Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Billigste flyrejser til Kapstaden

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Cape Town

Fly til Cape Town

Du vidste sikkert godt, at Cape Town er et godt udgangspunkt for at komme på safari, men vidste du også, at turen går til en af verdens smukkeste storbyer, når du booker en rejse til Cape Town? Bestil flybilletter til Cape Town, og kom på en ferie med fantastiske oplevelser.

Cape Town på sydspidsen af Afrika er den andenstørste by i Sydafrika og fortjener opmærksomhed som rejsemål. Hvor ellers kan du holde ferie midt i en fascinerende storby og samtidig have de mest storslåede naturoplevelser lige uden for døren. Bestil en flyrejse til Cape Town, og giv dig selv en oplevelse for livet.

Din flyrejse til Cape Town

Når du rejser med fly til Cape Town, ankommer du til Cape Town International Airport, som ligger ca. 20 km fra Cape Town centrum. Når du skal videre til dit hotel i Cape Town, kan du benytte dig af chaufførservice, taxa-minibusser eller taxa. Priserne for at køre taxa kan variere meget, både afhængig af antallet af passagerer og tidspunkt på dagen.

Find billige flybilletter til Cape Town på Expedia

En anden mulighed er at benytte dig af billeje i Cape Town. Alle de større biludlejningsfirmaer har skranker i lufthavnen, både i de internationale ankomstterminaler og i indenrigsterminalerne. Det kan som regel betale sig at bestille din lejebil på forhånd, samtidig med at du booker hotel og køber dine flybilletter til Cape Town, da der er penge at spare, når du køber det hele som en pakkerejse til Cape Town.

Flyrejser til Cape Town

Når du tager på ferie i Cape Town, kan du forvente dig en ferieoplevelse udover det sædvanlige. Du skal sikkert på safari i en af nationalparkerne, hvor du måske drømmer om at se The Big 5; løven, leoparden, næsehornet, elefanten og vandbøflen. Og det er der god mulighed for, når du har taget turen til Cape Town. Ligesom du også kan forvente at se zebraer, giraffer og antiloper, som også har hjemme her.

Hvad med at tage bilen og køre en tur til Kap Det Gode Håb, som ligger på den yderste spids af Cape-halvøen. Her finder du Boulder's Beach, hvor du kan komme helt tæt på de små sydafrikanske pingviner, som lever vildt på stranden. Pingviner i fri natur er en helt speciel og enestående naturoplevelse, som man kun finder ganske få steder i verden, og som du selvfølgelig skal have med, når du er på ferie i Cape Town.

Når du besøger Cape Town, er det oplagt at tage en tur til fængselsøen Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet. Andre seværdigheder i Cape Town, du ikke må snyde dig selv for, er Waterfront, Table Mountain og Long Street. Den nemmeste måde at få set det hele på er at tage en tur med en af de røde sightseeing-busser, hvor du kan hoppe af og på undervejs.

Skynd dig at finde dine flybilletter til Cape Town – du vil opdage, at eventyret venter på dig her!