Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter ud fra kategori

De mest populære aktiviteter i Alicante

Se alle 6 aktiviteter i Alicante (provins)

Der venter masser af oplevelser i Alicante

På en tur til Costa Blanca og Alicante venter fantastiske strande og ægte spansk charme både i Alicante by og i hele provinsen. Er du så heldig at bo på et hotel i selve Alicante så kan du opleve en charmerende by med et hyggeligt latinerkvarter en fantastisk strandpromenade og indbydende strande. I den nordlige del af Alicante-provinsen ligger badebyen Benidorm samt den charmerende by Calpe hvor I får serveret fisk

der er så friske at de nærmest spræller på tallerkenen! Der venter et hav af oplevelser i Alicante for folk i alle aldre.

Nyd lange solrige dage på strandene i Alicante

Stranden Playa del Postiguet ligger lige udenfor centrum af Alicante og er en lang gylden sandstrand hvor I kan nyde livet i liggestolene og se på eller deltage i de aktiviteter der finder sted overalt. Både nord og syd for Alicante by finder I den ene lange sandstrand og smukke kyststrækning efter den anden. Leder I efter aktiviteter i Alicante i form af windsurfing eller kitesurfing så er stranden La Manga stedet hvor vand- og vindsurfere flokkes for at dyrke deres favoritdisciplin. Anderledes badeoplevelser kan I få i byerne Archena og San Pedro del Pinatar. I Archena venter naturlige varme kilder med mineraler i det varme vand og i San Pedro del Pinatar kan I få et terapeutisk mudderbad i Baños de Lodo.

Imponerende Alicante charmerende Calpe og badebyen Benidorm

Gå en tur på Paseo Explanada de España som er en af de mest kendte attraktioner i Alicante. På den lange havnepromenade med de smukke kulørte marmorfliser sker der altid et eller andet som er værd at se. Her kan I drikke kaffe spise is få et godt måltid mad og ellers nyde livet og beundre udsigten over Middelhavet. Af andre attraktioner i Alicante kan nævnes den hyggelige gamle bydel El Barrio som er et dejligt latinerkvarter med fine butikker og lokale barer og restauranter. På et besøg på middelalderborgen Castillo de Santa Bárbara kan I komme ind og se borgen og den smukke kunst der hænger overalt. Der er skiftende kunstudstillinger men den spanske kunstner Eduardo Capas private kunstsamling er den dominerende. I den nordlige del af provinsen Alicante ligger den gamle charmerende fiskerby Calpe med indtil flere smukke strande og restauranter der serverer masser af friskfanget fisk. Syd for Calpe ligger Benidorm der er en af Spaniens mest populære badebyer og de lange strande er verdenskendte og meget indbydende.

Alicante har shopping og aktive tilbud til alle

Der venter dejlige shoppingoplevelser i Alicante bl.a. på Avenida de Maisonnave og Rambla de Méndez Núñez i stormagasiner som El Corte Inglés og på byens mange markeder. Udendørs aktiviteter i Alicante kan foruden strandaktiviteter også bestå af vandreture i f.eks. Penyal d'Ifac som er et beskyttet naturområde ved Calpe. Der er mulighed for at dyrke jeres interesse for golf på flere forskellige golfbaner i området blandt andet på den smukke Alicante Golf Club. Der er adskillige aktiviteter i regionen Alicante for børn og barnlige sjæle. Terra Mítica er en spændende forlystelsespark med vilde og sjove rutsjebaner og Terra Natura er et vandland med sjove aktiviteter og en dyrepark med vilde og eksotiske dyr. Og hvis I synes I får problemer med at nå det hele hvorfor så ikke overveje at leje en bil i Alicante så kommer I hurtigere og nemmere omkring!
Kort