Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Rio de JaneiroBrasilien

Tag på storbyferie i Rio de Janeiro, hvor sambaen stammer fra, og nyd et af verdens syv vidundere lige i nærheden.  

Rio de Janeiro ligger på sydøstkysten af Brasilien og er velsignet med en fantastisk geografi, der blander hvide sandstrande med bjerge dækket af regnskov. Hvis du elsker at være udendørs, kan du virkelig slå dig løs med de mange muligheder, der er for at blive ét med naturen. Der er naturligvis også masser af attraktioner for kulturentusiaster. På en rejse til Rio, der tidligere var hovedstaden i Brasilien, kan du opleve spændende historie og moderne kultur, uanset om du foretrækker at tage en tur i nationalparken eller danse samba.

Se solopgangen på enten den fine Ipanema-strand på sydøstkysten eller på den nærliggende muntre Copacabana-strand. Inden solen går ned, er det en god idé at tage til Pão de Açúcar (Sukkertoppen). Her kan du tage kabelbanen til toppen og opleve den storslåede udsigt over bl.a. strandene, skovene og andre vartegn.

Tag dig tid til at besøge Corcovado, hvor du kan se statuen Cristo Redentor – Kristus Forløseren. Denne gratis attraktion, der er et af verdens syv nye vidundere, er på næsten alle besøgendes rejseplan, men hvis du kommer tidligt, kan du måske undgå køen. Du forstår helt sikkert hvorfor, når du ser den imponerende udsigt, der omgiver denne statue, som blev rejst i 1931.

Corcovado ligger i Tijuca National Park, som er det perfekte sted at blive ét med naturen. Miljøforkæmpere genplantede en stor del af parken sidst i 1800-tallet efter omfattende skovrydning. Denne destination er nu et frodigt hjemsted for mere end 100 lokale dyrearter, hvilket gør den til den største byskov i verden. Langs stierne ligger der restauranter og toiletter.

Fodboldfans bør ikke gå glip af en kamp på det berømte stadion Estádio do Maracanã. Hvis du ikke kan få billetter til en kamp, kan du besøge sportsmuseet inde på stadionet og se memorabilia, fotos og spillesæt fra nogle af Brasiliens største fodboldspillere.

Oplev Rios sprudlende natteliv, mens du lytter til tonerne af den lokale musik og ser på sambadanserne. Vær forsigtig, når du går i byen. Efterlad dine værdigenstande på hotellet, og undgå store forsamlinger, eller rejs i mindre grupper evt. sammen med lokale. Det er nemt at finde rundt i byen med bus om dagen, men det er bedst at undgå denne transportform om aftenen.

Her kan du overnatte i Rio de Janeiro

Copacabana som omfatter en sandstrand, en kystby og bjerge

Copacabana

4/5Very Good!(8 anmeldelser af området)

Rejsende er vilde med Copacabana på grund af de skønne strande, og du kan se mere af Rio de Janeiro ved at hoppe på metroen fra Siqueira Campos Metrostation eller Cardeal Arcoverde Metrostation. Overvej også at besøge de populære seværdigheder Avenida Atlantica og Copacabana Beach.

Copacabana
Barra da Tijuca som viser en strand såvel som en stor gruppe mennesker

Barra da Tijuca

Barra da Tijuca er populær på grund af sine strande. Er du på udkig efter flere oplevelser, kan du overveje en tur til Recreio dos Bandeirantes Strand eller Reserva Strand.

Barra da Tijuca
Ipanema - Leblon som omfatter markeder såvel som en stor gruppe mennesker

Ipanema - Leblon

4/5Very Good!(5 anmeldelser af området)

Ipanema - Leblon (område) gør sig bemærket ved sine skønne strande. Du kan også overveje at besøge populære seværdigheder som Ipanema Strand og Rua Farme de Amoedo. Se mere af Rio de Janeiro ved at hoppe på metroen fra Nossa Senhora da Paz Station eller Ipanema-General Osorio Metrostation.

Ipanema - Leblon
Leblon, Rio de Janeiro, Sydøstlige region, Brasilien

Leblon

Tag dig tid til at besøge seværdigheder som Leblon Strand og Rodrigo de Freitas Lagoon i Leblon. Du vil måske også sætte pris på strandene, og du kan hoppe på metroen fra Antero de Quental Station for at se mere af byen.

Leblon
Zone Syd, Rio de Janeiro, Sydøstlige region, Brasilien

Zone Syd

Zone Syd gør sig bemærket ved sine skønne strande. Du kan også overveje at besøge populære seværdigheder som Ipanema Strand og Avenida Atlantica. Se mere af Rio de Janeiro ved at hoppe på metroen fra Cantagalo Metrostation eller Siqueira Campos Metrostation.

