Lejligheder i Randers

De fleste overnatningssteder er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar 10% eller mere på udvalgte ophold med Expedia Rewards

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Populære Lejligheder i Randers

Athome Apartments
3 out of 5
38 Hedeager, Aarhus, 8200
Prisen er 1.025, kr pr. nat fra 4. okt. til 5. okt.
4,3/5 Excellent! (52 anmeldelser)
Meget tilfreds.
"Vi har været virkelig tilfredse med vores 14 dages ophold i september 2022. Stor ros til rengøringen. Det var en fin placering, vores lejlighed i stueetagen var - mod syd og fin terrasse med fred og udsigt til grønt område. Vi manglede bare et par kroge og en hylde til ting på badeværelset, og antenneindgang ..."

Anmeldelse fra 16. sep. 2022

Søkig
3 out of 5
34 Koldingvej, Viborg, 8800
Prisen er 977, kr pr. nat fra 4. okt. til 5. okt.
4,5/5 Wonderful! (4 anmeldelser)
Dejligt sted
"Dejligt ophold i en fin “lejlighed”, som egentlig var øverste etage af et parcelhus. Indgang og entre er fælles med “lejligheden” i på stueplan. God stor altan og fine værelser. Lækker morgenmad som passer godt til 2-3 personer, men ikke flere. Afløbet i bruseren var stoppet og vandet flød ud på ..."

Anmeldelse fra 2. aug. 2021

Lovely 2 Bedroom Apartment in the Centre of Aarhus
3/5 (1 anmeldelse)
Skøn beliggenhed men dårlig rengøring
"Super central beliggenhed og god størrelse lejlighed. Der var ikke gjort særligt godt rent. Køleskabet var ikke rengjort. Der lå ting under sengene og sofaen. 2 af pudebetrækkene var jordslåede. Det var umuligt at få varmt vand i bruseren. Da vi luftede ud i det ene værelse blev det fyldt af små ..."

Anmeldelse fra 23. okt. 2021

Log på, og få 15% rabat i gennemsnit på tusindvis af hoteller

Log på, og få 15% rabat i gennemsnit på tusindvis af hoteller

Bright and Spacious Apartment in Downtown Arhus
1/5 (1 anmeldelse)
Nedslidt og larmende lejlighed
"Der var ingen sengetøj da vi kom - så vi måtte ringe udlejer op. Lejligheden var både beskidt og nedslidt og der var store edderkop reder flere steder. Lejligheden er godt nok central placeret, men medmindre man drikker sig helt i hegnet, får man ikke lukket et øje. Der er en gennemtrængende larm ..."

Anmeldelse fra 15. okt. 2021

Hyggelig 2-bedroom Apartment in the Center of Aarhus
3/5 (3 anmeldelser)
Frustrating
"1.) the wrong lockbox was listed in the email. (15 minutes in the rain) 2.) the emergency number in the email was disconnected (20 minutes in the rain) 3.)the key to the building was broken when we got it and a replacement was not able to get to us. 4.) No hot water in the shower, bathroom or kitchen ..."

Anmeldelse fra 3. mar. 2022

Spacious 3-bedroom Apartment in the Heart of Arhus
3/5 (1 anmeldelse)
Ikke tilfredsstillende
"Lejligheden var sådan set fin nok, men vi startede med at gøre køleskabet rent 😕 og kunne derudover konstatere hår på risten i bruseren, stoppet vask på badeværelset, bunker af skrald på bagtrappen og fugleklatter på indersiden af ruden i det ene soveværelse. Der er derudover utroligt meget støj ..."

Anmeldelse fra 8. okt. 2021

Unik Ocean View-lejlighed (Aarhus OE, centrum)
5/5 Exceptional! (3 anmeldelser)
Amazing Stay! Absolutely recommend
"Best apartment I’ve stayed in! The place is perfect, so well equipped, very clean and tidy, and an amazing view! I highly recommend staying here, would love to come back"

Anmeldelse fra 22. jul. 2022

AARHUS C - Helga Pedersens Gade 9, Fyrtårn
3,5/5 Good! (2 anmeldelser)
Trendy but noisy - Great views and long walks
"Great views, too much sun and no blinds for those sleeping on sofa beds. Area being developed around the apartment and noisy with pile driver after 8am. Interesting traffic of liners and ferry’s in and out of port. Quite a walk into centre but we enjoyed it most of the time. No space in freezer as ..."

