Billige flybilletter til Denver

Billigste flyrejser til Denver

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 3.658, kr for en enkeltbillet og 1.485, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

American Airlines
Delta
United
Delta
United
American Airlines
Lufthansa
Lufthansa
TAP Portugal
Icelandair

Om Denver

Fly til Denver

Denver, der har kælenavnet The Mile-High City på grund af den høje breddegrad, er en smuk by i nærheden af Rocky Mountains. De fleste mennesker er ikke klar over det, men Denver er en meget solrig by med gennemsnitligt 300 solskinsdage om året. Mange mennesker kommer til Denver for at se de majestætiske bjerge og indånde den friske luft. Denver er en dejlig by hele året rundt; om vinteren kan du stå på snowboard og ski, og om sommeren kan du vandre i bjergene og nyde udsigten. Gør dig klar til at nyde Queen City of the West, som er et andet af byens kælenavne, og bestil din billige flyrejse til Denver på Expedia.dk i dag.

Lufthavne i Denver

De fleste fly til Denver lander i Denver Internationale Lufthavn (DEN). Denne lufthavn, der normalt omtales som DIA, er den største lufthavn i USA og den næststørste i verden. Derudover er DIA hjemsted for landets længste offentlige landingsbane og den 11. travleste lufthavn i verden målt på passagertrafik. De dominerende flyselskaber i DIA omfatter Frontier Airlines, Great Lakes Airlines, United Airlines og Southwest Airlines. Arkitekturmæssigt er DIA temmelig unik; dens tag består af hvidt teflonbelagt glasfiber, der på en abstrakt måde minder om Rocky Mountains. Andre lufthavne i Denver-området er Rocky Mountain Metropolitan Lufthavn, Centennial Lufthavn og Front Range Lufthavn.

Bestil dine flybilletter til Denver hos Expedia

På Expedia.dk kan du søge på tværs af det største antal flyselskaber og flyafgange, så du kan finde gode tilbud på flyrejser på den rejsedato og det klokkeslæt, der passer dig bedst. Du får både fantastiske priser, der afspejler dine ønsker til flyrejsen, og en fremragende kundeservice.

Hvornår skal du bestille din flybillet til Denver?

Du kan bestille din flybillet til Denver hele året rundt. Mange mennesker har indtryk af, at Denver altid er et koldt og snedækket sted, men det passer ikke. Vejret er generelt mildt og behageligt i Denver hele året, selv midt om vinteren. Der kan selvfølgelig være snestorme en gang imellem, men når det holder op med at sne, smelter sneen hurtigt, fordi solen altid skinner. Bestil din flybillet til Denver mellem juni og august for at opleve Denver og hele staten, mens vejret viser sig fra sin allerbedste side. På grund af den høje breddegrad er fugtige somre ikke noget problem.

Aktiviteter i Denver

Hvert år i januar fejrer byen Denver Dr. Martin Luther King Jr. og hans bedrifter. Denne begivenhed, der kaldes en "Marade", som er en kombination af ordene "march" og "parade", omfatter karismatiske talere, levende musik og multikulturelle forestillinger. Begivenheden, der går for at være den største festlighed af sin slags i USA, tiltrækker tusindvis af mennesker og går gennem City Park, Civic Center Park og forbi Colorado Capital State Capitol-bygningen. Hvis du vil finde flere aktiviteter i Denver, kan du se vores hjemmeside her på Expedia.dk.

Hvis du besøger The Mile High City, som Denver også kaldes på grund af sin høje beliggenhed, i maj må du ikke gå glip af Downtown Denver Arts Festival. Under festivalen, der normalt afholdes i weekenden før Memorial Day, som er den sidste mandag i maj, kan du opleve både lokale og nationale kunstnere. Hvert år tiltrækker festivalen og de mere end 100 forskellige kunstnere over 100.000 mennesker. Deltag i denne festlige begivenhed i Denver, og kom i kontakt med din kunstneriske side, eller køb en unik souvenir.

