Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Phuket

Se alle 23 aktiviteter i Phuket

Forunderlige og afslappende oplevelser i Phuket

Er du til badeferie med garanteret sol strand wellness og et livligt natteliv kombineret med storslåede naturoplevelser er Phuket det helt rigtige rejsemål for dig. Phuket er den absolutte topscorer blandt rejsemålene i Thailand. Sandsynligheden for

at du får lyst til at vende tilbage til dette paradis er stor for selv om stranden er overfyldt er havet stadig vidunderligt blåt og bjerglandskabet i baggrunden er ganske enkelt et storslået syn. Nye spændende kulinariske oplevelser venter dig i Phuket og du får mulighed for at snuse lidt til Østens mystik stifte bekendtskab med den venlige og servicemindede lokalbefolkning og har du børnene med på ferien er der masser af aktiviteter i Phuket for dem også.

Phukets aktiviteter til lands og til vands

Den største og mest velbesøgte strand i Phuket er Patong Strand. Der findes også mange andre populære strande i nærheden. Lej eventuelt en bil og drag af sted. Du kan sågar være heldig at finde en uspoleret strand. Læg også vejen forbi nogle af de gamle landsbyer og kig indenfor i et eller flere templer. Du kan dyrke vandsportsaktiviteter dykke ned under havets overflade eller sejle ud til de små øer. Hvad med en tur til James Bond-øen?

Se Phukets attraktioner

Tag på en slentretur i Phuket gamle bydel med de velholdte huse de specielle butikshuse og smukke templer. Et af de bedst bevarede huse er indrettet som museum hvor du kan høre om Phukets fortid eller være heldig at se en af de skiftende udstillinger. Besøg den imponerende 45 m høje marmorstatue Den Store Buddha på bjerget Nakkerd. Snyd heller ikke dig selv for at besøge Phukets mest betydningsfulde tempel Wat Chalong. Når du har beundret dets smukke ydre så kig indenfor og nyd freden og roen så du kan komme helt ned i gear inden hverdagen melder sig igen.

Et godt sted at handle

Du kan praktisk taget handle overalt i Phuket – i butikscentre og på gader og stræder. Loppemarkeder finder du også og priserne er lave. Besøg det store weekendloppemarked Chao Fa Variety. Her kan du desuden prøve nogle af de lokale retter når sulten melder sig.

Husk at få taget mål til et nyt sæt tøj hos en af Phukets mange gode skræddere og måske trænger du til et par nye briller. Du kan med fordel købe f.eks. tøj herunder mærketøj ure og elektronik i Phuket.

Oplevelser i Phuket med forlystelser og velvære

Tag en tur i forlystelsesparken Phuket FantaSea og få et indblik i Thailands kultur og mystik på en anderledes måde. Oplev hvordan det er at sidde på ryggen af en elefant eller forkæl dig selv med en gang thaimassage efter en lang dag med sightseeing. Om aftenen er det især Patong Strand der danner rammen om det sprudlende natteliv i Phuket. Find en god restaurant og besøg en af de livlige barer.

Kort

Discover neighborhoods in Phuket

Phukets gamle bydel

Phukets gamle bydel byder blandt andet på caféer, strande og historiske seværdigheder. Læg vejen forbi Phuket Søndag Natmarked eller Talad Yai Marked, når du udforsker kvarteret.

CaféerMuseerVenlige mennesker

Ban Saiyuan

Oplev nogle af de største trækplastre i Ban Saiyuan (1) såsom havudsigten og spaerne. Hvis du planlægger at se mere af området, kan du for eksempel lægge vejen forbi Rawai Strand eller Kok Chang Safari Elephant Trekking.

AfslapningHavVenlige mennesker

Talat Yai

De historiske seværdigheder og spaerne er bare nogle af de ting, som er med til at gøre Talat Yai unik. Læg vejen forbi Phuket Trickeye Museum eller Robinson Department Store, når du udforsker området.

KulturTemplerChinatown

Nanai Road

Du kan sætte pris på havudsigten og barerne i Nanai Road, og hvis du er interesseret i at opleve mere af området, er Jungceylon Indkøbscenter og Bangla Road værd at besøge.

Venlige menneskerSvømningHav

Talat Nuea

Kaffebarerne og de historiske seværdigheder er bare nogle af de ting, som er med til at gøre Talat Nuea unik. Læg vejen forbi Phuket Søndag Natmarked eller Jui Tui Helligdom, når du udforsker området.

FærgeVenlige menneskerBudgetvenligt