Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Phuket

Se alle 50 aktiviteter i Phuket

Forunderlige og afslappende oplevelser i Phuket

Er du til badeferie med garanteret sol, strand, wellness og et livligt natteliv kombineret med storslåede naturoplevelser, er Phuket det helt rigtige rejsemål for dig. Phuket er den absolutte topscorer blandt rejsemålene i Thailand. Sandsynligheden for, at du får lyst til at vende tilbage til dette paradis, er stor, for selv om stranden er overfyldt, er havet stadig vidunderligt blåt, og bjerglandskabet i baggrunden er ganske enkelt et storslået syn. Nye spændende kulinariske oplevelser venter dig i Phuket, og du får mulighed for at snuse lidt til Østens mystik, stifte bekendtskab med den venlige og servicemindede lokalbefolkning, og har du børnene med på ferien, er der masser af aktiviteter i Phuket for dem også.

Phukets aktiviteter til lands og til vands

Den største og mest velbesøgte strand i Phuket er Patong Strand. Der findes også mange andre populære strande i nærheden. Lej eventuelt en bil, og drag af sted. Du kan sågar være heldig at finde en uspoleret strand. Læg også vejen forbi nogle af de gamle landsbyer, og kig indenfor i et eller flere templer. Du kan dyrke vandsportsaktiviteter, dykke ned under havets overflade eller sejle ud til de små øer. Hvad med en tur til James Bond-øen?

Se Phukets attraktioner

Tag på en slentretur i Phuket gamle bydel med de velholdte huse, de specielle butikshuse og smukke templer. Et af de bedst bevarede huse er indrettet som museum, hvor du kan høre om Phukets fortid eller være heldig at se en af de skiftende udstillinger. Besøg den imponerende 45 m høje marmorstatue, Den Store Buddha, på bjerget Nakkerd. Snyd heller ikke dig selv for at besøge Phukets mest betydningsfulde tempel, Wat Chalong. Når du har beundret dets smukke ydre, så kig indenfor, og nyd freden og roen, så du kan komme helt ned i gear, inden hverdagen melder sig igen.

Et godt sted at handle

Du kan praktisk taget handle overalt i Phuket – i butikscentre og på gader og stræder. Loppemarkeder finder du også, og priserne er lave. Besøg det store weekendloppemarked Chao Fa Variety. Her kan du desuden prøve nogle af de lokale retter, når sulten melder sig.

Husk at få taget mål til et nyt sæt tøj hos en af Phukets mange gode skræddere, og måske trænger du til et par nye briller. Du kan med fordel købe f.eks. tøj, herunder mærketøj, ure og elektronik i Phuket.

Oplevelser i Phuket med forlystelser og velvære

Tag en tur i forlystelsesparken Phuket FantaSea, og få et indblik i Thailands kultur og mystik på en anderledes måde. Oplev, hvordan det er at sidde på ryggen af en elefant, eller forkæl dig selv med en gang thaimassage efter en lang dag med sightseeing. Om aftenen er det især Patong Strand, der danner rammen om det sprudlende natteliv i Phuket. Find en god restaurant, og besøg en af de livlige barer.