Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter ud fra kategori

De mest populære aktiviteter i Denver

Se alle 2 aktiviteter i Denver

Denver-aktiviteter

Lad Expedia hjælpe dig med at opleve de bedste aktiviteter Denver har at tilbyde! Hvis du planlægger en rejse til Denver kan vi give dig en liste over de mest populære attraktioner samt hjælpe dig med at finde oplevelser du ikke vil gå glip af. Uanset om du rejser til Denver med din familie planlægger et romantisk ophold med din udkårne eller er på forretningsrejse

gør vi det nemt for dig at planlægge en uforglemmelig rejse hvor der ikke mangler noget.

Spændende oplevelser og aktiviteter i Denver

Hvis du planlægger en tur til Denver hvorfor så ikke læse vores hjælpsomme guides om hvad du bør se og opleve i området? Du kan søge blandt aktiviteter få tips til de mest populære udflugtsmål og få hjælp med planlægge din rejse ned til mindste detalje. Expedia gør det nemt for dig at besøge alle de berømte seværdigheder i Denver.

At lede efter aktiviteter i Denver kan være tidskrævende så lad os hjælpe dig med at planlægge din ferie. Hvad end du søger en aktiv ferie i det fri vil smage på Denvers lokale specialiteter eller dykke ned i lokalområdets sprudlende kultur kan vores guides til Denvers seværdigheder sikre at du får en uforglemmelig rejse uanset årstiden.

Aktiviteter i Denver for enhver smag

Denver har noget for enhver og uanset om du planlægger en aktiv sommerferie en romantisk smuttur eller en luksuriøs vinterferie finder du masser af aktiviteter i Denver som vil holde dig beskæftiget under hele opholdet. Expedia gør det nemt at reservere både flyrejse hotel og udlejningsbil på forhånd så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at gå på opdagelse i Denver.

Denver er fyldt med steder der bare må ses og opleves. Vi kan hjælpe dig med at beslutte hvor du skal bo i Denver og sørge for at din oplevelse af Denver og de omkringliggende områder bliver en fest. Læs vores guides om hvor du skal tage hen hvornår du skal gøre det og hvad du skal se. Uanset hvor længe dit ophold varer er det nemt at finde spændende steder i Denver der gør at du kan nyde din ferie til fulde og ikke går glip af noget. Overlad den lokale ekspertise og besværet til os. God tur!

Kort

Hvor kan jeg overnatte i Denver

Denver Centrum

16th Street Mall og Paramount Theater er blandt de mest populære seværdigheder i Denver Centrum, og du skal næsten også udforske de populære butikker. Hop på metroen fra 16th - California Station eller 16th - Stout Station for at se flere seværdigheder i området.

ShoppingArkitekturUrbant

Cherry Creek

De mange spisemuligheder og den smukke udsigt til floden er blandt højdepunkterne i Cherry Creek. Du kan lægge vejen forbi populære seværdigheder som Cherry Creek Shopping Center, mens du udforsker området.

ShoppingMiddagRiver View

LoDo

Tag dig tid til at besøge seværdigheder som Union Station og Larimer Square i LoDo. Du vil måske også sætte pris på de mange spisemuligheder, og du kan hoppe på metroen fra Union Station-Coors Field-16th St. Mall Station for at se mere af byen.

UrbantPoolside BarsMiddag

Capitol Hill

Museerne og barerne er bare nogle af de ting, som er med til at gøre Capitol Hill unik. Læg vejen forbi Ogden Theater eller Molly Brown House Museum, når du udforsker området.

DansLivemusikArkitektur

Stapleton

Restauranterne og livemusikken er blot et par af de ting, rejsende godt kan lide ved Stapleton. Hvis du er interesseret i sightseeing, er Northfield Stapleton og Denver Natur- og videnskabsmuseum et par populære steder at besøge.

ShoppingSportCafé

Ken Caryl

Ken Caryl er populær på grund af sine mange spisemuligheder, og du kan kigge nærmere på Deer Creek Golf Club, som er en velbesøgt seværdighed i kvarteret.

Venlige menneskerFamilievenligtLivemusik