Billige flybilletter til Denver

Billigste flyrejser til Denver

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 3.940, kr for en enkeltbillet og 4.007, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Icelandair
Icelandair
Lufthansa
Delta
Brussels Airlines
Air Canada
SAS
Lufthansa
LOT-Polish Airlines
Delta

Anmeldelser fra verificerede kunder

16. sep. 2018

Maden ombord var udemærket, men der var ikke meget af den. Når det er de lange flyveture bliver man sulten undervejs, og der er heller ikke snacks undervejs til at stille sulten med -det var der for år tilbage.

En verificeret rejsende
London til Denver · Lufthansa

Om Denver

Fly til Denver

Denver, der har kælenavnet The Mile-High City på grund af den høje breddegrad, er en smuk by i nærheden af Rocky Mountains. De fleste mennesker er ikke klar over det, men Denver er en meget solrig by med gennemsnitligt 300 solskinsdage om året. Mange mennesker kommer til Denver for at se de majestætiske bjerge og indånde den friske luft. Denver er en dejlig by hele året rundt; om vinteren kan du stå på snowboard og ski, og om sommeren kan du vandre i bjergene og nyde udsigten. Gør dig klar til at nyde Queen City of the West, som er et andet af byens kælenavne, og bestil din billige flyrejse til Denver på Expedia.dk i dag.

Lufthavne i Denver

De fleste fly til Denver lander i Denver Internationale Lufthavn (DEN). Denne lufthavn, der normalt omtales som DIA, er den største lufthavn i USA og den næststørste i verden. Derudover er DIA hjemsted for landets længste offentlige landingsbane og den 11. travleste lufthavn i verden målt på passagertrafik. De dominerende flyselskaber i DIA omfatter Frontier Airlines, Great Lakes Airlines, United Airlines og Southwest Airlines. Arkitekturmæssigt er DIA temmelig unik; dens tag består af hvidt teflonbelagt glasfiber, der på en abstrakt måde minder om Rocky Mountains. Andre lufthavne i Denver-området er Rocky Mountain Metropolitan Lufthavn, Centennial Lufthavn og Front Range Lufthavn.

Bestil dine flybilletter til Denver hos Expedia

På Expedia.dk kan du søge på tværs af det største antal flyselskaber og flyafgange, så du kan finde gode tilbud på flyrejser på den rejsedato og det klokkeslæt, der passer dig bedst. Du får både fantastiske priser, der afspejler dine ønsker til flyrejsen, og en fremragende kundeservice.

Hvornår skal du bestille din flybillet til Denver?

Du kan bestille din flybillet til Denver hele året rundt. Mange mennesker har indtryk af, at Denver altid er et koldt og snedækket sted, men det passer ikke. Vejret er generelt mildt og behageligt i Denver hele året, selv midt om vinteren. Der kan selvfølgelig være snestorme en gang imellem, men når det holder op med at sne, smelter sneen hurtigt, fordi solen altid skinner. Bestil din flybillet til Denver mellem juni og august for at opleve Denver og hele staten, mens vejret viser sig fra sin allerbedste side. På grund af den høje breddegrad er fugtige somre ikke noget problem.

Aktiviteter i Denver

Hvert år i januar fejrer byen Denver Dr. Martin Luther King Jr. og hans bedrifter. Denne begivenhed, der kaldes en "Marade", som er en kombination af ordene "march" og "parade", omfatter karismatiske talere, levende musik og multikulturelle forestillinger. Begivenheden, der går for at være den største festlighed af sin slags i USA, tiltrækker tusindvis af mennesker og går gennem City Park, Civic Center Park og forbi Colorado Capital State Capitol-bygningen. Hvis du vil finde flere aktiviteter i Denver, kan du se vores hjemmeside her på Expedia.dk.

Hvis du besøger The Mile High City, som Denver også kaldes på grund af sin høje beliggenhed, i maj må du ikke gå glip af Downtown Denver Arts Festival. Under festivalen, der normalt afholdes i weekenden før Memorial Day, som er den sidste mandag i maj, kan du opleve både lokale og nationale kunstnere. Hvert år tiltrækker festivalen og de mere end 100 forskellige kunstnere over 100.000 mennesker. Deltag i denne festlige begivenhed i Denver, og kom i kontakt med din kunstneriske side, eller køb en unik souvenir.

Nyd efteråret i fulde drag, når du deltager i Denvers årlige Pumpkin Festival i oktober. Den tre dage lange begivenhed, der finder sted i Denver Botaniske Have, er en tradition i Colorado. Tilbring dagen sammen med hele familien, hvor I kan høste de modne græskar på den 4.047 hektar store mark, deltage i sjove lege, blive malet med ansigtsmaling og se, hvordan man udskærer græskarhoveder. Hold samling på familien, mens I går på opdagelse i majslabyrinten, og husk at tage et billede af børnene, mens de rider på ponyerne.

Ofte stillede spørgsmål

Populære flyrejser til Denver

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 3.940, kr for en enkeltbillet og 4.007, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Icelandair
Icelandair