Danmark har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Lejligheder i Silkeborg

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Lejligheder i Silkeborg

Villa Zeltner
3 out of 5
Zeltnersvej 4, Silkeborg
Hent priser

Dette lejlighedskompleks ligger i Silkeborg, kun 10 minutters gang fra Silkeborg Museum og Papirmuseum. Derudover ligger Indelukket og Museum Jorn 15 minutter ...

4.7/5Exceptional! (3 anmeldelser)

"Skønt lille værelse med det hele samt dejlig central beliggenhed. Vi kommer gerne igen."…"

Anmeldelse fra 26. aug. 2018

Villa Zeltner
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Silkeborg
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer af overnatningssteder i Silkeborg

Radisson Blu Papirfabrikken Hotel, Silkeborg

Radisson Blu Papirfabrikken Hotel, Silkeborg

4 out of 5
Papirfabrikken 12, Silkeborg
Prisen er DKK 988 pr. nat fra 6. nov. til 7. nov.
4.4/5Wonderful! (894 anmeldelser)
Fantastisk hotel i hjertet af Silkeborg

"Rigtig skønt hotel, gode store værelser, og fantastisk venligt personale."…"

Anmeldelse fra 21. jul. 2020

Radisson Blu Papirfabrikken Hotel, Silkeborg
Hotel Dania

Hotel Dania

4 out of 5
Torvet 5, Silkeborg
Prisen er DKK 999 pr. nat fra 25. okt. til 26. okt.
3.9/5Very Good! (339 anmeldelser)

"Fint ophold på hotellet, som er hyggeligt og ligger centralt. Eneste minus er, at der var hundekoldt på værelset og ikke mindst på toilettet. Der kom desværre ikke varme, selvom vi skruede op ved ankomst. Der var også koldt ved morgenmaden."…"

Anmeldelse fra 13. sep. 2020

Hotel Dania
BW Premier Collection Gl. Skovridergaard

BW Premier Collection Gl. Skovridergaard

4 out of 5
Marienlundsvej 36, Silkeborg
Prisen er DKK 1.025 pr. nat fra 25. okt. til 26. okt.
4.4/5Excellent! (395 anmeldelser)
POSCA

"Dejligt sted med fred og ro. Pænt og nydeligt Dejlig veltillavet morgenbuffet Savner et større udvalg i restauranten om aftenen."…"

Anmeldelse fra 2. jul. 2020

BW Premier Collection Gl. Skovridergaard
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er det at overnatte i en lejlighed i Silkeborg?
Du finder masser af steder, du kan overnatte i Silkeborg, inklusive 82 hoteller og andre overnatningssteder. Selvom der måske ikke findes mange lejligheder, kan vi hjælpe dig overnatningssteder, som minder om. Når du bruger Expedia, kan du filtrere dine resultater, så du kan finde et køkken eller vaskemaskine – som er bekvemmeligheder, som du ofte finder i en lejlighed. Du kan filtrere efter lignende overnatningssteder, inklusive ferieboliger, lejligheder og gæstehuse.
Hvordan ved man, om en lejlighed et det rigtige valg for dig?
En lejlighed er udstyret med køkken, så du kan lave din egen mad, og har ofte mere plads at gøre godt med end et traditionelt hotelværelse. En lejlighed er et godt valg for par, som ønsker at mærke den lokale kultur, og også for familier, som kan lide følelsen af hjemmet tæt på.
Hvad er en god lejlighed til et ophold i Silkeborg?
Nedenfor finder du nogle af de mest populære lejligheder, du kan vælge imellem i området: Villa Zeltner: Inkluderer gratis Wi-Fi. Der er gratis parkering og en terrasse på stedet. Athome Apartments: Ligger 39,1 km væk i Aarhus. Gratis Wi-Fi, møbleret altan og stue er inkluderet. Der er gratis parkering og et døgnåbent motionscenter på stedet. Just Sleep: Ligger i Brande, 36,3 km væk. Inkluderer gratis Wi-Fi. Der er gratis parkering og et vaskeri på stedet. Unik Ocean View-lejlighed: Ligger 42,1 km væk i Aarhus. Gratis Wi-Fi, balkon og stue er inkluderet. Der er adgang til et fitnesscenter på stedet. White House Hotel Apartments: Ligger i Brande, 35,3 km fra Silkeborg. Inkluderer gratis Wi-Fi, balkon og stue. Der er gratis parkering og et vaskeri på stedet.
Hvad kan jeg forvente af vejret under mit ophold i Silkeborg?
Selvom vejret kun er én af flere faktorer, kan det virkelig få betydning for dine rejseplaner, især i tilfælde af, at du planlægger et længere ophold i Silkeborg. Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 14°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 2°C. Den årlige nedbør i Silkeborg er i gennemsnit på 942 mm.
Hvad kan jeg se i Silkeborg?
Nyd naturen ved seværdigheder som Silkeborg Dyrehave og Indelukket, eller oplev kulturelle attraktioner, som eksempelvis Silkeborg Museum og Papirmuseum. Andre steder, du kan besøge i byen, inkluderer AQUA Akvarium & Dyrepark og KunstCentret Silkeborg Bad.
Hvad er den bedste måde at komme til og rundt i Silkeborg?
Hvis du ved lidt om transportmulighederne, kan det gøre rejsen nemmere, når du når frem til din destination. Flyv til Billund (BLL-Billund Lufthavn), som befinder sig 53,2 km fra hjertet af byen. Ellers kan du også kigge efter fly til Karup (KRP-Midtjyllands Lufthavn), som befinder sig 30,8 km væk. Hvis du vil udforske det omkringliggende område, så hop på et tog fra Silkeborg Station, Silkeborg Station eller Svejbæk Station.