Spanien har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

BilbaoSpain

Denne tidligere industriby er nu et stort europæisk kunstcenter, der er hjem for kulturelle seværdigheder såsom det berømte Guggenheim-museum.

I sin tid var Bilbao i Nordspanien et industricenter, men i dag er byen kendt for sin blomstrende kunst- og kulturscene. Når du rejser til Bilbao, kan du besøge museer i verdensklasse, spise på sofistikerede restauranter eller tage ud i de nærliggende landområder.

Start ferien eller weekendopholdet med at gå op ad Mallona-trappen fra Plaza Unamuno til Parque Etxebarria, eller tag Artxanda-kabelbanen for at få en af de bedste udsigter over byen.

Mange rejsende kommer til Bilbao for at se Guggenheim-museet, der er en af Europas mest anerkendte kunstinstitutioner. Den bemærkelsesværdige moderne bygning med buede glas- og titaniumvægge huser kunst fra midten af det 20. århundrede og frem til i dag. Af andre seværdigheder kan nævnes Kunstmuseet og Det Baskiske Museum. I Bilbao afholdes der kulturelle begivenheder året rundt med mange vigtige udstillinger og optrædener. Se nogle af disse begivenheder i Palacio Euskalduna, en slående modernistisk bygning i centrum.

Byen er ikke kun berømt for sin moderne arkitektur, men også for bygninger, der går tilbage til det 14. århundrede. Besøg Santiago-katedralen i gotisk stil og Alhondiga, som er et kompleks med bibliotek, adskillige barer og restauranter, en biograf og pool med glasgulv på tagetagen.

Bilbao er kendt for sine gode spisesteder og mange Michelin-stjernede restauranter. Prøv det lokale køkken med babyblæksprutte og lammeragout.

Ligesom kunst og mad er Bilbao også en by, hvor man går op i sport. Byen har 30 km cykelstier samt mange swimmingpools, motionscentre og parker. I omegnen omkring Bilbao findes der naturreservater og vandrestier, ligesom der også er adskillige nærliggende golfbaner.

Lej en bil, og kør ud af byen for at opleve landskabet og kysten omkring byen. Der er traditionelle fiskerlandsbyer i den nærliggende bugt. Længere nede ad kysten kan du finde pittoreske og stille strande. Hvis du kører ind i landet, finder du vandrestier, som fører dig gennem det betagende bjerglandskab. Se vejrudsigten, inden du planlægger en dag på stranden, da det milde klima får mere regn end andre dele af den Iberiske Halvø.

Her kan du overnatte i Bilbao

Ribera Marked som omfatter interiør, mad og en bar

Bilbao gamle bydel

4.5/5Wonderful!(3 anmeldelser af området)

Bilbao gamle bydel byder blandt andet på museer, muligheder for shopping og teatre. Læg vejen forbi Santiago Katedral eller Plaza Nueva under dit ophold, og tag metroen fra Arriga Sporvognsstation eller Casco Viejo Metrostation for at komme rundt i byen.

Bilbao gamle bydel
San Mames Stadion som omfatter moderne arkitektur og en flod eller et vandløb

Bilbao Centrum

4/5Very Good!(2 anmeldelser af området)

Guggenheim-museet i Bilbao og San Mames Stadion er blandt de mest populære seværdigheder i Bilbao Centrum, og du skal næsten også udforske de fascinerende museer. Hop på metroen fra Moyua Metrostation eller Indautxu Metrostation for at se flere seværdigheder i området.

Bilbao Centrum
Guggenheim-museet i Bilbao som viser gadeliv, en solnedgang og moderne arkitektur

Abando

4.5/5Wonderful!(3 anmeldelser af området)

De mange spisemuligheder, de interessante museer og den smukke udsigt til floden er blot nogle af højdepunkterne i Abando. Et besøg til Guggenheim-museet i Bilbao eller Plaza Moyua kan fuldende dit ophold, og du kan hoppe på metroen fra Moyua Metrostation eller Indautxu Metrostation for at komme rundt i byen.

Abando
Algorta, Getxo, Baskerlandet, Spanien

Algorta

Algorta er en populær destination på grund af sine strande, og du kan tage metroen fra Algorta Metrostation eller Bidezabal Metrostation for at udforske seværdigheder som Bilbaos udmunding.

Algorta
Plaza Nueva som omfatter udendørs spisning såvel som en lille gruppe mennesker

Casco Viejo

Casco Viejo byder blandt andet på museer, teatre og historiske seværdigheder. Læg vejen forbi Plaza Nueva eller Arriaga Teater under dit ophold, og tag metroen fra Casco Viejo Metrostation eller Arriga Sporvognsstation for at komme rundt i byen.

Casco Viejo
Deusto, Bilbao, Baskerlandet, Spanien

Deusto

Besøgende i Deusto synes blandt andet godt om flodudsigten og museerne. Besøg også Bilbaos udmunding under dit ophold, og tag metroen fra Sarriko Metrostation eller Deusto Metrostation for at komme rundt i byen.

