COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Monterey
Rejseguide

Monterey som viser udsigt over landskaber, en strand og udsigt over kystområde

Skove med rødtræer, dramatiske kyster, et blomstrende kulturliv og fantastiske vine – i dette område finder du den perfekte balance mellem det rå og det forfinede.

På din rejse til Monterey kan du slappe af på hvide strande, padle langs med kysten, eller se hvaler ud for stillehavskysten. Gå en tur mellem de historiske bygninger, se kunstnere optræde, eller nyd en fiskeret med et glas Pinot Noir i denne charmerende kystby. Området er et populært mål for weekendudflugter fra San Francisco, der ligger kun 186 kilometers mod nord. Der sker dog så meget i denne by med dens rige kulturliv, at du sagtens kan få mange uger til at gå her.

Monterey i Californien deler Monterey-halvøen med Pacific Grove og Carmel. De spanske opdagelsesrejsende ankom hertil i det 16. århundrede efterfulgt af kinesiske og portugisiske fiskere, der var pionerer inden for det område, der tre århundreder senere skulle blive til kommerciel fiskeindustri. I årtierne op til 1950'erne blev Monterey "verdens sardinhovedstad", og byen blev udødeliggjort i John Steinbecks roman Et mægtigt gilde.

Monterey-halvøen har længe været et eldorado for kunstnere. I Carmel, som engang var en enklave for bohemer, kan du besøge Tor House, som er en stenhytte med et tårn, der blev bygget af digteren Robinson Jeffers. Udforsk de mere end 50 historiske steder langs den tre kilometer lange historiske sti i Old Monterey. Du kan følge turen "Path of History" på egen hånd, og den er markeret med gule skilte. Se en forestilling i det historiske og meget populære Sunset Theater. Oplev freden og roen og et stykke historie fra det 18. århundrede i Carmel Mission, og gå derefter ned på Carmel Beach for at hygge dig ved et bål under stjernerne. I National Steinbeck Center kan du få mere at vide om en af byens berømte sønner, nemlig den nobelpristagende forfatter John Steinbeck.

Gå en tur mellem rød- og platantræer i Pfeiffer Big Sur State Park eller ved indløbene på Asilomar State Beach. Udforsk livet i havet i dette området i det fantastiske Monterey Bay Aquarium, eller få mere at vide om byens søfartshistorie i Museum of Monterey. Lej en havkajak, og padl ud over de svajende tangskove ved Point Lobos State Natural Reserve. Hvis du tager på en vandretur på stierne langs med den rå kystlinje ved Big Sur kan du se søløver og hvaler på vandring.

Smukke sandstrande, et rigt havmiljø og kulturelle perler gør Monterey til et af de mest populære rejsemål på USA's vestkyst.

Hvor kan jeg overnatte i Monterey

Portola Hotel & Spa at Monterey Bay
Portola Hotel & Spa at Monterey Bay
4 out of 5
Two Portola Plaza, Monterey, CA
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.966 pr. nat fra 13. jul. til 13. jul.
Dette resort ligger i Downtown Monterey, kun 5 minutters gang fra Monterey Convention Center og Fisherman's Wharf. Derudover ligger Monterey Bay og Cannery Row ...
4.3/5Excellent! (944 anmeldelser)
Skønt sted
"Skønt hotel. Dejlig mad og gode drinks. Vi kommer helt klart igen 🙏"

Anmeldelse fra 14. apr. 2019

Portola Hotel & Spa at Monterey Bay
Monterey Tides
Monterey Tides
3.5 out of 5
2600 Sand Dunes Dr, Monterey, CA
Prisen er DKK 2.211 pr. nat fra 29. jun. til 29. jun.
Dette hotel ligger på stranden i Monterey, kun få skridt fra Monterey State Beach og Monterey Bay. Derudover ligger Del Monte Beach og Monterey County Fairgrounds ...
3.7/5Good! (1,794 anmeldelser)
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed.
"Fantastisk beliggenhed -så hvaler fra sengen i vores værelse hver morgen. Utroligt!"

Anmeldelse fra 11. sep. 2019

Monterey Tides
Monterey Plaza Hotel & Spa
Monterey Plaza Hotel & Spa
4.5 out of 5
400 Cannery Row, Monterey, CA
Prisen er DKK 2.563 pr. nat fra 21. jun. til 21. jun.
Dette resort med luksusfaciliteter ligger i hjertet af Monterey, kun 5 minutters gang fra Cannery Row og Monterey Bay. Derudover ligger Monterey Bay Aquarium ...
4.7/5Exceptional! (1,783 anmeldelser)
"Dejligt hotel lige i vandkanten med fantastisk udsigt - ikke mindst fra roof top spa."

Anmeldelse fra 11. mar. 2020

Monterey Plaza Hotel & Spa
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Carmel Special. Smuk privat hytte
Carmel Special. Smuk privat hytte
25551 Flanders Dr, Carmel, CA
Denne hytte ligger i Carmel, kun 3 km fra Forest Theater Guild, Carmel Beach og 17-Mile Drive. Derudover ligger Carmel Mission Basilica 2,1 km derfra.
4.7/5Exceptional! (50 anmeldelser)
Carmel
"Great location to do everything."

Anmeldelse fra 16. jun. 2021

Carmel Special. Smuk privat hytte
Stille Havudsigt 2 Bed / 2 Bad
Stille Havudsigt 2 Bed / 2 Bad
1898 Park Ave, B, Seaside, CA
Dette feriested ligger i Seaside, kun 3 km fra Monterey State Beach, Monterey Bay og Del Monte Beach. Derudover ligger Monterey County Fairgrounds 3,3 km ...
5/5Exceptional! (49 anmeldelser)
Pleasant stay in Sand City
"Overall, the property was very well maintained, there was easy communication with the owner and the location was convenient."

Anmeldelse fra 11. jun. 2021

Stille Havudsigt 2 Bed / 2 Bad
New Listing! Ocean-view Getaway W/ Beach Access 3 Bedroom Home
New Listing! Ocean-view Getaway W/ Beach Access 3 Bedroom Home
3.5 out of 5
One Ocean Ave, Carmel, CA
Dette lejlighedskompleks med golffaciliteter ligger i Golden Rectangle, kun 10 minutters gang fra Carmel Beach og 17-Mile Drive. Derudover ligger Pebble Beach ...
New Listing! Ocean-view Getaway W/ Beach Access 3 Bedroom Home
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Monterey

De mest populære oplevelser i Monterey

Byer i nærheden af Monterey