Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Monterey

Se alle 12 aktiviteter i San Francisco

Monterey-aktiviteter

Lad Expedia hjælpe dig med at opleve de bedste aktiviteter Monterey har at tilbyde! Hvis du planlægger en rejse til Monterey kan vi give dig en liste over de mest populære attraktioner samt hjælpe dig med at finde oplevelser du ikke vil gå glip af. Uanset om du rejser til Monterey med din familie planlægger et romantisk ophold med din udkårne eller er på forretningsrejse

gør vi det nemt for dig at planlægge en uforglemmelig rejse hvor der ikke mangler noget.

Spændende oplevelser og aktiviteter i Monterey

Hvis du planlægger en tur til Monterey hvorfor så ikke læse vores hjælpsomme guides om hvad du bør se og opleve i området? Du kan søge blandt aktiviteter få tips til de mest populære udflugtsmål og få hjælp med planlægge din rejse ned til mindste detalje. Expedia gør det nemt for dig at besøge alle de berømte seværdigheder i Monterey.

At lede efter aktiviteter i Monterey kan være tidskrævende så lad os hjælpe dig med at planlægge din ferie. Hvad end du søger en aktiv ferie i det fri vil smage på Montereys lokale specialiteter eller dykke ned i lokalområdets sprudlende kultur kan vores guides til Montereys seværdigheder sikre at du får en uforglemmelig rejse uanset årstiden.

Aktiviteter i Monterey for enhver smag

Monterey har noget for enhver og uanset om du planlægger en aktiv sommerferie en romantisk smuttur eller en luksuriøs vinterferie finder du masser af aktiviteter i Monterey som vil holde dig beskæftiget under hele opholdet. Expedia gør det nemt at reservere både flyrejse hotel og udlejningsbil på forhånd så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at gå på opdagelse i Monterey.

Monterey er fyldt med steder der bare må ses og opleves. Vi kan hjælpe dig med at beslutte hvor du skal bo i Monterey og sørge for at din oplevelse af Monterey og de omkringliggende områder bliver en fest. Læs vores guides om hvor du skal tage hen hvornår du skal gøre det og hvad du skal se. Uanset hvor længe dit ophold varer er det nemt at finde spændende steder i Monterey der gør at du kan nyde din ferie til fulde og ikke går glip af noget. Overlad den lokale ekspertise og besværet til os. God tur!

Kort

Hvor kan jeg overnatte i Monterey

Downtown Monterey

De uberørte strande og det populære akvarium står øverst på listen hos mange rejsende, der besøger Downtown Monterey. En tur til Monterey Bay eller Fisherman's Wharf kan eventuelt fuldende dit ophold.

Beach ViewHavSport

Old Monterey

Mange rejsende tager til Old Monterey på grund af strandene, de mange spisemuligheder og havudsigten. Du kan også overveje at besøge seværdigheder som Golden Statsteater eller Monterey County Youth Museum, mens du udforsker området.

MiddagAkvariumLivemusik

Lighthouse District

Lighthouse District er populær på grund af sine uberørte strande, sine mange spisemuligheder og sit populære akvarium, ligesom du også kan overveje at lægge vejen forbi Cannery Row, der er en velbesøgt seværdighed i kvarteret.

AkvariumGåtureHvalsafari

Golden Rectangle

Under dit ophold i Golden Rectangle kan du lægge vejen forbi seværdigheder som Carmel Beach og Sunset Center.

Northwest Carmel

Under dit ophold i Northwest Carmel kan du lægge vejen forbi seværdigheder som Carmel Beach og 17-Mile Drive.

Northeast Carmel

Hvis du er på udkig efter oplevelser i Northeast Carmel og omegn, kan du besøge Carmel Beach og Carmel Mission Basilica.