Rejser til Sakskøbing 2022

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Hoteller, flyrejser, biludlejning og oplevelser – alt på ét sted! Book alt det, du har brug for på din ferie til Sakskøbing samlet, og spar penge

Mest populære hoteller i Sakskøbing

Danhostel Sakskøbing
Danhostel Sakskøbing
4 out of 5
Saxes Alle 10, Sakskobing, SEALAND, 4990
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 700, kr pr. nat fra 26. sep. til 27. sep.
3,8/5 Good! (87 anmeldelser)
Fin lejlighed med plads til hele familien
"Super fin lejlighed med eget bad og køkken, ligeledes eget vaskerum. Vi bestilte morgenmadsbuffet, hvilken var rigtig fin og indbydende med et ok udvalg. Eneste minus var at der lugtede fra afløbet på badeværelset."

Anmeldelse fra 1. aug. 2022

Fjelde Guesthouse
Fjelde Guesthouse
3 out of 5
Engestoftevej 1, Sakskobing, Sjaelland, 4990
4,7/5 Exceptional! (34 anmeldelser)
Mad og brød i særklass
"Hyggeligt sted, god atmosfære, venlig betjening - mad og brød i særklasse god."

Anmeldelse fra 21. sep. 2021

4 værelses overnatning i Sakskøbing
4 værelses overnatning i Sakskøbing
Sakskøbing, Sjaelland
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Sakskøbing?
Vælg mellem alle slags kombinationer af flyrejser, hoteller og udlejningsbiler, så du kan komme på ferie til Sakskøbing fra bare . Jo flere komponenter, du samler sammen, jo større besparelse får du. Din drømmeferie har aldrig være mere overkommelig.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Sakskøbing?
Du kan sikre dig besparelser, hvis du sammensætter hotel, fly og biludlejning i en pakkerejse til Sakskøbing. Nogle gange betyder billige pakkerejser, at der er færre muligheder. Men sådan forholder det sig ikke med Expedia. Vi tilbyder 500+ flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder og hoteller i hele verden, hvilket betyder, at du har masser at vælge mellem. Ønsker du at spare endnu flere penge? Føj nogle sjove oplevelser til din pakke, så du får endnu mere rabat. Når alt kommer til alt, handler rejser om mere end at nå frem til destinationen.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Sakskøbing på?
Alle årstider er skønne, når det angår en ferie i Sakskøbing, men du kan som oftest opnå nogle gode tilbud i måned. Priserne plejer at blive dyrere i , hvor du kan forvente at skulle betale mere for hotel og fly. Er du til sightseeing, men ikke så begejstret for store flokke af mennesker? Find din rejse til Sakskøbing i . Typisk er der meget mere roligt end .
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Sakskøbing?
Hvis du booker dit sæde tidligt med Expedia, har du én ting mindre at bekymre dig om. De fleste flyselskaber har priser op til et år frem. Dette er ofte det billigste tidspunkt at booke på. Hvis du er sent ude, kan billige priser til Sakskøbing dog stadig dukke op et par uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Sakskøbing på Expedia?
Du kan vælge blandt en hvilken som helst kombination af billeje, flyrejser og hoteller. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje flere ting som oplevelser og aktiviteter. Vil du gerne vælge en bestemt kabineklasse? Det er også muligt. Valget er kun dit, når det kommer til at sammensætte din ideelle rejse til Sakskøbing.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Sakskøbing?
Der er udsigt til besparelser med en pakkerejse hos Expedia. Kombiner flyrejser, billeje og hoteller, og få adgang til store rabatter. Hoteller er dog langt fra din eneste mulighed. Vi har villaer ved stranden, bjerghytter og endda glamping-telte!
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Sakskøbing hos Expedia?
Ja, det kan du sagtens. Hos Expedia tilbyder vi 500+ partnerflyselskaber i hele verden, så du kan gå efter det flyselskab, som egner sig bedst til din rejsestil.
Kan jeg rejse til Sakskøbing i øjeblikket?
For at få sidste nyt om rejser til Sakskøbing kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her får du adgang til information om krav til karantæne, rejserestriktioner og meget andet.

Populære steder at besøge