Nyd efteråret i fulde drag, når du deltager i Denvers årlige Pumpkin Festival i oktober. Den tre dage lange begivenhed, der finder sted i Denver Botaniske Have, er en tradition i Colorado. Tilbring dagen sammen med hele familien, hvor I kan høste de modne græskar på den 4.047 hektar store mark, deltage i sjove lege, blive malet med ansigtsmaling og se, hvordan man udskærer græskarhoveder. Hold samling på familien, mens I går på opdagelse i majslabyrinten, og husk at tage et billede af børnene, mens de rider på ponyerne.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Denver?
Denver, CO (DEN-Denver Intl.) er den eneste af slagsen i nærheden af Denver.
Hvor langt er der til Denver Lufthavn (DEN) fra Denver?
Det er ikke noget problem at skulle rejse lidt længere, hvis du har planlagt det hele på forhånd. Denver centrum befinder sig 30 km fra Denver, CO (DEN-Denver Intl.), så det er en god idé at finde ud af, hvordan du nemmest kommer ind til byen, før du ankommer til terminalen.
Kan jeg flyve til Denver i øjeblikket?
For at finde alle de nødvendige oplysninger om at flyve til Denver kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du læse om de gældende rejserestriktioner, og om du skal gå i karantæne, når du lander.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Denver?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Denver, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Denver med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Denver, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Denver?
Beliggende blot 30 km fra Denver centrum er du nærmest allerede i midtbyen, når du lander i Denver Lufthavn (DEN).
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Denver?
I alt findes der 23 flyselskaber, der tilbyder flyvninger til Denver fra 209 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Denver?
United Airlines, Southwest Airlines og Delta Air Lines er nogle af de luftfartsselskaber, der oftest flyver til Denver. De fleste fly ankommer fra Los Angeles, eftersom United Airlines har mange afgange herfra.
Hvor mange direkte fly er der til Denver?
Med cirka 6.040 direkte fly ugentligt vil du ankomme til Denver, før du kan nå at sige: “Hvonår er vi der?”.
Hvor afgår de mest populære fly til Denver fra?
Størstedelen af flyene til Denver afgår fra lufthavnene i Clinton, Aurora og Glendale.
Hvor lang tid tager det at flyve til Denver Lufthavn?
Hvis det er Clinton, du tager afsted fra, kommer du til at være i luften i omkring 2 timer og 44 minutter, inden du ankommer til Denver. Fra flyvepladsen i Aurora tager det godt 2 timer og 25 minutter, og fra Glendale er flyvetiden i gennemsnit 2 timer og 6 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Denver?
Undgå at købe din flybillet i sidste øjeblik. Det er blot et af de tricks, erfarne rejsende bruger til at finde gode tilbud. Når du reserverer i god tid, har du flere valgmuligheder, og flyene er knap så dyre. Det er ikke det eneste trick, der findes. Undersøg dine muligheder grundigt, og tjek, om der er flere lufthavne i og omkring din destination. Billetpriser kan godt variere alt afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver til. Husk endelig at sammenligne priser på tværs af forskellige flyselskaber. Et sidste tip til dig: En anden måde, du kan spare penge på, er ved hurtigt at købe dine flybilletter, når du falder over et fantastisk tilbud. Hvis du udsætter det, risikerer du at ende med at betale en højere pris.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Denver?
Uanset hvor du rejser fra, kan en flyvetur være en behagelig oplevelse, hvis du er godt forberedt. Kig nærmere på disse rejsetips, så din rejse til Denver kommer godt fra start.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Hele hemmeligheden ved en afslappet rejseoplevelse er at være forberedt. Start med det mest nødvendige: pas, ID-kort, betalingskort og medicin. Derudover kan du medbringe noget, som du kan fordrive tiden med, såsom diverse elektronisk udstyr eller en god roman. Det er også en god idé at pakke oplader, en nakkepude og et par hovedtelefoner. Naturligvis skal du ikke glemme at få plads til lidt toiletsager som tandbørste, læbepomade og et sæt skiftetøj i tasken.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Kom alle store beholdere med shampoo og hårgelé i den indskrevne bagage. Alle former for væsker i din håndbagage på mere end 100 ml kommer ikke med om bord. Skarpe genstande, som din schweizerkniv, samt andre farlige objekter, der er brandfarlige eller eksplosive, såsom barberblade, kemikalier og fyrværkeri, er heller ikke tilladt.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Nøglen til en behagelig flyrejse kan være dit tøjvalg. Forbered dig på temperaturændringer ved at gå efter flere lag. På den måde kan du stadig holde varmen, hvis det bliver koldt i kabinen. Sandaler og højhælede sko har det bedre i kufferten. I stedet for bør du gå efter flade, lukkede sko såsom hyttesko. Det vil dine fødder sætte pris på.
  • DVT eller dyb venetrombose er blodpropper i benets dybe vener, der kan forekomme på grund af manglende fysisk aktivitet, som det for eksempel kan forekomme på lange flyrejser. Men det gode ved det er, at der er en række måder at mindske risikoen for at få det. Sørg for at få nok vand, gå en tur ned ad midtergangen, så tit som du kan, og ifør dig flystrømper.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Denver?
Lidt planlægning, inden du ankommer til lufthavnen, vil gøre rejsen til Denver til en let sag. Læs vores gode tips til at komme hurtigt igennem sikkerhedskontrollen:

  • Lad os tage det allervigtigste først: Du vil skulle vise dit pas og boardingkort i sikkerhedskontrollen. Så hav dem klar for ikke at skulle lede det hele igennem.
  • Så er det tid til metaldetektoren. Fjern alle metalgenstande, der kan få alarmen til at reagere. Det omfatter blandt andet hovedtelefoner samt tunge frakker eller jakker. Det skal alt sammen ned i en bakke og sendes igennem.
  • Elektroniske genstande som telefoner og bærbare computere skal også på en bakke og scannes. Men tag det roligt, for du er tilbage online, inden du får set dig om.
  • Væsker, såsom shampoo eller håndcreme, som du vil have med ombord, skal være i beholdere på maks. 100 ml. Alle beholderne skal kunne være i én genlukkelig plastpose på maks. én liter.
  • Det rigtige valg af fodbeklædning kan spare dig flere minutter. Støvler og kraftige sko skal ofte tages af efter anmodning og scannes særskilt. Det sker som regel ikke med sko uden snørebånd.
  • Undgå at pakke genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du skal have skarpe eller spidse genstande med, skal de pakkes forsvarligt ned i den indcheckede bagage. Den slags genstande kommer nemlig ikke med om bord på flyet ellers.

Oplysninger om flyrejsen til Denver
Destinationslufthavn
Denver Intl.
Destinationslufthavnens IATA-kode
DEN
Destination
Denver
Flyrejsens pris
923, kr

Populære flyrejser til Denver

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 3.658, kr for en enkeltbillet og 1.485, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Lufthansa
TAP Portugal