Billige flybilletter til Sydafrika

Populære byer at besøge i Sydafrika

Billigste flyrejser til Sydafrika

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 3.863, kr for en enkeltbillet og 2.653, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Swiss International Air Lines
Lufthansa
Lufthansa
Austrian Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
British Airways
Austrian Airlines
Air France
Air France
KLM
Air France
Vueling Airlines
Qatar Airways
Qatar Airways
British Airways
Lufthansa
Qatar Airways

Rejse til Sydafrika

Expedia tilbyder flyrejser til Sydafrika, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Sydafrika eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Sydafrika på grund af COVID-19?
Som følge af COVID-19 tilbyder mange flyselskaber nu større fleksibilitet. Vores kundeservice vil hjælpe dig med at finde et svar på de fleste spørgsmål om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Sydafrika. Det er også bedst at tjekke dit valgte luftfartsselskabs vilkår og betingelser – og gerne inden reservationen!
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Sydafrika?
Fleksibilitet er en nødvendighed, når det kommer til at rejse i disse dage. Det er derfor, vi har tilføjet filteret “Intet ændringsgebyr” til at hjælpe dig med at finde billige, fleksible flyrejser til Sydafrika. Det er til venstre på din skærm under “Fleksible ændringspolitikker”.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Sydafrika under COVID-19?
COVID-19 har forandret, hvordan verden fungerer, på uendeligt mange måder, herunder hvordan og hvorhen vi kan rejse. Disse tips vil hjælpe dig med bedre at forstå alle de nye udfordringer og forberede dig på din rejse til Sydafrika:

 • Bliv klogere på restriktionerne og reglerne for både din destination og dit afrejsested. Afhængigt af den lokale situation er det muligvis ikke muligt at rejse, så husk at tjekke på forhånd.
 • Behold dit mundbind på i forbindelse med helbredsundersøgelsen i lufthavnen. Sikkerhedspersonalet vil bede dig om at trække dit mundbind ned kortvarigt for at bekræfte din identitet.
 • For at undgå smitte skal du selv anbringe dit boardingkort foran scanneren og derefter holde det op til kontrol. Giv ikke dit dokument direkte til lufthavnspersonalet.
 • Passagerer må nu medbringe en håndsprit på op til 350 ml i deres håndbagage. Den bliver dog fjernet fra din taske eller kuffert for at blive kontrolleret.
 • Tøm alle lommer for personlige ejendele såsom dine nøgler, din telefon og din pung, og placer dem i din håndbagage i stedet for bakkerne. Dette vil reducere risikoen for smittespredning under kontrollen.
 • Hvis du tager mad med ombord på flyet, skal du placere det i en gennemsigtig plastikpose og lægge den i en af bakkerne. Dette mindsker sandsynligheden for, at en medarbejder bliver nødt til at røre ved din fødevarebeholder eller håndbagage for nærmere eftersyn.

Hvor finder jeg billige billetter til Sydafrika?
I løbet af de sidste syv dage var 2.653, kr den bedste pris for en flyrejse til Sydafrika. Sørg for at booke i god tid, og vær fleksibel med dine datoer for at finde et endnu bedre tilbud. Søg efter dine flybilletter til Sydafrika, og sammenlign priser for lignende datoer ved at klikke på “Fleksible datoer”.
Hvor meget koster en flyrejse til Sydafrika?
I løbet af de sidste syv dage kostede en returflybillet til Sydafrika helt ned til 2.653, kr, mens den højeste pris lå på 4.032, kr. Enkeltbilletter fra Billund (BLL) i samme periode kostede kun 3.863, kr.
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Sydafrika?
Alt efter hvem du flyver med og din endelige destination i Sydafrika, er der flere forskellige kendte lufthavne at vælge imellem. Disse omfatter:

 • Johannesburg (JNB-O.R. Tambo Intl.) - 5675 fly per måned.
 • Cape Town (CPT-Cape Town Internationale Lufthavn) - 2288 fly per måned.
 • Durban (DUR-King Shaka Int.) - 1177 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Sydafrika?
I løbet af de sidste syv dage kostede flybilletter til Sydafrika mellem 2.653, kr og 4.032, kr.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Sydafrika?
Find din flybillet i August for at drage fordel af billige tilbud på flyrejser til Sydafrika. Sommeren og højtider som jul og påske er typisk de dyreste tidspunkter at købe billetter på.
Hvor lang er en flyrejse til Sydafrika?
Hvor mange timer du skal være undervejs afhænger af en række faktorer, herunder hvor du flyver fra. Den gennemsnitlige rejsetid for tre almindelige indenrigsruter til Sydafrika vises nedenfor:

 • Cape Town (CPT-Cape Town Internationale Lufthavn) til Johannesburg (JNB-O.R. Tambo Intl.) - 2 timer og 1 minut
 • Durban (DUR-King Shaka Int.) til Johannesburg (JNB-O.R. Tambo Intl.) - 1 time og 9 minutter
 • George (GRJ) til Johannesburg (JNB-O.R. Tambo Intl.) - 1 time og 49 minutter

Hvad er de bedste oplevelser i Sydafrika?

 • Start din ferie i Sydafrika i den sprudlende by Kapstaden. Der er rigtig meget at se her, fra fascinerende seværdigheder som Table Mountain til fantastisk mad, shopping, natteliv med mere.
 • Når du skal vælge aktiviteter til din ferie, bør du være opmærksom på, at Kapstaden har middelhavsklima. Tag et kig på de lokale temperaturer, inden du tager afsted, så du har et bedre indtryk af, hvad du kan forvente.
 • Sørg for at vælge Worcester som næste stop på rejsen. Denne by ligger omkring 95 km øst for Kapstaden og huser blandt andet Willow Creek Olive Estate, der er en af byens mest populære attraktioner.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Sydafrika på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Sydafrika.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Sydafrika med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Sydafrika. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Sydafrika!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Sydafrika under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Sydafrika tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Sydafrika, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.