Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Spar tid og penge med en pakkerejse til Tenderloin

Skal du en tur til Tenderloin? Området ligger i San Francisco, der er en skøn feriedestination, hvor der er en befolkning på 800.000 mennesker. Hvis du skal til Tenderloin fra centrum af byen, ligger det 0,7 km mod sydvest. San Francisco Intl. ligger 19 km mod nord derfra.

Spar tid og penge med en pakkerejse til Tenderloin

Det er ganske enkelt at reservere flyrejse og overnatningssted hos Expedia. Expedia hjælper kyndige rejselystne med at bestille lige den rigtige pakkerejse med fly og overnatning. Hvad vil du og din rejsepartner gøre med de ekstra penge i Tenderloin?

Du kan nyde godt af at opnå en mulig besparelse med en pakkerejse.

I vores søgedatabase finder du over 400 flyselskaber og 321,000 hoteller i hele verden at vælge imellem.

Drag fordel af de mange gode tilbud på Expedia, og book den rejse, du har drømt om.

Du kan lave om på dine rejseplaner hos os, da vi ikke opkræver afbestillingsgebyrer for stort set alle vores reservationer.

Tur til kvarteret Tenderloin

Begynd turen med at besøge nogle af de nærliggende attraktioner, inklusive Golden Gate-broen og Pier 39. University of Californien San Francisco og Kunstpaladset er også et besøg værd. Theater District og Civic Center er to nærliggende kvarterer, du også kan se bagefter.

Det tager ikke lang tid at komme hen til et af landets mest populære vartegn. Øen Alcatraz er kun omkring 5 km mod nord.

Twin Peaks og Exploratorium er blot et par af de interessante aktiviteter, der venter på dig i denne livlige by. Hvis du har tid tilovers, må du ikke gå glip af at besøge Californien Academy of Sciences og Golden Gate-parken.

Er du udkørt efter en lang dag? Brug noget tid på at læne dig tilbage og slappe af ved Anchor Brewing Company og Letterman Digital and New Media Arts Center.

Kig forbi et par kulturelle steder for at få en dybere forståelse for regionen. Du må ikke gå glip af Yerba Buena Center for the Arts, Fort Mason, Intersection for the Arts og Circus Center.

Slut dig til andre kunstkendere ved San Francisco Museum of Modern Art, San Francisco Asiatiske Kunstmuseum, De Young Museum og Cartoon Art Museum. Undersøg de interessante kunststykker, og slap derefter af med en kop kaffe på en nærliggende café

Kom væk fra en regnfuld dag på Ripley's Believe It Or Not Museum, Voksmuseet på Fisherman's Wharf, Walt Disney Family Museum og Moderne Jødisk Museum. Spørg efter specielle gruppeture, eller gå selv rundt.

Tjek hvad Louise Davies Symphony Hall, Orpheum Theater, Bill Graham Civic Auditorium og Teatro ZinZanni har på programmet. Hvis du finder noget, der virker interessant, er det smartest at reservere dine billetter så hurtigt som muligt.

Aquarium of the Bay, San Francisco Public Library, Castro Theatre og Steinhart Aquarium holder dine unger glade. Måske vil du endda også selv nyde det!

Nyd de tiltalende udendørs områder i Fisherman's Wharf, Den japanske tehave, San Francisco Maritime National Historical Park og Ferryboat Eureka.

Mærk sandet under fødderne, mens du betragter havfuglene svæve over en lokal strand. Start ud med China Beach og Baker Beach.

Træk dine vandresko på, pak kameraet, og gå en tur i et nærliggende naturreservat, for eksempel Crissy Field og San Francisco Botaniske have.

De lokale parker er ideelle steder at tilbringe en solrig dag. Pak en picnic-kurv, og find en plads i Conservatory of Flowers, Yerba Buena Gardens, Pioneer Park og Vandland.

Drik en kop kaffe, og gå på opdagelse i butikkerne i Ghirardelli Square, Westfield San Francisco Centre, Crocker Galleria og Ferry Building Marketplace.

Du kan aldrig vide hvad, du vil finde på Union Square, Coit Tower, TransAmerica-pyramiden og Painted Ladies. Disse spændende seværdigheder kan fortælle en masse fortællinger.

Afdæk områdets åndelige dimension, eller stop op et øjeblik i de rolige omgivelser i Grace Cathedral, Mission Dolores, St. Patrick Catholic Church og San Francisco Zen Center.

Det er altid sjovt at være vidne til en kamp på AT&T Park sammen med San Francisco Giants og holdets trofaste tilhængere. Du og din rejsegruppe har også mulighed for bestille en rundvisning bag kulisserne på stadionet.

Du får ingen problemer med at reservere et passende sted at overnatte i Tenderloin, da du kan reservere 229 forskellige hoteller i denne skønne destination.

To af de mere eksklusive hoteller i Tenderloin er blandt andet Fairmont Heritage Place, Ghirardelli Square, som ligger på 900 N Point Street, og The St. Regis San Francisco, der ligger på 125 3rd St.

