Billige flybilletter til Bilbao

Billigste flyrejser til Bilbao

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 797, kr for en enkeltbillet og 997, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Eurowings
Lufthansa
Air France
Iberia
Brussels Airlines
TAP Portugal
Lufthansa
Brussels Airlines
KLM
Air France

Om Bilbao

Fly til Bilbao

Bilbao er måske ikke en af de største turistmagneter i Spanien, men det skal ikke afholde dig fra at holde din næste ferie i Bilbao. Her venter dig mange skønne seværdigheder, fx Guggenheim-museet og den autentiske spanske atmosfære, som vi nordboere elsker at rejse efter. Find dine billige flybilletter til Bilbao – og kom af sted!

Bilbao ligger i det nordlige Spanien, og selvom vejret derfor kan være en blandet fornøjelse, sidder de lokale alligevel på fortovene og drikker kaffen eller indtager aftensmaden sent om aftenen – alt det, vi elsker ved Spanien. Køb en flyrejse til Bilbao, og kom tæt på det autentiske Spanien.

Fly til Bilbao

Når du rejser med fly til Bilbao, lander du i Bilbao Lufthavn. Lufthavnen er berømt for sit fantastisk smukke terminalbyggeri, og allerede her fornemmer du, at du er kommet til en by med ambitioner. Måske tænker du dog mere på at komme frem til dit hotel i Bilbao end på at nyde den smukke arkitektur? Fra lufthavnen kan du tage en taxa ind til byen, eller du kan vælge at tage med den offentlige transport, som har jævnlige afgange fra lufthavnen.

Det er også muligt at benytte dig af billeje i Bilbao, og med egen bil til rådighed har du nemt ved at komme rundt og udforske ikke bare byen, men også hele området omkring Bilbao. Alle de større biludlejningsfirmaer er repræsenteret i Bilbao Lufthavn, og du finder nemt en bil, der passer til lige netop det, du skal bruge den til.

Oplev autentiske Bilbao

Nok er Bilbao måske ikke den største spanske turistdestination, men når du har købt en flyrejse til Bilbao, vil du hurtigt opdage, at byen har rigeligt at byde på. Selvfølgelig skal du besøge Guggenheim-museet, men derudover kan du vælge mellem mange flere kulturelle tilbud, ligesom her også er gode muligheder for at fylde kufferten med gode indkøb.

Hvis du for et øjeblik vil sætte dig og nyde livet på spansk manér, er det også en mulighed. Bilbao er kun halvt så stor som København, men har mere end dobbelt så mange barer og restauranter. Bilbaos indbyggere går gerne ud og spiser og hygger sig. Så hvorfor ikke følge i de lokales fodspor, sætte dig på en fortovscafé med en god kop kaffe og følge med i livet, der passerer forbi? Når det bliver aften, kan du spise dig mæt i den lokale delikatesse pinxtos – små lækre pindemadder.

Al den gode mad kan betyde, at du får brug for at røre dig lidt, og så kan du vælge en spadseretur langs floden Nervión, der løber midt gennem Bilbao. Promenaden langs floden har været en del af byfornyelsen, og er du til smuk arkitektur, bliver du forkælet her. Det er også her langs floden, du finder Guggenheim-museet, som er et arkitektonisk mesterværk, både udvendigt og indvendigt. Udover kunstudstillinger afholdes der også koncerter i museet.

Er der noget at betænke sig på? Find et hotel, bestil en bil, og køb dine billige flybilletter til Bilbao!

Ofte stillede spørgsmål

Populære flyrejser til Bilbao

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 797, kr for en enkeltbillet og 997, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Lufthansa
TAP Portugal