Starten af hovedsektionen

Undersøg priserne på hoteller i Trastevere

I aften 14. dec. - 15. dec.
Denne weekend 14. dec. - 16. dec.
Næste weekend 21. dec. - 23. dec.

Mest populære hoteller i nærheden af Trastevere, Rom

Se alle 341 overnatningssteder i Trastevere
Hotel Santa Maria
Hotel Santa Maria
3.0 ud af 5.0 Vicolo del Piede, 2, Rome
4,8/5 (515 anmeldelser)
DKK 440/ natfor 2 gæster

Alt er helt i top. Best value for Money ever. Kan ikke anbefale dette dejlige sted nok.

Anmeldelse fra 2. jul. 2018
VOI Donna Camilla Savelli Hotel
VOI Donna Camilla Savelli Hotel
4.0 ud af 5.0 Via Garibaldi 27, Rome
Gratis afbestilling
4,6/5 (835 anmeldelser)
DKK 600/ natfor 2 gæster

Very special and fine Hotel in the heart of Rome. We visited the same place when it was a convent hotel. The buildings have great charm and every where the historie surroundings tuck You in and create A unique experiance. The staff is very professionel and kind in Quite A special Way. WE enjoyed ...

Anmeldelse fra 2. jul. 2018
Hotel La Rovere
Hotel La Rovere
4.0 ud af 5.0 Vicolo S. Onofrio 4, Rome
Gratis afbestilling
4,3/5 (327 anmeldelser)
DKK 559/ natfor 2 gæster

Dejligt hotel. Rent, pænt og stille. Hyggelig lille privat terrasse. Meget små værelser.

Anmeldelse fra 25. jun. 2018
Trastevere Sweet House
Trastevere Sweet House
166 Viale di Trastevere, Rome
4,5/5 (4 anmeldelser)
DKK 388/ natfor 2 gæster

Nice hostess, good location. Keys to gate could be replaced but overall a good stay.

Anmeldelse fra 24. okt. 2018
Hotel San Francesco
Hotel San Francesco
3.0 ud af 5.0 Via Jacopa de' Settesoli 7, Rome
Gratis afbestilling
4,2/5 (595 anmeldelser)
DKK 463/ natfor 2 gæster

Centralt og hyggeligt lille hotel med en udmærket morgenmadsbuffet.

Anmeldelse fra 1. dec. 2018
Trastevere Royal Suite
Trastevere Royal Suite
Viale Trastevere, 75, Rome
Gratis afbestilling
4,7/5 (47 anmeldelser)
DKK 502/ natfor 2 gæster

Fint hotel med al den komfort vi kunne ønske til prisen. Morgenmad på en nærliggende restaurant var også fin og for os helt tilstrækkelig.

Anmeldelse fra 22. aug. 2018
Little Rhome Suites
Little Rhome Suites
via ripense 4, Rome
Gratis afbestilling
4,3/5 (212 anmeldelser)
DKK 504/ natfor 2 gæster

Fantastisk beliggenhed , let at gå rundt, hyggeligt kvarter. Lille hotel, pænt værelse, rent og godt badeværelse. Først og fremmest fantastisk service, imødekommendehed og hjælp fra Immanuel. Burde dog have en kaffemaskine i stedet for automat.

Anmeldelse fra 21. mar. 2018
Luxury Trastevere
Luxury Trastevere
Via Paglia 7, Rome
Gratis afbestilling
4,2/5 (55 anmeldelser)
DKK 487/ natfor 2 gæster

Luxury Trastevere er det perfekte sted for både forretning og ferie. Vi brugte det til begge dele. Eneste minus, som til gengæld har trukket noget ned, var en ualmindelig dårlig seng med madras. Hvis man har den mindste smule ryglidelser, skal man ikke lægge sig i denne seng.

Anmeldelse fra 6. jul. 2016
Domus Monamì Luxury Suites
Domus Monamì Luxury Suites
Via Giacomo Medici 1a, Rome
4,9/5 (33 anmeldelser)
DKK 855/ natfor 2 gæster

Excelent service, excelent advice and excelent rooms.

Anmeldelse fra 23. okt. 2017

Afgræns din søgning

Lommeguide: hoteller i Trastevere, Rom

Trastevere er en stor bydel i Rom, der ligger langs Tiberens vestlige bred, og Trastevere er således lige så gammel som selve Rom, hvor man stadig mærker suset af flere tusinde års historie. Overnatning i Trastevere er et ophold i skyggen af historiens vingesus.

Helt tilbage under den romerske republik var området også centrum for et jødisk samfund, som levede her helt frem til slutningen af middelalderen. Bydelen er stadig den dag i dag præget af smalle, brolagte gader langs gamle huse og bygninger, og man glemmer næsten, at man er i det 21. århundrede, når man forlader sit hotel i Trastevere.

Der er mulighed for budget biludlejning i Trastevere, og dermed kan du bevæge dig rundt i og omkring byen, helt som det passer dig. Hvis du er på udkig efter shopping-oplevelser, byder Trastevere på mange af slagsen.

Trastevere har interessante boghandlere med antikvariske bøger og fødevarebutikker, hvor du kan finde lækre, økologiske råvarer. Der er også et kendt loppemarked ved Porta Portese, hvor der handles skatte og ragelse side om side, og markedet ligger garanteret ikke langt fra et hotel i nærheden.

Turen går til et hotel i Trastevere

Mad og drikke er Italiens sjæl, og en tur til Trastevere giver dig mulighed for at smage på varerne. Men måske har du endda mod på at lære at lave de italienske specialiteter selv? Der findes flere madlavningskurser i Trastevere, som for eksempel Cooking Classes in Rome eller Cook With Us in Rome, hvor du under kyndig vejledning selv har chancen for at mestre pasta, brødbagning eller den helt rigtige, autentiske tomatsovs.

Piazzale Garibaldi ligger højt over Trastevere-bydelen, men dog indenfor gåafstand fra dit hotel, selvom vejen herop er stejl. Herfra har du udsigt over hele byen, og her finder du også den store rytterstatue af Garibaldi, samt adskillige boder hvor du kan købe forfriskninger. Statuen er til minde om guerillalederen Guiseppe Garibaldi, der var en af de centrale personer i forbindelse med Italiens samling.

Giancolos fyrtårn, Faro al Gianicolo, er et andet betagende udsigtspunkt i Trastevere. Det betaler sig helt sikkert af begive sig den lange vej til tårnets top, og tårnet i sig selv, der er tegnet af Manfredo Manfredi, er også værd at studere nærmere.

Pakkerejse med hotel til Trastevere

Hvis du rejser til Trastevere med fly, er den nærmeste internationale lufthavn Leonardo da Vinci i Rom.

Den botaniske have i Trastevere er en betagende lille oase midt i storbyen. Her kan du tage en spadseretur i ro og mag og nyde synet (og duften!) af flotte roser, gå igennem en skov af bambus og ikke mindst beundre en stor samling kaktus og sukkulenter.

Andre gode steder at besøge i Trastevere er Piazza Giuseppe Giacchino Belli i Trastevere og Villa Sciarra. Piazza G. Belli er, som navnet måske antyder, et monument til minde om den lokale digter Giuseppe Gioachino Belli (1791-1863). Monumentet forestiller digteren selv, der iført høj hat og stok i bedste H.C. Andersen-stil skuer ud over landskabet. Villa Sciarra er en fin villa med tilhørende have, hvor man kan få fred og ro en lille stund.

Hotelbooking: Trastevere

Søg efter dit perfekte hotel i Trastevere. Find et billigt hotel i Trastevere nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Trastevere, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Trastevere på dine foretrukne datoer.