Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Billigste flyrejser til Johannesburg

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Johannesburg

Fly til Johannesburg

Sydafrikas andenstørste by, Johannesburg, er et yndet rejsemål. I byen blandes historie og kultur med shopping og afslapning til en spændende og eksotisk cocktail. Tag et fly til oplevelser for hele familien i solskinnet. Nyd byens natteliv med vennerne, eller hyg dig på en restaurant sammen med kæresten. Johannesburg har noget for enhver smag.

Flyv fra København eller Billund. Der vil være mellemlandinger på ruten, så du har mulighed for at planlægge flere oplevelser i andre byer undervejs, inden du ankommer til O.R. Tambo Internationale Lufthavn. Lufthavnen har mange faciliteter, som for eksempel valutaveksling og biludlejning.

Billigt fly til O.R. Tambo Internationale Lufthavn

Den bedste måde at komme fra A til B på er ved at leje en bil. Det gælder også, når du skal til og fra lufthavnen. Med over 13 millioner passagerer årligt er lufthavnen Sydafrikas travleste, så det er en god idé at arrangere billeje, inden du tager afsted. Der kører busser, eller du kan tage en taxa ind til byen, som kun ligger omkring 20 kilometer væk fra lufthavnen. De, der vil gøre turen fra lufthavnen til noget helt specielt, kan leje en limousine. Så kan du tage hul på eventyret i Johannesburg med stil.

O.R. Tambo Internationale Lufthavn er stor og har mange faciliteter. Den internationale terminal byder på shopping, og her kan du finde en afrikansk souvenir til dem, der ikke kunne komme med på turen. Du kan naturligvis også handle i den taxfree butik i lufthavnen.

Billige flybilletter til spændende oplevelser i Johannesburg

Johannesburg bugner af oplevelser og seværdigheder. Du må ikke gå glip af en tur på Apartheid Museum, hvor du kan lære mere om apartheidsystemet. 22 udstillinger, der inkluderer film- og lydoptagelser, skildrer apartheids storhedstid og fald. På kunstmuseet Johannesburg Art Gallery kan du opleve værker af lokale kunstnere. Men også værker af internationale kunstnere som Picasso og Rodin kan ses her.

Hvis det er shopping, der har lokket dig om bord på flyet til Johannesburg, bliver du bestemt ikke skuffet. Besøg byens loppemarkeder, og gør en god handel, eller køb afrikansk kunsthåndværk på African Craft Market. På markedet kan du købe ting fra det meste af Afrika, mens du nyder det gode vejr. Er du til indendørs shopping af den mere traditionelle slags, kan du handle i et af indkøbscentrene, som for eksempel The Glen Shopping Centre eller Hyde Park Corner.

Når mørket sniger sig ind over den sydafrikanske storby, kan de danseglade slå sig løs på én af byens mange natklubber. Livemusik, cocktails eller bare et godt glas vin - Johannesburg byder på muligheder nok for det hele. Du kan roligt pakke danseskoene i kufferten, inden du bestiller din flybillet til Johannesburg.