Alternativt i den lidt mere prisvenlige kategori er der også JW Marriott San Francisco Union Square og Wharf Inn. JW Marriott San Francisco Union Square ligger på 500 Post Street, mens Wharf Inn hører til på 2601 Mason St.

Hvis dig og dine rejsekammerater kun er i byen for en kort bemærkning og derved kun har tid til at besøge byens hovedattraktioner, kan det være nemmere at overnatte på Courtyard San Francisco Fisherman's Wharf eller The Washington Square Inn, som begge ligger i nærheden af Pier 39.


De bedste tilbud på fly + hotel i Tenderloin

Bedste hoteltilbud i Tenderloin

Se alle 2.139 overnatningssteder i Tenderloin
Hotel Spero DKK 923
Anmeldelse fra 29. jul. 2019
Se oplysninger
 
Hotel Spero

Hotel Spero

405 Taylor St, San Francisco, CA
   
  4,3 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Ganske udmærket hotel. Ligger som sådan fint til udflugter, og fint tæt på Powell station, som både er tog (BART) og Metro. Desværre er der mange hjemløse i området mellem hotellet og Market Street. Faktisk det værste område i byen, men når man bevæger sig mod nord eller øst, er der ikke så mange. ...

  Hotel Nikko San Francisco DKK 1.227
  Anmeldelse fra 12. jul. 2019
  Se oplysninger
   
  Hotel Nikko San Francisco

  Hotel Nikko San Francisco

  222 Mason St, San Francisco, CA
    
   4,4 ud af 5
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Generelt rigtigt fint hotel. Personalet var rigtigt venlige og tilbød både drikkelse ved check ind og at hjælpe med at bære bagagen op på værelset. Selve vlrelset var en smule beskidt i hjørnerne, men det var ikke noget særligt. Byen larmede lidt, da vinduerne ikke var støjisolerende. Køleskabet ...

   Hilton San Francisco Union Square DKK 1.163
   Anmeldelse fra 17. jul. 2019
   Se oplysninger
    
   Hilton San Francisco Union Square

   Hilton San Francisco Union Square

   333 O'Farrell St., San Francisco, CA
     
    4,0 ud af 5
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Virkelig fint hotel. Dejlig nemt og venlige i reception, rent og pænt. Fin ren pool og det bedste var morgenmaden som var virkelig lækker.

    The Marker San Francisco DKK 996
    Anmeldelse fra 13. nov. 2018
    Se oplysninger
     
    The Marker San Francisco

    The Marker San Francisco

    501 Geary St, San Francisco, CA
      
     4,2 ud af 5
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Pænt hotel centralt beliggende. God restuarant med ekstra gode happy hour priser.

     Parc 55 San Francisco - A Hilton Hotel DKK 1.104
     Anmeldelse fra 10. jul. 2019
     Se oplysninger
      
     Parc 55 San Francisco - A Hilton Hotel

     Parc 55 San Francisco - A Hilton Hotel

     55 Cyril Magnin St, San Francisco, CA
       
      4,2 ud af 5
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Ligger rigtigt centralt. Eneste minus var man skulle over gaden for at komme i svømmepølen. Til gengæld var vandet dejligt varmt i poolen.

      Handlery Union Square Hotel DKK 1.043
      Anmeldelse fra 26. okt. 2019
      Se oplysninger
       
      Handlery Union Square Hotel

      Handlery Union Square Hotel

      351 Geary St, San Francisco, CA
        
       4,0 ud af 5
       3.5 ud af 5.0 Stjerner

       Fantastisk lokation og udemærket værelse. Vær dog opmærksom på at parkering er meget dyrt og at der er parkering lige rundt om hjørnet for ca halv pris. Desuden er poolen lidt skuffende og uden sol, så hvis man har fokus på lækker pool med sol, er det nok ikke dette hotel. Men som sagt - en meget ...

       Tilden Hotel DKK 1.040
       Anmeldelse fra 23. sep. 2019
       Se oplysninger
        
       Tilden Hotel

       Tilden Hotel

       345 Taylor St, San Francisco, CA
         
        3,6 ud af 5
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Pænt hotel til prisen. Meget venligt personale. Lækker restaurant tilknyttet til hotellet, med godt udvalg både til morgenmad og aftensmad. God roomservice og godt udvalg i minibaren. Ligger dejligt centralt med flere parkerings muligheder tæt på.

        The Clift Royal Sonesta Hotel DKK 1.355
        Anmeldelse fra 31. jul. 2019
        Se oplysninger
         
        The Clift Royal Sonesta Hotel

        The Clift Royal Sonesta Hotel

        495 Geary St, San Francisco, CA
          
         4,1 ud af 5
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dejligt hotel, som ligger perfekt ift turist attraktionerne 👍

         De mest populære aktiviteter i Tenderloin

         Se alle 43 aktiviteter i Tenderloin