxebarria, eller tag Artxanda-kabelbanen for at få en af de bedste udsigter over byen.

Mange rejsende kommer til Bilbao for at se Guggenheim-museet, der er en af Europas mest anerkendte kunstinstitutioner. Den bemærkelsesværdige moderne bygning med buede glas- og titaniumvægge huser kunst fra midten af det 20. århundrede og frem til i dag. Af andre seværdigheder kan nævnes Kunstmuseet og Det Baskiske Museum. I Bilbao afholdes der kulturelle begivenheder året rundt med mange vigtige udstillinger og optrædener. Se nogle af disse begivenheder i Palacio Euskalduna, en slående modernistisk bygning i centrum.

Byen er ikke kun berømt for sin moderne arkitektur, men også for bygninger, der går tilbage til det 14. århundrede. Besøg Santiago-katedralen i gotisk stil og Alhondiga, som er et kompleks med bibliotek, adskillige barer og restauranter, en biograf og pool med glasgulv på tagetagen.

Bilbao er kendt for sine gode spisesteder og mange Michelin-stjernede restauranter. Prøv det lokale køkken med babyblæksprutte og lammeragout.

Ligesom kunst og mad er Bilbao også en by, hvor man går op i sport. Byen har 30 km cykelstier samt mange swimmingpools, motionscentre og parker. I omegnen omkring Bilbao findes der naturreservater og vandrestier, ligesom der også er adskillige nærliggende golfbaner.

Lej en bil, og kør ud af byen for at opleve landskabet og kysten omkring byen. Der er traditionelle fiskerlandsbyer i den nærliggende bugt. Længere nede ad kysten kan du finde pittoreske og stille strande. Hvis du kører ind i landet, finder du vandrestier, som fører dig gennem det betagende bjerglandskab. Se vejrudsigten, inden du planlægger en dag på stranden, da det milde klima får mere regn end andre dele af den Iberiske Halvø.

Her kan du overnatte i Bilbao

Hotel Carlton
Hotel Carlton
5 out of 5
Plaza Federico Moyua 2, Bilbao, Vizcaya
Prisen er DKK 563 pr. nat fra 12. apr. til 13. apr.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Abando, kun 15 minutters gang fra Ensanche, Guggenheim-museet i Bilbao og San Mames Stadion. Derudover ligger Plaza ...

4.4/5Wonderful! (990 anmeldelser)
Luksus og charme

"Der findes ikke bedre valg i Bilbao. Venlig charmerende betjening overalt. Skønne værelser og central beliggenhed."…"

Anmeldelse fra 4. sep. 2019

Hotel Carlton
Barceló Bilbao Nervión
Barceló Bilbao Nervión
4 out of 5
Paseo Campo Volantin 11, Bilbao, Vizcaya
Prisen er DKK 469 pr. nat fra 25. apr. til 26. apr.

Dette hotel ligger i Castaños, kun 2 km fra Bilbao Rådhus og Guggenheim-museet i Bilbao. Derudover ligger San Mames Stadion 2,3 km derfra. Du kan desuden gå ...

4.3/5Excellent! (992 anmeldelser)

"Meget centralt - gå afstand til de fleste seværdigheder. Personalet meget hjælpsomme, rengøring udmærket."…"

Anmeldelse fra 13. apr. 2019

Barceló Bilbao Nervión
Occidental Bilbao
Occidental Bilbao
4 out of 5
Av Zumalacarregui, 40, Bilbao, Vizcaya
Prisen er DKK 495 pr. nat fra 25. apr. til 26. apr.

Dette hotel med spa ligger i Begoña, kun 0,3 km fra Iglesia de Begoña og ca. 5 km fra Guggenheim-museet i Bilbao og San Mames Stadion. Derudover ligger Etxebarria-parken ...

4.2/5Very Good! (330 anmeldelser)
Pænt men dårlig wifi

"Pænt hotel med stort have/pool-område. Elendigt wifi-niveau på værelset. Trænger virkelig til en opgradering, Det tager ca. 20 minutter at gå til den gamle by."…"

Anmeldelse fra 14. aug. 2019

Occidental Bilbao
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Apartamentos Turisticos Atxuri
Apartamentos Turisticos Atxuri
2 out of 5
Av de Miraflores 17, Bilbao, Vizcaya
Prisen er DKK 431 pr. nat fra 12. apr. til 13. apr.

Dette lejlighedskompleks ligger i Santutxu, kun 0,5 km fra Stiftsmuseet for Hellig Kunst og ca. 5 km fra Guggenheim-museet i Bilbao og San Mames Stadion. Derudover ...

3.8/5Good! (225 anmeldelser)

"Det var OK. Sengen bar dårlig. men lejligheden var stor"…"

Anmeldelse fra 1. dec. 2018

Apartamentos Turisticos Atxuri
Class Bilbao Piso Diseño AC
Class Bilbao Piso Diseño AC
3.5 out of 5
Calle Bruno Mauricio Zabala Kalea, 25, Bilbao, Vizcaya

Dette lejlighedskompleks ligger i Zabala, kun 2 km fra Ensanche, Guggenheim-museet i Bilbao og San Mames Stadion. Derudover ligger Bilbaos reproduktionsmuseum ...

Class Bilbao Piso Diseño AC
Bilbao Centric Apartments
Bilbao Centric Apartments
3.5 out of 5
C/ Alameda Recalde 24, 3ra planta, Bilbao, Vizcaya
Prisen er DKK 595 pr. nat fra 13. apr. til 14. apr.

Dette lejlighedskompleks ligger i Abando, kun 10 minutters gang fra Ensanche og Guggenheim-museet i Bilbao. Derudover ligger San Mames Stadion 1,4 km derfra. ...

4.7/5Exceptional! (15 anmeldelser)

"Ottima struttura e personale molto disponibile e reattivo"…"

Anmeldelse fra 8. dec. 2020

Bilbao Centric Apartments
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Bilbao

De mest populære oplevelser i Bilbao

Byer i nærheden af Bilbao