Anmeldelse fra 15. sep. 2019

Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Randers
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer af overnatningssteder i Randers

Davaas bed & breakfast
3 out of 5
Dronningensgade 6, Randers, jylland, 8900
4,5/5 Wonderful! (91 anmeldelser)
"At det var dejligt roligt og Davaas en meget venlig værtinde"

Anmeldelse fra 21. sep. 2022

Hotel GUESTapart
3.5 out of 5
Tueager 5, Aarhus, 8200
4,8/5 Exceptional! (636 anmeldelser)
Smuk og spændende indretning
"Vi har været der før og er meget glad for hotellet. Der er en dejlig og afslappet stemning og en stor hjælpsomhed"

Anmeldelse fra 26. sep. 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Oplysninger om Lejligheder i Randers

Antal anmeldelser 67
Overnatningssteder 1889
Billigste pris 700, kr
Højeste pris 1.084, kr

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er det at overnatte i en lejlighed i Randers?
Der er 14 overnatningssteder i Randers. Så selvom der ikke findes mange lejligheder, kan vi hjælpe dig med at søge efter overnatningssteder med lignende egenskaber. Når du bruger Expedia, kan du filtrere dine resultater, så du kan finde et køkken eller vaskemaskine – bekvemmeligheder, som du finder i en lejlighed. Du kan også søge efter lignende overnatningssteder, som for eksempel ferieboliger, lejligheder og gæstehuse.
Hvordan ved du, om en lejlighed er det bedste valg for dig?
En lejlighed er ofte mere rummelig modsat et traditionelt hotelværelse og kommer med køkken, så du selv kan lave din egen mad. Lejligheder er ideelle til familier, som søger at være i hjemlige omgivelser samt for par, som ønsker at bo i rolige omgivelser.
Hvad er en populær lejlighed til et ophold i Randers?
Her er nogle af favoritlejlighederne, du kan vælge imellem i området: Søkig: Ligger i Viborg, 39,3 km fra hjertet af Randers. Inkluderer gratis Wi-Fi og balkon. Der er adgang til gratis parkering på stedet. Lovely 2 Bedroom Apartment in the Centre of Aarhus: Ligger 35,4 km væk i Aarhus. Faciliteter inkluderer gratis Wi-Fi. Athome Apartments: Ligger i Aarhus, 30,8 km væk. Inkluderer gratis Wi-Fi og møbleret altan. Der er gratis parkering og et døgnåbent motionscenter på stedet. Hyggelig 2-bedroom Apartment in the Center of Aarhus: 35,5 km væk i Aarhus. Faciliteter inkluderer gratis Wi-Fi. Spacious 3-bedroom Apartment in the Heart of Arhus: Ligger i Aarhus, 35,5 km fra Randers. Inkluderer gratis Wi-Fi.
Hvordan er vejret i Randers?
Selvom vejret kun er én af faktorerne, kan det virkelig få betydning for dine rejseplaner, især hvis du planlægger et længere ophold i Randers. Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 14°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 2°C. Den årlige nedbør i Randers er i gennemsnit på 892 mm.
Hvad kan jeg se og opleve i Randers?
Randers Regnskov og Fladbro Skov er blot et par af de familievenlige seværdigheder, mens de kulturelle attraktioner inkluderer Memphis Mansion og Randers Kunstmuseum. Den Jyske Hingst og Museum for Dansk Kunst er andre steder, som er værd at besøge, mens du er i området.
Hvad er den bedste måde at komme til og rundt i Randers?
Hvis du ved lidt om transportmulighederne, kan det gøre rejsen nemmere, når du når frem til din destination. Flyv til Århus (AAR), som befinder sig 40,1 km væk fra byens centrum. Ellers kan du kigge efter flyrejser til Karup (KRP-Midtjyllands Lufthavn), som befinder sig 58,8 km væk. Vil du se mere af det omkringliggende område, så tag et tog fra Randers Station.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Randers
Anmeldelser verificeret af expedia