Billigste flyrejser til Rio de Janeiro

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 2.511 for en enkeltbillet og DKK 5.025 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Rio de Janeiro

Fly til Rio de Janeiro

Hvornår er så bedst at flyve dertil? Hvis det er det verdensberømte kaneval, som I skal derover for, så er det i februar, at det løber af stablen. Hvis det derimod bare er for at opleve byen, så er de danske sommermåneder et fint tidspunkt at flyve til Rio de Janeiro på. I november, december og januar regner det meget og temperaturerne er høje, så det er ikke det optimale tidspunkt.

Med Expedia kan du med få klik finde billige flybilletter til Rio de Janeiro. Ved hjælp af et par ekstra klik kan du i én og samme vending også bestille dit hotel i Rio, og på denne måde skal du egentlig blot koncentrere dig om at dase på stranden med tropiske drinks.

Billige flybilletter til Rio de Janeiro

Man kan få billig fly til Rio de Janeiro ved at bestille billetterne i god tid. Der kan også være penge at spare ved at tage en rejse med to stop, men det gør også ofte turen længere og medfører større risiko for problemer med bagage og ændrede flytider. Så hvis du er ude i god tid, kan du få flyrejser til Rio de Janeiro til særdeles billige penge med kun et stop og en rejsetid på ca. 15-20 timer fra København. Og det er nemt! EU-borgere kan opholde sig som turister i landet i 3 måneder uden visum.

Flybilletter til Rio de Janeiro fra Danmark

Rio de Janeiro nås med blot ét stop fra Kastrup og Billund og med to stop fra Aarhus og Aalborg. Du kan fx flyve med store selskaber som Iberia og Lufthansa.

Kom til og fra lufthavnen

Når du skal med fly til Rio de Janeiro, rejser du til den internationale lufthavn Rio de Janeiro-Galeão Lufthavn, som også er kendt som Antonio Carlos Jobim International Lufthavn. Her kan du flyve til fra Europa med en lang række forskellige flyselskaber, og hvis du finder flybilletter til Rio de Janeiro fra København med kun et hurtigt stop, kan turen gøres på omkring 15-20 timer.

Rio de Janeiro-Galeão International Airport ligger på en ø, ikke langt fra Rios centrum. Du kan veksle penge her, så du er klar til at indtage storbyen. En bil er en god løsning, og i lufthavnen kan du finde billeje i Rio. Ellers er der også et godt metronet i byen, og fra lufthavnen kan du komme til centrum med bus eller taxi.

Hvis I har booket et hotel inde i centrum, er det en overkommelig tur, da lufthavnen ligger kun ca. 20 km nord for centrum. Der er fire busruter fra lufthavnen, der kører hver halve time til forskellige steder i byen, såsom busterminalen, den nationale lufthavn Santos Dumont Lufthavn, centrum og de sydlige dele. Der er også mulighed for at tage en af de mange taxaer, som er den sikreste løsning og stadig billig. De officielle taxaer er gule med en blå stribe og kan findes lige uden for ankomstterminalen. I taxa tager det ca. 30 min. at komme ind til centrum. Man kan også vælge at benytte sig af biludlejning i Rio de Janeiro-lufthavn og hvis I vil have frihed til at køre rundt og opleve Brasilien på egen hånd, så er det en god løsning.

Oplev storby og natur

Når så I har bestilt en pakkerejse til Rio de Janeiro, taget turen over Atlanterhavet og er ankommet til det farverige, danseglade land, hvad skal I så lave? Hvis det er en storbyferie i Rio de Janeiro, som I har i tankerne, så er shopping, lækker mad og en aften med samba ikke til at komme uden om. Men det helt fantastiske ved Brasilien er naturen! Syd for Rio de Janeiro ligger bjerget Pão de Açúcar, Sukkertoppen, hvor både turen med svævebane og udsigten deroppefra er helt betagende. Kristusstatuen er selvfølgelig også et must, ligesom de hvide postkort-strande.

Rio de Janeiro er på mange måder helt sin egen. Den afslappede strandkultur, der hersker her, opleves ikke mange andre steder. De mange kulturer blandes i et herligt miks af musik, etnicitet, mad og meget andet. Brasiliens gamle hovedstad er en af de 20 største byer i verden, og du vil virkelig opleve, hvor global denne by virker. Der er mennesker fra hele verden, og det er præcis det, der giver den dens charme.

Der er rig mulighed for at shoppe, hvis du har brug for en pause fra varmen på stranden. Rios restauranter er også helt unikke. Det internationale køkken kombineres med en back to basics tilgang i form af madkulturerne fra Amazonas, hvilket skaber en smagsoplevelse, som er svær at sætte en finger på.

Så ja, mere idyllisk bliver det ikke. Du kan ligge på den verdensberømte strand Copacabana og nyde en drink, mens karakteristiske bjerge som Sukkertoppen dominerer landskabet, hvilket er intet mindre end betagende. Måske skulle du tilmed prøve et all inclusive hotel i Rio de Janeiro for virkelig at gøre din oplevelse komplet.

Med flybilletter til Rio de Janeiro er der dog også en bagside af medaljen, midt i al idyllen. Rio har nemlig nogle af de største slumområder i verden, de såkaldte favelas. Selvom de kan fremstå overvældende, er det også her lokalbefolkningen kommer, og nogle steder kan du færdes sikkert. Besøg fx The Maze, et jazzsted, hvor kulturerne blander sig, mens du kan nyde en smuk udsigt over byen.

Du er nødt til at prøve Brasiliens nationaldrink Caipirinha, der laves på danskvand, lime, rørsukker og den brasilianske spiritus cachaça, der i sin smag minder en smule om tequila. Men bare rolig, den er ikke berygtet for at slå lige så hårdt som den mexicanske spiritus, så mon ikke der glider et par stykker ned, mens Atlanterhavets bølger symfonisk ruller ind over stranden.

Lidt længere uden for Rio viser naturen sig fra sin mest utrolige side; det er økoturismens højborg, og de mange dyrearter i reservaterne kombineret med de lidt mere rustikke strande er virkelig en enestående oplevelse.

Vidste du at…

Den verdensberømte film City of God, er optaget i Rios favelas?

Og at man i Rio taler portugisisk? Brasilien er nemlig en gammel portugisisk koloni.

Oplysninger om flyrejsen til Rio de Janeiro

Destinationslufthavn Rio de Janeiro
IATA-kode til destinationslufthavn RIO

Populære flyrejser til Rio de Janeiro

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 2.511 for en enkeltbillet og DKK 5.025 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.