Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Billeje i Cape Town

Når du lander med fly i Cape Towns Lufthavn, er den god idé at leje en bil, så du kan komme sikkert omkring i den stemningsfyldte by. Benyt dig af billig biludlejning i Cape Town, og reserver din lejebil inden afrejse, så kan du starte din ferie i en lækker bil. Så skal du heller ikke slæbe unødigt på kufferter, for du kører blot direkte til hotellet.

Der er et stort udvalg af biler at vælge imellem, når du lejer en bil. Vælg for eksempel en smart minibil til bykørsel. Men rejser du med familien, kan du med fordel vælge en rummelig minivan med plads til alle.

Leje af bil i Cape Town til alsidige oplevelser

Når du holder ferie i Cape Town, er det fordelagtigt at kunne køre rundt til byens fantastiske seværdigheder. Det er nemt og billigt at parkere i byen, og du skal ikke lade dig afskrække af, at rattet sidder i højre side. Det vænner du dig hurtigt til, så du kan nyde at betragte byen under din køretur. Kør en tur til Waterfront om aftenen, hvor lysene fra de smukke huse, butikker og restauranter genspejles i det rene havnebassin. Du kan roligt tage hele familien med hertil, hvor der er mindst 60 familievenlige restauranter, som gør alt for, at både store og små får en sjov og fantastisk spiseoplevelse.

Er du sportsentusiast, må du ikke gå glip af en ægte sydafrikansk sportsbegivenhed! Tag ind og se de lokale Stormers i et vildt rugbyopgør på Newlands Stadium, og lad dig gribe af den løftede stemning og de højrøstede og dedikerede fans. Er du vild med at shoppe, kan du samle dine indkøb ved at køre ud til Afrikas største storcenter Canal Works. Her finder du ganske enkelt alt, hvad hjerte og pengepung begærer. Hvis du rejser med børn, kan du med fordel slippe dem løs i Ratanga Junction, som er en skøn forlystelsespark, der ligger tæt på storcenteret. Så kan du slappe af med shopping, imens børnene har en fest i Ratanga Junction.

Biludlejning i Cape Town til ture ud i det blå

Du har også rig mulighed for at få fantastiske oplevelser uden for byen, når du benytter dig af billig billeje i Cape Town. Sætter du pris på fine vine, skal du sætte kurs mod Stellenbosch og Paarl, hvor du kan deltage i fabelagtige vinsmagninger, som giver dig lyst til at fylde kufferterne med de smagfulde dråber. Kør også ud til Kap Det Gode Håb, hvor de to verdenshave mødes, og det kan være svært at begribe, at du befinder dig på det sydvestligste punkt på det afrikanske kontinent . Har du familien med på rejsen, kan I more jer over det rige dyreliv omkring Kap Det Gode Håb. Nyd at betragte både strudse, legesyge bavianer og kolonier af spøjse brillepingviner. Afslut dagen med at køre tilbage til dit hotel i Cape Town, hvor du kan slappe af og smage på den hjembragte vin.

Udforsk Kapstaden

Udforsk Kapstaden med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!