Skanör

Rejseguide
Skanör som omfatter en sandstrand
En ferie i Skanør byder på oplevelser ved havet, farverige strandhytter og en smuk gammel havn. Hvis du sætter pris på afslapning ved havet, er dette stedet for dig.

Strandene i Skanør er nogle af de mest velbesøgte i Sverige om sommeren. Sverige er muligvis ikke kendt som et strandparadis, men med sit smukke hvide sand og krystalklare vand lever Skanør op til sit ry som Sveriges riviera. Hvis du ikke vil bruge al din tid på at dase på stranden, kan du også tilføje lidt action til din ferie i Skanør og prøve kitesurfing. På afstand af stranden kan du gå en tur i den hyggelige midtby.

Skanør ligger på Falsterbo-halvøen i Skåne og udgjorde sin egen by indtil 1960'erne. Derefter blev den sluttet sammen med Falsterbo, og det officielle navn er i dag Skanør-Falsterbo. Grænsen mellem de to byer er markeret af en gammel mur lavet af tang som alternativ til et hegn.

Gå en tur gennem Flommens Naturreservat og Karleksstigen mellem Skanør og Falsterbo, eller tag et spil golf lige i nærheden på Flommens Golfklubb. Gå også en tur rundt på Skanörs Hamn, og spis frokost på en af de hyggelige restauranter eller caféer. Hvis du føler dig modig, kan du hoppe en tur i havet ved Skanörs Havsbad lige ved siden af, og ellers kan du bare slikke sol på sandet eller de glatte klipper. Hvis du vil opleve noget andet, kan du gå en tur igennem centrum af Skanør blandt de billedskønne huse, som er særdeles velbevarede.

Mange rejser til Skanør om sommeren, da det betragtes som Sveriges sommerparadis, og det er en perfekt destination for alle, der holder af sol, hav og natur. Der findes en lang række vandreruter, som tager dig med rundt i det sydlige Sverige. Ruten Karleksstigen forbinder Skanør med Falsterbo og består af 1,7 kilometer lettilgængeligt terræn.

Det er let at rejse til Skanør fra Danmark, da byen kun ligger ca. 40kilometer syd for Malmø på den anden side af Øresundsbroen. Når du er nået frem, er det også let at komme rundt med offentlig transport.

En gang om året afholdes det populære Falsterbo Horse Show, som tiltrækker ridesportsentusiaster fra hele verden. Tag på weekendophold i Skanør-Falsterbo, og oplev den svenske idyl et stenkast fra Danmark.

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Clarion Hotel Copenhagen Airport
4 out of 5
Ellehammersvej 20, Kastrup, 2770
Prisen er 1.245, kr pr. nat fra 19. dec. til 20. dec.
1.245, kr
pr. nat
19. dec. – 20. dec.
Overnat på dette hotel med spa i Kastrup, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, spa med fuld service og morgenmad. Vores gæster fremhæver især morgenmaden ...
4,5/5 Wonderful! (2.670 anmeldelser)
"The hotel and restaurant services were 100% fine, but the front reception was disappointing. It was a lukewarm reception at best."

Anmeldelse fra 17. nov. 2022

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Hotell Gässlingen
Hotell Gässlingen
3.5 out of 5
Rådhustorget 6, Skanor, 239 30
Prisen er 612, kr pr. nat fra 6. dec. til 7. dec.
612, kr
pr. nat
6. dec. – 7. dec.
Overnat på dette hotel med spa i Skanör, som har 3,5 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og gratis parkering. Vores gæster fremhæver især de ...
4,5/5 Wonderful! (254 anmeldelser)
Hyggeligt
"Det er et hyggeligt sted og mennesker omkring positivt"

Anmeldelse fra 28. okt. 2022

Hotell Gässlingen
Comfort Hotel Copenhagen Airport
Comfort Hotel Copenhagen Airport
Ellehammersvej 18, Kastrup, Copenhagen, 2770
Prisen er 895, kr pr. nat fra 20. dec. til 21. dec.
895, kr
pr. nat
20. dec. – 21. dec.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Kastrup. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og et døgnåbent fitnesscenter. Vores gæster fremhæver især ...
4,3/5 Excellent! (2.076 anmeldelser)
"Vi bookede 2 værelser, mit værelse var fint og rent. Men min kollega's værelse var beskidt, men heldigvis fik hun en anden værelse. Rigtig god service."

Anmeldelse fra 19. nov. 2022

Comfort Hotel Copenhagen Airport
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
NORD Hotel Apartments
NORD Hotel Apartments
3.5 out of 5
Nyrnberggade 31, Copenhagen, Hovedstaden, 2300
Overnat i denne lejlighed med 3,5 stjerner i København. Nyd godt af gratis Wi-Fi, vaskeri og concierge-tjenester. Vores gæster fremhæver især de familievenlige ...
4,4/5 Wonderful! (103 anmeldelser)
"Vil gi 5 stjerner. Her får du værdi for pengene,og alt er i disse lejlighet har alt du skal bruge. Også er der rent og nyt Kommer helt sikkert tilbage"

Anmeldelse fra 30. okt. 2022

NORD Hotel Apartments
The More Hotel Västra Hamnen
The More Hotel Västra Hamnen
3.5 out of 5
26 Lilla Varvsgatan, Malmö, Skåne län, 211 19
Overnat på dette lejlighedshotel med 3,5 stjerner i Malmø. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og en terrasse. De populære seværdigheder HSB Turning Torso ...
4,5/5 Wonderful! (73 anmeldelser)
Fantastisk hotellejlighed
"Helt fantastisk lejlighed , ny og lækker, skøn morgenmad og meget sødt personale. Det ligger uden for centrum men bus 5 kører lige til døren og man kan købe dagsbilletter via Skåne app. , så det er nemt at komme rundt. Vi kommer helt sikkert igen."

Anmeldelse fra 19. sep. 2022

The More Hotel Västra Hamnen
CABINN Apartments
CABINN Apartments
3 out of 5
Arne Jacobsens Alle 4, Copenhagen, 2300
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i København, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og selvstændig parkering. ...
3,9/5 Very Good! (193 anmeldelser)
"Rummeligt værelse"

Anmeldelse fra 23. okt. 2022

CABINN Apartments
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Byer i nærheden af Skanör