Hos Sally Lunn's kan du få alt fra en hurtig bid brød, over en let frokost til et solidt måltid. Stedet er berømt for sine "Bath buns", som er en lokal specialitet, der oprindeligt blev udviklet her. Du kan beundre hele den historiske bygning, der huser restauranten, og besøge køkkenmuseet, hvis du vil høre mere om Sally Lunn og det oprindelige køkken.
Bygningens historie gennemgås i detaljer på køkkenmuseet. Sally Lunn selv og hvordan det gik til, at hun opfandt Bath buns, fortaber sig i historiens tåger. Museet fortæller dog legenden om denne huguenot, oprindeligt ved navn Solange Luyon, som angiveligt skulle være kommet til England som flygtning fra Frankrig i1680. Du kan se resterne fra en tidligere romersk bebyggelse og den stenovn, som Sally måske brugte, sammen med en mængde køkkengrej, der var typisk for datidens køkkener.
Prøv en af de specielle Sally Lunn buns i restauranten. De lokale spiser dem med en række forskellige ting, både fra det søde og det salte køkken. Du kan eventuelt købe nogle til at tage med, så du har en velsmagende snack til senere på dagen. Sally Lunn's tilbyder også en række forskellige menuer i løbet af dagen, herunder dagmenu, aftenmenu og tidlig aftenmenu. Du kan også vælge blandt et større udvalg af te, kager og andet godt. Hvis du er rigtigt sulten, kan du med fordel prøve en af restaurantens såkaldte "trenchers", som er et måltid serveret på en rustik brødplade, der absorberer smagen fra maden og spises som en del af måltidet.
Bygningen, der huser Sally Lunn's, stammer fra middelalderen, og ved udgravninger i kælderen er det blevet opdaget, at der på stedet engang lå en romersk villa. Du kan stadig se resterne af gulvvarme, mosaikker og andre fund fra romertiden. Bygningen blev senere inkluderet i den sydlige del af Bath Abbey og kan dateres tilbage til rekonstruktionen af klostret i1100-tallet.
Sally Lunn's ligger i centrum af Bath ikke langt fra Roman Baths og Bath Abbey. Du behøver ikke reservere bord om dagen, men hvis du gerne vil spise der om aftenen, er det en god idé at bestille bord i forvejen, særligt hvis I er mange. Der serveres mad fra morgen til aften, og om aftenen serveres maden i stearinlysets skær. Køkkenmuseet lukker tidligere end spisesalen, og om søndagen har de to steder forskellige åbningstider.