Starten af hovedsektionen

Undersøg priserne på hoteller i Trastevere

I aften 22. maj - 23. maj
Denne weekend 24. maj - 26. maj
Næste weekend 31. maj - 2. jun.

Mest populære hoteller i nærheden af Trastevere, Rom

Se alle 539 overnatningssteder i Trastevere

Anslået pris pr. nat for 2 voksne

La Gensola in Trastevere
La Gensola in Trastevere
Via della Gensola, 55, Rom, RM
4,7/5 (103 anmeldelser)
DKK 911/ nat for 2 gæster

Fantastisk område, i det dejlige Trastevera. Kunne godt have brugt nogle flere håndklæderne og bedre hovedpuder. Flink vært.

Anmeldelse fra 19. okt. 2018
B&B Zen Trastevere
B&B Zen Trastevere
Viale Trastevere,60, Rom, RM
4,4/5 (51 anmeldelser)

Fint værelse med fin beliggenhed. Men absolut ikke noget ‘luksus’ over det. Self-service morgenmad, som bestod af ristet toast med nutella, youghurt, juice og nespressokaffe.

Anmeldelse fra 26. okt. 2018
RIPENSE IN TRASTEVERE
RIPENSE IN TRASTEVERE
Via Ripense, 4, Rom
4,7/5 (171 anmeldelser)
DKK 690/ nat for 2 gæster

Rigtig god placering med gå afstand til de store attraktioner Personalet er søde og vedligeholder stedet godt!

Anmeldelse fra 2. feb. 2019
Trastevere Royal Suite
Trastevere Royal Suite
Viale Trastevere, 75, Rom
4,7/5 (68 anmeldelser)
DKK 1.002/ nat for 2 gæster

Fint hotel med al den komfort vi kunne ønske til prisen. Morgenmad på en nærliggende restaurant var også fin og for os helt tilstrækkelig.

Anmeldelse fra 22. aug. 2018
Little Rhome Suites
Little Rhome Suites
via ripense 4, Rom, RM
Gratis afbestilling
4,4/5 (233 anmeldelser)
DKK 699/ nat for 2 gæster

Fantastisk beliggenhed , let at gå rundt, hyggeligt kvarter. Lille hotel, pænt værelse, rent og godt badeværelse. Først og fremmest fantastisk service, imødekommendehed og hjælp fra Immanuel. Burde dog have en kaffemaskine i stedet for automat.

Anmeldelse fra 21. mar. 2018
Relais Le Clarisse a Trastevere
Relais Le Clarisse a Trastevere
Via Cardinale Merry del Val, 20, Rom, RM
4,4/5 (304 anmeldelser)

Fantastisk hyggeligt lille sted, med utroligt venligt personale :)

Anmeldelse fra 30. dec. 2018
Hotel San Francesco
Hotel San Francesco
3.0 ud af 5.0 Via Jacopa de' Settesoli 7, Rom, RM
4,2/5 (622 anmeldelser)
DKK 1.341/ nat for 2 gæster

Centralt og hyggeligt lille hotel med en udmærket morgenmadsbuffet.

Anmeldelse fra 1. dec. 2018
VOI Donna Camilla Savelli Hotel
VOI Donna Camilla Savelli Hotel
4.0 ud af 5.0 Via Garibaldi 27, Rom, RM
4,6/5 (909 anmeldelser)
DKK 1.210/ nat for 2 gæster

Dejligt hotel, centralt beliggende, meget fin morgenmad, charmerende værelse.

Anmeldelse fra 9. jan. 2019
Gran Meliá Rome Villa Agrippina -The Leading Hotels of the World
Gran Meliá Rome Villa Agrippina -The Leading Hotels of the World
5.0 ud af 5.0 Via del Gianicolo 3, Rom, RM
Gratis afbestilling
4,5/5 (620 anmeldelser)
DKK 3.249/ nat for 2 gæster

Meget flot hotel. God beliggenhed lidt væk fra centrum men stadig i gå afstand. Meget venligt personale især i spa

Anmeldelse fra 2. okt. 2018

Afgræns din søgning

Lommeguide: hoteller i Trastevere, Rom

Trastevere er en stor bydel i Rom, der ligger langs Tiberens vestlige bred, og Trastevere er således lige så gammel som selve Rom, hvor man stadig mærker suset af flere tusinde års historie. Overnatning i Trastevere er et ophold i skyggen af historiens vingesus.

Helt tilbage under den romerske republik var området også centrum for et jødisk samfund, som levede her helt frem til slutningen af middelalderen. Bydelen er stadig den dag i dag præget af smalle, brolagte gader langs gamle huse og bygninger, og man glemmer næsten, at man er i det 21. århundrede, når man forlader sit hotel i Trastevere.

Der er mulighed for budget biludlejning i Trastevere, og dermed kan du bevæge dig rundt i og omkring byen, helt som det passer dig. Hvis du er på udkig efter shopping-oplevelser, byder Trastevere på mange af slagsen.

Trastevere har interessante boghandlere med antikvariske bøger og fødevarebutikker, hvor du kan finde lækre, økologiske råvarer. Der er også et kendt loppemarked ved Porta Portese, hvor der handles skatte og ragelse side om side, og markedet ligger garanteret ikke langt fra et hotel i nærheden.

Turen går til et hotel i Trastevere

Mad og drikke er Italiens sjæl, og en tur til Trastevere giver dig mulighed for at smage på varerne. Men måske har du endda mod på at lære at lave de italienske specialiteter selv? Der findes flere madlavningskurser i Trastevere, som for eksempel Cooking Classes in Rome eller Cook With Us in Rome, hvor du under kyndig vejledning selv har chancen for at mestre pasta, brødbagning eller den helt rigtige, autentiske tomatsovs.

Piazzale Garibaldi ligger højt over Trastevere-bydelen, men dog indenfor gåafstand fra dit hotel, selvom vejen herop er stejl. Herfra har du udsigt over hele byen, og her finder du også den store rytterstatue af Garibaldi, samt adskillige boder hvor du kan købe forfriskninger. Statuen er til minde om guerillalederen Guiseppe Garibaldi, der var en af de centrale personer i forbindelse med Italiens samling.

Giancolos fyrtårn, Faro al Gianicolo, er et andet betagende udsigtspunkt i Trastevere. Det betaler sig helt sikkert af begive sig den lange vej til tårnets top, og tårnet i sig selv, der er tegnet af Manfredo Manfredi, er også værd at studere nærmere.

Pakkerejse med hotel til Trastevere

Hvis du rejser til Trastevere med fly, er den nærmeste internationale lufthavn Leonardo da Vinci i Rom.

Den botaniske have i Trastevere er en betagende lille oase midt i storbyen. Her kan du tage en spadseretur i ro og mag og nyde synet (og duften!) af flotte roser, gå igennem en skov af bambus og ikke mindst beundre en stor samling kaktus og sukkulenter.

Andre gode steder at besøge i Trastevere er Piazza Giuseppe Giacchino Belli i Trastevere og Villa Sciarra. Piazza G. Belli er, som navnet måske antyder, et monument til minde om den lokale digter Giuseppe Gioachino Belli (1791-1863). Monumentet forestiller digteren selv, der iført høj hat og stok i bedste H.C. Andersen-stil skuer ud over landskabet. Villa Sciarra er en fin villa med tilhørende have, hvor man kan få fred og ro en lille stund.

Hotelbooking: Trastevere

Søg efter dit perfekte hotel i Trastevere. Find et billigt hotel i Trastevere nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Trastevere, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Trastevere på dine foretrukne datoer.