Spanien har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Hostels i Puerto de la Cruz

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Hostels i Puerto de la Cruz

Puerto Nest Hostel
2 out of 5
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 409 pr. nat fra 20. okt. til 21. okt.

Dette hostel ved stranden ligger i Puerto de la Cruz, kun 5 minutters gang fra Orotava-dalen og Garden Strand. Derudover ligger Loro-parken og Plaza del Charco ...

Puerto Nest Hostel
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Puerto de la Cruz
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer af overnatningssteder i Puerto de la Cruz

Aparthotel Tropical

Aparthotel Tropical

3 out of 5
Plaza del Charco, 9, Puerto de la Cruz, Tenerife
3.5/5Good! (50 anmeldelser)
Ældre hotel i hjertet af centrum, godt til prisen.

"Centralt beliggende ved Plaza del Charco. God morgenmadsrestaurant. Labyrintiske gange og trapper. Værelset OK: god seng, the-køkken, TV og fin plads i skabe, men vendte mod en indre terrasse/skakt, som ikke var særlig ren. Vinduer øverst i badeværelse kunne ikke lukkes. Alt i alt et udmærket hotel ..."…"

Anmeldelse fra 19. jan. 2019

Aparthotel Tropical
Hotel Gran Turquesa Playa

Hotel Gran Turquesa Playa

4 out of 5
C. Antonio Ruiz Alvarez 7, Puerto de la Cruz, Tenerife
Prisen er DKK 432 pr. nat fra 20. okt. til 21. okt.
3.6/5Good! (110 anmeldelser)
Det var et meget hyggeligt hotel pænt og rent.

"Vi har hygget os dejlig mad underholdning om aftenen hyggeligt personale og god mad,vejret kunne vi ikke gøre noget ved overskyet næsten hver dag i 14 dage,men alt i alt en god ferie."…"

Anmeldelse fra 15. mar. 2016

Hotel Gran Turquesa Playa
Catalonia Las Vegas

Catalonia Las Vegas

4 out of 5
Avenida Colón, 2, Puerto de la Cruz, Tenerife
Prisen er DKK 499 pr. nat fra 21. okt. til 22. okt.
3.7/5Good! (173 anmeldelser)
Hotel med flot udsigt og dejligt poolområde

"Dejligt hotel med flot poolområde og skøn udsigt over Atlanterhavet og bjergene. Hyggelige opholdsarealer både ude og inde kan og benyttes af kørestole. Maden er ok og der bliver flittigt fyldt op. Det tager 15-20 min. at gå ned i byen, men der er velfungerende shuttlebus ca. hver time. Der er mange ..."…"

Anmeldelse fra 22. jan. 2019

Catalonia Las Vegas
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg overnatte på hostel i Puerto de la Cruz?
Et hostel er en god mulighed for at overnatte til en lavere pris, så du i stedet kan bruge flere penge på spændende oplevelser. Vi har kun hørt godt om de naturskønne omgivelser, som inkluderer strande og kystlige omgivelser.
Hvad er et hostel?
Disse overnatningssteder med sovesale findes i mange forskellige afskygninger, men de har alle er par ting til fælles, nemlig: Rimelige priser, en social atmosfære og fælles sovesale (selvom nogle hostels også har private værelser).
Hvilke hostels er bedst i Puerto de la Cruz?
Mens du tænker over, hvilket overnatningssted du skal vælge, så tag et kig på dette populære hostel i Puerto de la Cruz: Puerto Nest Hostel - Befinder sig blot fem minutters gang fra Garden Strand. Overnatningsstedet tilbyder gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og en restaurant. Værelserne har faciliteter som håndklæder og sengetøj.
Hvilken årstid er bedst til et ophold på hostel i Puerto de la Cruz?
Når du har planer om at udforske nye steder, er det lækkert med godt vejr, så her er nogle oplysninger om vejret i området: August og juli er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 24°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 19°C. Den årlige nedbør i Puerto de la Cruz er i gennemsnit på 115 mm.
Hvad kan jeg se og opleve i Puerto de la Cruz?
Generelt set er Puerto de la Cruz kendt for sine strande, sine parker og sine muligheder for sejlads. Større seværdigheder tæller Lago Martianez Swimmingpools, Loro-parken og Plaza del Charco. Kom ud i naturen, og besøg Taoro Park, Garden Strand og Risco Belle Aquatic Gardens. Kulturelle seværdigheder tæller Timanfaya-teatret, Eduardo Westerdahls museum for moderne kunst og Teide Observatorium.
Hvad er den bedste måde at komme til og rundt i Puerto de la Cruz, når jeg overnatter på et hostel?
Hav disse oplysninger om transportmuligheder i Puerto de la Cruz i baglommen, så du kan få mest ud af dit ophold: Du kan søge efter flyrejser til den nærmeste lufthavn, som er Tenerife (TFS-Tenerife South), 41,1 km fra byens centrum. Et alternativ er Santa Cruz de Tenerife (TFN-Tenerife Nord), der ligger 21,3 km væk.