Starten af hovedsektionen

Undersøg priserne på hoteller i Trastevere

I aften 21. feb. - 22. feb.
Denne weekend 22. feb. - 24. feb.
Næste weekend 1. mar. - 3. mar.

Mest populære hoteller i nærheden af Trastevere, Rom

Se alle 335 overnatningssteder i Trastevere
Hotel Santa Maria
Hotel Santa Maria
3.0 ud af 5.0 Vicolo del Piede, 2, Rome
4,8/5 (535 anmeldelser)
DKK 458/ nat for 2 gæster

Alt er helt i top. Best value for Money ever. Kan ikke anbefale dette dejlige sted nok.

Anmeldelse fra 2. jul. 2018
VOI Donna Camilla Savelli Hotel
VOI Donna Camilla Savelli Hotel
4.0 ud af 5.0 Via Garibaldi 27, Rome
Gratis afbestilling
4,6/5 (856 anmeldelser)
DKK 876/ nat for 2 gæster

Dejligt hotel, centralt beliggende, meget fin morgenmad, charmerende værelse.

Anmeldelse fra 9. jan. 2019
Hotel La Rovere
Hotel La Rovere
4.0 ud af 5.0 Vicolo S. Onofrio 4, Rome
Gratis afbestilling
4,3/5 (341 anmeldelser)
DKK 610/ nat for 2 gæster

Lækkert hotel med et meget venligt og imødekommende personale. Dejlig morgenmad.

Anmeldelse fra 1. okt. 2018
Hotel San Francesco
Hotel San Francesco
3.0 ud af 5.0 Via Jacopa de' Settesoli 7, Rome
Gratis afbestilling
4,2/5 (602 anmeldelser)
DKK 445/ nat for 2 gæster

Centralt og hyggeligt lille hotel med en udmærket morgenmadsbuffet.

Anmeldelse fra 1. dec. 2018
Trastevere Sweet House
Trastevere Sweet House
166 Viale di Trastevere, Rome
4,7/5 (7 anmeldelser)
DKK 393/ nat for 2 gæster

Excellent service, room better than any other hotel brand, Maura provide us with all information needed to have a good time around the city. 5 star service!!!!!!

Anmeldelse fra 26. jan. 2019
TrastevereTop
TrastevereTop
Via Natale del Grande 45, Roma
Gratis afbestilling
DKK 275/ nat for 2 gæster
Hotel Trastevere
Hotel Trastevere
3.0 ud af 5.0 Via Luciano Manara 24A/25, Rome
Gratis afbestilling
3,9/5 (113 anmeldelser)
DKK 400/ nat for 2 gæster

Friendly and helpfull staff. Hotel located centralt in Trastevere, just one block from the Piazza di Santa Maria. Had the opportunity to park the car just outside for 3 days.

Anmeldelse fra 6. sep. 2017
Trastevere Royal Suite
Trastevere Royal Suite
Viale Trastevere, 75, Rome
4,7/5 (59 anmeldelser)
DKK 407/ nat for 2 gæster

Fint hotel med al den komfort vi kunne ønske til prisen. Morgenmad på en nærliggende restaurant var også fin og for os helt tilstrækkelig.

Anmeldelse fra 22. aug. 2018
Little Rhome Suites
Little Rhome Suites
via ripense 4, Rome
Gratis afbestilling
4,4/5 (219 anmeldelser)
DKK 412/ nat for 2 gæster

Fantastisk beliggenhed , let at gå rundt, hyggeligt kvarter. Lille hotel, pænt værelse, rent og godt badeværelse. Først og fremmest fantastisk service, imødekommendehed og hjælp fra Immanuel. Burde dog have en kaffemaskine i stedet for automat.

Anmeldelse fra 21. mar. 2018

Afgræns din søgning

Lommeguide: hoteller i Trastevere, Rom

Trastevere er en stor bydel i Rom, der ligger langs Tiberens vestlige bred, og Trastevere er således lige så gammel som selve Rom, hvor man stadig mærker suset af flere tusinde års historie. Overnatning i Trastevere er et ophold i skyggen af historiens vingesus.

Helt tilbage under den romerske republik var området også centrum for et jødisk samfund, som levede her helt frem til slutningen af middelalderen. Bydelen er stadig den dag i dag præget af smalle, brolagte gader langs gamle huse og bygninger, og man glemmer næsten, at man er i det 21. århundrede, når man forlader sit hotel i Trastevere.

Der er mulighed for budget biludlejning i Trastevere, og dermed kan du bevæge dig rundt i og omkring byen, helt som det passer dig. Hvis du er på udkig efter shopping-oplevelser, byder Trastevere på mange af slagsen.

Trastevere har interessante boghandlere med antikvariske bøger og fødevarebutikker, hvor du kan finde lækre, økologiske råvarer. Der er også et kendt loppemarked ved Porta Portese, hvor der handles skatte og ragelse side om side, og markedet ligger garanteret ikke langt fra et hotel i nærheden.

Turen går til et hotel i Trastevere

Mad og drikke er Italiens sjæl, og en tur til Trastevere giver dig mulighed for at smage på varerne. Men måske har du endda mod på at lære at lave de italienske specialiteter selv? Der findes flere madlavningskurser i Trastevere, som for eksempel Cooking Classes in Rome eller Cook With Us in Rome, hvor du under kyndig vejledning selv har chancen for at mestre pasta, brødbagning eller den helt rigtige, autentiske tomatsovs.

Piazzale Garibaldi ligger højt over Trastevere-bydelen, men dog indenfor gåafstand fra dit hotel, selvom vejen herop er stejl. Herfra har du udsigt over hele byen, og her finder du også den store rytterstatue af Garibaldi, samt adskillige boder hvor du kan købe forfriskninger. Statuen er til minde om guerillalederen Guiseppe Garibaldi, der var en af de centrale personer i forbindelse med Italiens samling.

Giancolos fyrtårn, Faro al Gianicolo, er et andet betagende udsigtspunkt i Trastevere. Det betaler sig helt sikkert af begive sig den lange vej til tårnets top, og tårnet i sig selv, der er tegnet af Manfredo Manfredi, er også værd at studere nærmere.

Pakkerejse med hotel til Trastevere

Hvis du rejser til Trastevere med fly, er den nærmeste internationale lufthavn Leonardo da Vinci i Rom.

Den botaniske have i Trastevere er en betagende lille oase midt i storbyen. Her kan du tage en spadseretur i ro og mag og nyde synet (og duften!) af flotte roser, gå igennem en skov af bambus og ikke mindst beundre en stor samling kaktus og sukkulenter.

Andre gode steder at besøge i Trastevere er Piazza Giuseppe Giacchino Belli i Trastevere og Villa Sciarra. Piazza G. Belli er, som navnet måske antyder, et monument til minde om den lokale digter Giuseppe Gioachino Belli (1791-1863). Monumentet forestiller digteren selv, der iført høj hat og stok i bedste H.C. Andersen-stil skuer ud over landskabet. Villa Sciarra er en fin villa med tilhørende have, hvor man kan få fred og ro en lille stund.

Hotelbooking: Trastevere

Søg efter dit perfekte hotel i Trastevere. Find et billigt hotel i Trastevere nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Trastevere, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Trastevere på dine foretrukne datoer.