Spanien har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Resorter i Puerto de la Cruz

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Resorter i Puerto de la Cruz

Blue Sea Costa Jardin & Spa
Hent priser

Dette resort med familievenlig profil ligger tæt på stranden i Puerto de la Cruz, kun 15 minutters gang fra Orotava-dalen og Botaniske have i La Orotava. Derudover ...

3.6/5Good! (32 anmeldelser)

"Maden var god, men kunne godt være mere varieret drikkevarer. Der var god service, fra et venligt personale. Stedet var dog ikke så børnevenligt som man kunne håbe"…"

Anmeldelse fra 15. mar. 2019

Blue Sea Costa Jardin & Spa
Be Live Adults Only Tenerife
4 out of 5
Avenida Blas Pérez González 11, Puerto de la Cruz, Tenerife
Hent priser

Dette resort med miljøvenlig profil ligger i hjertet af Puerto de la Cruz, kun 5 minutters gang fra Orotava-dalen og Garden Strand. Derudover ligger Taoro Park ...

3.7/5Good! (99 anmeldelser)
Udemærket voksen hotel!

"Måtte bede om nye madrasser, da de var lige Til discoprolaos! Men så var det i orden. Umuligt, at finde parkering hvis man ankommer i bil. Dejligt hotel, hvis man ikke ønsker skrigende børn. Lidt langt til centrum."…"

Anmeldelse fra 16. apr. 2018

Be Live Adults Only Tenerife
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Puerto de la Cruz
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer af overnatningssteder i Puerto de la Cruz

Aparthotel Tropical

Aparthotel Tropical

3 out of 5
Plaza del Charco, 9, Puerto de la Cruz, Tenerife
3.5/5Good! (47 anmeldelser)
Ældre hotel i hjertet af centrum, godt til prisen.

"Centralt beliggende ved Plaza del Charco. God morgenmadsrestaurant. Labyrintiske gange og trapper. Værelset OK: god seng, the-køkken, TV og fin plads i skabe, men vendte mod en indre terrasse/skakt, som ikke var særlig ren. Vinduer øverst i badeværelse kunne ikke lukkes. Alt i alt et udmærket hotel ..."…"

Anmeldelse fra 19. jan. 2019

Aparthotel Tropical
Hotel Gran Turquesa Playa

Hotel Gran Turquesa Playa

4 out of 5
C. Antonio Ruiz Alvarez 7, Puerto de la Cruz, Tenerife
Prisen er DKK 409 pr. nat fra 2. okt. til 3. okt.
3.6/5Good! (106 anmeldelser)
Det var et meget hyggeligt hotel pænt og rent.

"Vi har hygget os dejlig mad underholdning om aftenen hyggeligt personale og god mad,vejret kunne vi ikke gøre noget ved overskyet næsten hver dag i 14 dage,men alt i alt en god ferie."…"

Anmeldelse fra 15. mar. 2016

Hotel Gran Turquesa Playa
Catalonia Las Vegas

Catalonia Las Vegas

4 out of 5
Avenida Colón, 2, Puerto de la Cruz, Tenerife
Prisen er DKK 499 pr. nat fra 2. okt. til 3. okt.
3.7/5Good! (173 anmeldelser)
Hotel med flot udsigt og dejligt poolområde

"Dejligt hotel med flot poolområde og skøn udsigt over Atlanterhavet og bjergene. Hyggelige opholdsarealer både ude og inde kan og benyttes af kørestole. Maden er ok og der bliver flittigt fyldt op. Det tager 15-20 min. at gå ned i byen, men der er velfungerende shuttlebus ca. hver time. Der er mange ..."…"

Anmeldelse fra 22. jan. 2019

Catalonia Las Vegas
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan jeg forvente af en ferie på resort i Puerto de la Cruz?
Længes du efter en rolig ferie? Nyd al den luksus og komfort, et resort byder på. Der kan du finde alt det, du har behov for på din tur – lige fra spændende muligheder inden for mad og drikke til aktiviteter og underholdning. Tag et kig på resorterne i området og find det, som er perfekt til dig, hvad enten du ser dig selv sætte dig til bords på en fin restaurant eller slå et par slag på golfbanen en eftermiddag.
Hvad er det mest populære resort til et ophold i Puerto de la Cruz?
Blue Sea Costa Jardin & Spa - Overnatningssted med familievenlig profil, der har 4 stjerner. Tilbyder en spa med fuld service, en udendørs pool og en børnepool. Be Live Adults Only Tenerife - Resort med miljøvenlig profil, der har 4 stjerner, 5 minutters gang fra Garden Strand. Har en udendørs pool, en restaurant og et fitnesscenter.
Hvad kan jeg opleve i Puerto de la Cruz?
Rejsende holder meget af at udforske Puerto de la Cruz og områdets strande og tager dertil på grund af stedets shopping og andre populære aktiviteter. Monumenter som Nuestra Señora de la Pena de Francia-kirken og San Felipe-slottet giver dig en smagsprøve af den lokale historie. Du kan også tage et smut forbi Garden Strand og Playa Martianez og tilbringe lidt tid ved vandet. Andre populære seværdigheder, som du kan føje til din liste, er Lago Martianez Swimmingpools og Loro-parken.
Hvordan er vejret i Puerto de la Cruz?
August og juli er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 24°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 19°C. Den årlige nedbør i Puerto de la Cruz er i gennemsnit på 115 mm.
Hvad er den bedste måde at komme rundt på i Puerto de la Cruz?
Flyv til Tenerife (TFS-Tenerife South), som befinder sig 41,1 km fra centrum. Ellers kan du søge efter flyrejser til Santa Cruz de Tenerife (TFN-Tenerife Nord), som befinder sig 21,3 km væk. Hvis du gerne vil se andre dele af området, kan du overveje at leje en bil.