Rejser til Stege 2022

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Hoteller, flyrejser, biludlejning og oplevelser – alt på ét sted! Book alt det, du har brug for på din ferie til Stege samlet, og spar penge

Mest populære hoteller i Stege

NyGammelsø Bed and Breakfast
NyGammelsø Bed and Breakfast
3 out of 5
Grønsundvej 251, Damsholte, Stege, 4780
Prisen er 525, kr pr. nat fra 26. sep. til 27. sep.
4,1/5 Very Good! (114 anmeldelser)
"Hyggeligt personale, indretning og omgivelser."

Anmeldelse fra 7. sep. 2022

Hotel Residens Møen
Hotel Residens Møen
3 out of 5
Langelinie 44, Stege, 4780
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 968, kr pr. nat fra 9. okt. til 10. okt.
4,3/5 Excellent! (269 anmeldelser)
Et godt ophold
"Et rigtig godt ophold, god service og vores nøglekort blev lagt frem, så vi kunne ankomme senere end deres reception havde åben. Morgenmaden var god, og personalet venligt. Vi havde booket en hotellejlighed."

Anmeldelse fra 9. sep. 2022

Hotel Præstekilde
Hotel Præstekilde
3 out of 5
Klintevej 116, Stege, 4780
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 840, kr pr. nat fra 12. okt. til 13. okt.
4/5 Very Good! (168 anmeldelser)
"Professionelt og godt."

Anmeldelse fra 31. aug. 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Stege?
Den billigste pakkerejse til Stege kan fås til , så din drømmerejse kan blive til virkelighed, uden at det koster en herregård. Du kan kombinere flyrejse, hotel, biludlejning med mere for at udforme pakkerejsen, som den fungerer bedst for dig.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Stege?
At booke en pakkerejse til Stege hos Expedia er en af de enkleste måder at spare penge på. Begynd at lægge planer om turen med det samme, så du kan opleve, hvor enkelt det er at få fat i besparelser. Hos Expedia tilbyder vi adgang til 500+ luftfartsselskaber og 1.000.000+ overnatningsmuligheder på hele kloden. Med sådan et omfattende udvalg at vælge blandt får du intet besvær med at skabe din næste ferie.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Stege på?
Hvis du gerne vil opnå besparelser, er den bedste måned at tage til Stege. Til sammenligning er en dyrere måned, hvor du må være forberedt på at betale højere priser, hvis du besøger stedet der. Hvis du gerne vil have det hele for dig selv, skal du overveje at rejse i . Det er dog også noget særligt at rejse i højsæsonen. Stege har rigtig meget at tilbyde i .
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Stege?
Rejsende kan i reglen finde flybilletter til internationale rejser på Expedia op til et år inden afrejsedatoen. Booker du i sidste øjeblik? Hvis du er heldig, er der stadig en chance for at få fingrene i en billig flyrejse kun få uger inden, du skal afsted.
Hvad inkluderer pakkerejser til Stege på Expedia?
Flyrejser, hoteller og billeje – vi har styr på det hele. På Expedia kan du kombinere din pakkerejse til Stege, lige som du ønsker. Du skal bare finde ud af, hvad du vil have. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje andre ting som udflugter og oplevelser. Jo mere du køber, jo mere har du mulighed for at spare!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Stege?
Vores priser er allerede lave. Men du kan få fingrene i endnu bedre besparelser, hvis du booker hoteller, flyrejser og billeje samlet. Med en pakkerejse hos Expedia får du altid gennemsigtige priser og et væld af muligheder.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Stege hos Expedia?
Ja, det kan du sagtens. Hos Expedia tilbyder vi 500+ flyselskaber, som vi samarbejder med verden over, så du kan rejse med det flyselskab, som fungerer bedst til dit budget.
Kan jeg rejse til Stege i øjeblikket?
Vores COVID-19-rejserådgiver er det perfekte sted at få alle de nødvendige oplysninger vedrørende karantænekrav og rejserestriktioner for Stege.

Populære steder at besøge