Californien har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

Rejser til Laguna Beach 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Laguna Beach med Expedia

  • Book dit pakkerejsetilbud for 2021 nu! Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Laguna Beach. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Mest populære hoteller i Laguna Beach

Pacific Edge Hotel on Laguna Beach
Pacific Edge Hotel on Laguna Beach
3 out of 5
647 South Coast Hwy, Laguna Strand, CA
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 693 pr. nat fra 28. jan. til 29. jan.
3.7/5Good! (1,073 anmeldelser)

"Had amazing customer service from Taylor at the front desk. Was able to get an early check in for a small fee, but for that beautiful oceanfront room... this hotel is a hidden gem for a great price!! I will definitely be back!!"…"

Anmeldelse fra 7. jan. 2021

Pacific Edge Hotel on Laguna Beach
Inn at Laguna Beach
Inn at Laguna Beach
3.5 out of 5
211 N Coast Hwy, Laguna Strand, CA
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 724 pr. nat fra 28. jan. til 29. jan.
4.3/5Excellent! (991 anmeldelser)

"I think the check-in staff could be a little bit more friendlier. They seemed robotic and just doing tasks. I also think that considering that there were not a lot of guests during the time that we checked in, the staff could’ve given us a better room. Knowing I paid extra to have the ocean view. ..."…"

Anmeldelse fra 24. jan. 2021

Inn at Laguna Beach
Laguna Beach House
Laguna Beach House
3 out of 5
475 N Pacific Coast Highway, Laguna Strand, CA
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 702 pr. nat fra 2. feb. til 3. feb.
4.5/5Wonderful! (991 anmeldelser)
Super hyggeligt hotel med skøn beliggenhed

"Virkelig dejligt hotel med skøn beliggenhed i en hyggelig og afslappet surfer stil. Dejlige værelser med god komfort - madrassen kunne dog godt bruge en udskiftning."…"

Anmeldelse fra 18. okt. 2019

Laguna Beach House
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
0

De mest populære oplevelser i Laguna Beach

Strandferie i Laguna Beach

En ferie i Laguna Beach er den helt perfekte anledning til at slappe af. Uanset om du er vild med idéen om at ligge og drive ved vandet, eller du vil ud at vandre langs kysten og finde flotte muslinger, vil en rejse til Laguna Beach lade dine batterier helt op. Hvis du foretrækker at være tættere på byens centrum, kan du finde overnatning omkring Victoria Beach. Denne populære strækning ligger blot 4 km væk. Vi tilbyder også pakkerejser til Laguna Beach med kort afstand til Thousand Steps Beach og Table Rock Beach, der er to andre gode muligheder i nærheden.

Godt at vide om Laguna Beach

  • Hvis en frisk havbrise og gåture langs vandet er din version af den perfekte ferie, kan du finde et af vores strandhoteller i Laguna Beach. Et ophold ved vandet er den perfekte kur mod den daglige stress.
  • Du kan også kigge nærmere på vores udvalg af private ferieboliger. De er et hit blandt rejsende, som planlægger en ferie i Laguna Beach. Overvej blandt andet View Paradise by RedAwning og 3044 Nestall Road Home 3 Bedrooms 2.5 Bathrooms Home.
  • Vores side med oplevelser i Laguna Beach er et godt sted at kigge efter spændende oplevelser. Selvfølgelig er det svært at slå lidt lokal insiderviden. Med et indbyggertal på 23.400 i Laguna Beach er vi sikre på, at du vil møde et par stykker, som kan give dig nogle tips.
  • Victoria Beach, Heisler Park og Crescent Bay Point Park er nogle af de imponerende seværdigheder, som bør være på din rejseplan. Med vores tilbud på rejser til Laguna Beach får du flere penge til at udforske dem.

Spar tid og penge med pakkerejser til Laguna Beach

Hvad er den bedste måde at spare penge på min ferie til Laguna Beach på?

Den bedste måde at få budgettet til at række på (og slippe for en masse besvær) er gennem vores pakkerejser til Laguna Beach. Du kommer ikke til at mangle valgmuligheder blandt de 1.000.000+ overnatningssteder verden over og 500+ forskellige flyselskaber, du kan vælge imellem hos Expedia. Hvis du booker turen nu, kan du samtidig sikre dig en besparelse. Det er intet problem, hvis dine planer ændrer sig undervejs. De fleste reservationer bliver ikke påført afbestillingsgebyr.

Hvilke slags overnatningssteder er mest populære på en rejse til Laguna Beach?

Der er noget for alle typer rejsende i Laguna Beach. Nogle foretrækker private ferieboliger, mens andre vælger hytter. Du kan også overveje at kigge nærmere på lejligheder og hoteller her.

Hvad er inkluderet i en pakkerejse hos Expedia?

Med en pakkerejse til Laguna Beach kan du få rabat på stort set det hele. Der er de oplagte elementer, som for eksempel hotel og fly, men hvad med at booke en smart udlejningsbil til at komme rundt i, mens du er ved det? Hvis du synes, at det er mest trygt at have booket dine oplevelser og udflugter i god tid, før du tager afsted, så kan vi også hjælpe med det. Vælg din foretrukne kombination – så kan du udstikke din egen kurs.