Zone Syd
Jacarepagua, Rio de Janeiro, Sydøstlige region, Brasilien

Jacarepagua

Nyd godt af livemusikken og parkerne i Jacarepagua. Du kan også sætte tid af til at besøge Olympic Park eller Tijuca Lake.

Jacarepagua

Mest populære hoteller i Rio de Janeiro

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Hotel Atlântico Prime
Hotel Atlântico Prime
4 out of 5
Rua do Resende 87, Rio de Janeiro, RJ
Prisen er DKK 126 pr. nat

Dette hotel ligger i Lapa, kun 10 minutters gang fra Arcos da Lapa og Catedral de São Sebastião do Rio de Janeiro. Derudover ligger Det amerikanske konsulat ...

4/5Very Good! (795 anmeldelser)

"Dejligt hotel og personale, men ligger i dårligt kvarter"…"

Anmeldelse fra 28. dec. 2018

Hotel Atlântico Prime
Grand Hyatt Rio De Janeiro
Grand Hyatt Rio De Janeiro
5 out of 5
Av. Lucio Costa 9600, Barra Da Tijuca, Rio de Janeiro
Prisen er DKK 932 pr. nat

Reserver et ophold lige ud til stranden på Grand Hyatt Rio De Janeiro i Barra da Tijuca. dette hotel ligger ved promenaden, mindre end 5 kilometer fra Reserva ...

4.6/5Wonderful! (703 anmeldelser)

"Sehr schöne Lage und Ausstattung des Hotels, perfekter Service."…"

Anmeldelse fra 26. mar. 2020

Grand Hyatt Rio De Janeiro
Hilton Copacabana Rio de Janeiro
Hilton Copacabana Rio de Janeiro
5 out of 5
Avenida Atlantica, 1020, Rio de Janeiro, RJ
Prisen er DKK 1.086 pr. nat

Reserver et ophold lige ud til stranden på Hilton Copacabana Rio de Janeiro i Copacabana. dette hotel ligger i et område med forskellige underholdningsmuligheder, ...

4.4/5Wonderful! (1,381 anmeldelser)
Unpleasant hotel (though with good location)

"Location was good. However, apart from that the overall experience was disappointing. Check-in and check-out took a long time (though this was due to the rush given Carnaval). The key cards didn’t work in the elevator, the halls were dark, and more importantly, the room had a very “hostel-like” feel ..."…"

Anmeldelse fra 23. feb. 2020

Hilton Copacabana Rio de Janeiro

Populære steder at besøge i Rio de Janeiro

Ipanema Strand
Billede af Ipanema Strand

Ipanema Strand

4/5(6 anmeldelser)

Se stedet, som har inspireret til den berømte sang om en bikini på denne fine strand.

Kristusstatuen
Billede af Kristusstatuen

Kristusstatuen

4.5/5(3 anmeldelser)

Dette bjerg, der rejser sig over byens centrum, er mest kendt som hjemsted for Rios ikoniske, skyhøje Jesus-statue.

Sukkertoppen
Billede af Sukkertoppen

Sukkertoppen

5/5(1 anmeldelse)

Bestig dette bjerg til fods eller med kabelbanen for at se den berømte statue samt den imponerende udsigt over Rios strande og regnskov.

Flamengo strand
Billede af Flamengo strand

Flamengo strand

Intet udstråler ferie som at slappe af på Flamengo strand, som er en populær strand i Rio de Janeiro. Området er berømt for sin kyststrækning, som du kan kigge forbi på din rejse.

Avenida Atlantica
Billede af Avenida Atlantica

Avenida Atlantica

Køb souvenirs for hele familien i Avenida Atlantica, som tilbyder masser af shoppingmuligheder i Rio de Janeiro. Dette romantiske sted er kendt for sine strande, som du kan udforske, eller du kan give dig tid til at nyde lidt udflugter.

Maracaná Stadion
Billede af Maracaná Stadion

Maracaná Stadion

5/5(1 anmeldelse)

Se en fodboldkamp, eller deltag i en guidet tur på et af​verdens største og mest historiske fodboldstadioner, hvorefter du bedre vil kunne forstå Brasiliens besættelse med "det smukke spil".

De mest populære oplevelser i Rio de Janeiro

Rundvisning på Museum of Tomorrow
Billede af Rundvisning på Museum of Tomorrow

Rundvisning på Museum of Tomorrow

DKK 447
pr. voksen

Rio de Janeiro – anmeldelser

4.3

Populær destination

5 - Fremragende
6
5 - Fremragende 50%
4 - God
4
4 - God 33.333333333333336%
3 - Okay
2
3 - Okay 16.666666666666668%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

4/5 - God

Verificeret rejsende

26. jul. 2019

Flot natur og strand. Venlige indbyggere. Lidt udfordrende når det kommer til sprog, når man ikke kan snakke eller forstå portugisisk.

Andre steder som Rio de Janeiro