Deusto

Mest populære hoteller i Bilbao

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Hotel Melia Bilbao
Hotel Melia Bilbao
5 out of 5
Lehendakari Leizaola, 29, Bilbao, Vizcaya
Prisen er DKK 558 pr. nat fra 18. okt. til 19. okt.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Abando, kun 10 minutters gang fra Dona Casilda Iturrizar Park, Guggenheim-museet i Bilbao og San Mames Stadion. Derudover ...

4.4/5Wonderful! (980 anmeldelser)

"Venligt-yderst hjælpsomt personale og spændende arkitektur og faciliteter."…"

Anmeldelse fra 6. aug. 2019

Hotel Melia Bilbao
Hotel Tayko Bilbao
Hotel Tayko Bilbao
4 out of 5
Erribera Kalea 13, Bilbao
Prisen er DKK 625 pr. nat fra 27. sep. til 28. sep.

Dette hotel ligger i Bilbao gamle bydel, kun 5 minutters gang fra Santiago Katedral og Arriaga Teater. Derudover ligger Ribera Marked og Plaza Moyua ca. 2 km ...

4.7/5Exceptional! (306 anmeldelser)
Vores bedste anbefaling

"Et rigtigt dejligt hotel, med noget meget hjælpsomt og venligt personale. Det gælder både i reception, cafe og på restauranten. Værelset var pænt og i moderne design, som var lækkert at være i."…"

Anmeldelse fra 16. jul. 2019

Hotel Tayko Bilbao
Barceló Bilbao Nervión
Barceló Bilbao Nervión
4 out of 5
Paseo Campo Volantin 11, Bilbao, Vizcaya
Prisen er DKK 573 pr. nat fra 2. okt. til 3. okt.

Dette hotel ligger i Castaños, kun 2 km fra Bilbao Rådhus og Guggenheim-museet i Bilbao. Derudover ligger San Mames Stadion 2,3 km derfra. Du kan desuden gå ...

4.3/5Excellent! (986 anmeldelser)

"Meget centralt - gå afstand til de fleste seværdigheder. Personalet meget hjælpsomme, rengøring udmærket."…"

Anmeldelse fra 13. apr. 2019

Barceló Bilbao Nervión

Populære steder at besøge i Bilbao

Guggenheim-museet i Bilbao
Billede af Guggenheim-museet i Bilbao

Guggenheim-museet i Bilbao

4.5/5(7 anmeldelser)

Guggenheim-museet i Bilbao er et populært museum i Bilbao, som har en rig historie bag sig. Dette vandrevenlige sted er vellidt for sine museer samt sine shoppingmuligheder.

San Mames Stadion
Billede af San Mames Stadion

San Mames Stadion

Gå til et event i San Mames Stadion under dit ophold i Bilbao. Dette vandrevenlige sted er vellidt for sine museer samt sine shoppingmuligheder.

Vizcaya-broen
Billede af Vizcaya-broen

Vizcaya-broen

4/5(3 anmeldelser)

Lær mere om historien i Bilbao, hvis du kigger forbi Vizcaya-broen. Tag et kig på udvalget af barer på dette vandrevenlige sted, som også er kendt for sine shoppingmuligheder.

Plaza Moyua
Billede af Plaza Moyua

Plaza Moyua

4/5(3 anmeldelser)

Bliv klogere på historien i Bilbao, hvis du kigger forbi Plaza Moyua. Området er kendt for sine shoppingmuligheder, som du kan besøge, samt for sin flodbred.

Santiago Katedral
Billede af Santiago Katedral

Santiago Katedral

4/5(2 anmeldelser)

Bliv klogere på historien i Ibaiondo, når du tager et smut forbi Santiago Katedral. Stedet er kendt og populært for sin flodbred og sine shoppingmuligheder, som du kan besøge på din rejse.

Bilbao Museum for Fin Kunst
Billede af Bilbao Museum for Fin Kunst

Bilbao Museum for Fin Kunst

Du kan nærstudere udstillingerne i Bilbao Museum for Fin Kunst, som er museum med rig historie, på din tur til Bilbao. Dette vandrevenlige sted er vellidt for sine museer samt sine shoppingmuligheder.

De mest populære oplevelser i Bilbao

Gåtur i det gamle kvarter med entré til Guggenheim-museet
Billede af Gåtur i det gamle kvarter med entré til Guggenheim-museet

Gåtur i det gamle kvarter med entré til Guggenheim-museet

DKK 560
pr. voksen

Bilbao – anmeldelser

3.5

Gæstebedømmelse

5 - Fremragende
0
5 - Fremragende 0%
4 - God
2
4 - God 50%
3 - Okay
2
3 - Okay 50%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

4/5 - God

Verificeret rejsende

15. okt. 2019

Dejlig by og nem at fortabe sig i. Masser af oplevelser i og lige udenfor byen. Vi tog en tur til Gexto ca. 30 time mod kysten. Det var fedt.

Byer i nærheden af Bilbao