Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Johannesburg

Se alle udlejningsbiler i Johannesburg

Biludlejning gennem Expedia i Johannesburg

Billig biludlejning i Johannesburg med historie- og naturoplevelser

Tag til Sydafrika, og oplev denne fantastiske by, mens den er i færd med at blive født på ny. Byen er den tredjestørste i Afrika og har set meget turbulente tider og stor fattigdom, men de sidste år har den også set et boom af innovativ byplanlægning. Joburg, som den kaldes lokalt, er positiv, venlig og har blikket fast rettet mod fremtiden.

På en rejse til Johannesburg kan du opleve dens genfødsel på tæt hold. Samtidig bør du ikke gå glip af de mange spændende seværdigheder og museer, der fortæller om byens fortid. Og kigger du på biludlejning i Johannesburg, vil du også have mulighed for at tage på udflugter til de mange enestående dyre- og naturområder uden for byen.

Billig billeje i Johannesburg Lufthavn

Når du har booket dit fly til Johannesburg fra Danmark, ankommer du i Johannesburg Internationale Lufthavn. Den ligger omkring 20 kilometer uden for centrum af byen. Der findes flere biludlejningsfirmaer i Johannesburg Lufthavn, så du kan nemt booke din lejebil, når du ankommer. Det er dog en god idé at booke bilen, inden du rejser hjemmefra, så du kan spare tid og være sikker på at få lige den bil, du gerne vil have. Reserver din bil samtidig med din reservation af hotel i Johannesburg, så kan du ofte få et ekstra godt tilbud. Der er nemlig ofte penge at spare, hvis du booker flere ting, såsom bil, hotel, fly og aktiviteter samlet.

Hent din bilnøgle, smid kufferten ind i bilen, så er du på vej på eventyr i Sydafrikas historiske Johannesburg. Med billeje i Johannesburg vil du nemlig kunne opleve ikke blot de spændende kulturelle oplevelser, men du vil også kunne tage på opdagelse uden for byens grænser i de mange fantastiske naturområder.

Leje af bil i Johannesburg på spændende storbyferie

Johannesburg har nogle af de højeste bygninger i hele Afrika og dermed en rigtig flot skyline. I Central Business District ligger for eksempel Carlton Centre, Ponte City Apartments, Hillbrow Tower, Marble Towers og Trust Bank Building med mere. Tag op på observationsdækket i Carlton Centre, og nyd den fantastiske panoramaudsigt. Glem ikke kameraet, for her har du nemlig muligheden for det perfekte fotominde af din byferie. Nyd godt af alle byens mange kulturelle og kulinariske oplevelser, når du udforsker den. Skal der være shopping på programmet, vil du heller ikke blive skuffet.

Vælg billeje i Johannesburg med naturudflugter

Johannesburg er i det hele taget en meget grøn by, og en del af den byplanlægning, der finder sted omhandler plantning af træer i bybilledet. Du kan også besøge Johannesburg Botanical Gardens og Johannesburg Zoo.

Men mange turister kommer for at opleve det unikke dyreliv i området. Uden for Johannesburg ligger blandt andet Lion Park Nature Reserve, der især har fokus på løver, De Wildt Cheetah Centre, der har et avlsprogram til bevarelse af geparder, Rhino & Lion Nature Reserve, som har avlsprogrammer for en række sjældne arter, deriblandt den hvide løve, samt Krugersdorp Nature Reserve, hvor du kan se de forskellige dyrearter enten fra bil eller fra hesteryg.

Udforsk Johannesburg

Udforsk Johannesburg med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!