Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Hoteller nær LEGOLAND® Billund Resort i LEGOLAND® Billund Resort, Billund

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Mest populære hoteller nær LEGOLAND® Billund Resort

LEGOLAND Castle Hotel DENMARK
3.5 out of 5
0.1 km fra LEGOLAND® Billund Resort
Prisen er DKK 3.502 pr. nat
4.6/5Exceptional! (77 anmeldelser)

"Skøn oplevelse for vores datter og hendes familie der bor i Stockholm. De var alle fire meget begejstret for den fælles fødselsdagsgave."…"

Anmeldelse fra 30. jul. 2019

LEGOLAND Castle Hotel DENMARK
Hotel LEGOLAND, DENMARK
4 out of 5
0.2 km fra LEGOLAND® Billund Resort
Prisen er DKK 945 pr. nat
4.1/5Very Good! (1,049 anmeldelser)

"Børnevenligt. God mad. Sødt personale. Gennemført med deres værelser."…"

Anmeldelse fra 29. feb. 2020

Hotel LEGOLAND, DENMARK
Lalandia Resort Billund
4 out of 5
0.5 km fra LEGOLAND® Billund Resort
Prisen er DKK 4.048 pr. nat
4.5/5Wonderful! (613 anmeldelser)

"Nice house with good facilities. Good for family with children."…"

Anmeldelse fra 9. aug. 2019

Lalandia Resort Billund
Hotel Propellen
4 out of 5
0.5 km fra LEGOLAND® Billund Resort
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.000 pr. nat
4.2/5Very Good! (611 anmeldelser)
Smilende personale

"Super god velkomst og venligt smilende personale fra vi kom ind ad døren ved ankomst til vi tog hjem igen. Lækkert og indbydende morgenmad Det er ikke sidste gang jeg kommer på Propellen Dejligt efter en lang dag, at kunne bade i poolen Hilsen fra Martin"…"

Anmeldelse fra 20. okt. 2019

Hotel Propellen
Feriecenter Lalandia®, Billund
0.6 km fra LEGOLAND® Billund Resort
Hent priser
Feriecenter Lalandia®, Billund
Feriecenter Lalandia®, Billund
0.6 km fra LEGOLAND® Billund Resort
Hent priser
Feriecenter Lalandia®, Billund
Feriecenter Lalandia®, Billund
0.6 km fra LEGOLAND® Billund Resort
Hent priser
Feriecenter Lalandia®, Billund
Feriecenter Lalandia®, Billund
0.6 km fra LEGOLAND® Billund Resort
Hent priser
Feriecenter Lalandia®, Billund
LEGOLAND Pirates' Inn Motel
3 out of 5
0.6 km fra LEGOLAND® Billund Resort
Prisen er DKK 1.642 pr. nat
4.1/5Very Good! (41 anmeldelser)
Sjovt sted - ikke så høj standard

"Hyggeligt og sjovt med detaljerne som f.eks. Legomænd i loftet af køjesengen. Det var ok standard, men ikke prangende. Hele natten var der en irriterende lyd, der gjorde det svært at sove. Den kom formentlig fra radiatorerne."…"

Anmeldelse fra 25. okt. 2019

LEGOLAND Pirates' Inn Motel
LEGOLAND Wilderness Barrels & Cabins
3 out of 5
0.6 km fra LEGOLAND® Billund Resort
Prisen er DKK 1.076 pr. nat
3.7/5Good! (43 anmeldelser)

"Vi blev opgraderede, dejligt."…"

Anmeldelse fra 4. okt. 2019

LEGOLAND Wilderness Barrels & Cabins
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i LEGOLAND® Billund Resort
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hoteller i LEGOLAND® Billund Resort

Legoland byder på en masse fantastiske oplevelser for hele familien. Hvad enten du ønsker at forkæle din familie med et hotelværelse i selve Legoland, et hotel i gåafstand fra forlystelsesparken eller et billigere hotel lidt uden for Billund, kan du være sikker på at finde et hotelophold, der falder i både din og resten af familiens smag.

Den Lego-inspirerede forlystelsespark i Billund så dagens lys i 1968, hvor en udendørs udstilling af forskellige Lego-landskaber fandt sted. Siden har udstillingen grebet om sig, og det har ført til den forlystelsespark, som alle danskere i dag kender som Legoland.

Legoland; en verden fuld af oplevelser

En ferie i Legoland er en fantastisk oplevelse for både børn og voksne, hvor kun fantasien sætter grænser. Start turen rundt i området Miniland, som Lego selv betegner som forlystelsesparkens hjerte. Her kan I blandt andet nærstudere nogle af landets, og udlandets, kendte bygninger i miniformat, lade børnene tage en sejltur i minibådene eller lade dem tage deres første kørekort i Toyota Trafikskolen. Fortsæt derefter jeres eventyrrejse rundt i Legoland, hvor I ikke må snyde jer selv for at lægge vejen forbi westernområdet LEGOREDO Town, sørøvernes Piratland, den store middelalderborg Knights’ Kingdom og det kolde og coole Polar Land. Hvad enten I er til action-fyldte forlystelser i parkens rutsjebaner eller en ferie i hyggens tegn med snobrødsbagning, er Legolands mange seværdigheder med garanti en oplevelse for livet.

Overnat i Legoland

Slå to fluer med ét smæk, og book din overnatning på Hotel Legoland, som ligger midt i forlystelsesparken. De Lego-inspirerede temaværelser er en oplevelse i sig selv, der helt sikkert vil slå benene væk under dig og resten af familien. Med et ophold på Hotel Legoland er du aldrig langt fra parkens mange seværdigheder, og den korte afstand til parken tillader desuden et lille hvil i ny og næ. I finder dog ikke kun hvile på Hotel Legoland, for dette hotel tilbyder nemlig en lang række børnevenlige aktiviteter, såsom skattejagt og byggekonkurrence. Imens kan mor og far tage en pause i restauranten, baren eller pejsestuen, samtidig med, at de nyder den flotte udsigt over forlystelsesparken.

Restauranter og shopping i Legoland

I løbet af en lang dag fyldt med fantastisk oplevelser, kan selv den mest hardcore Lego-fan trænge til en bid mad og et hvil. Legoland tilbyder et stort og varieret udvalg af restauranter, der kan mætte både små og store maver. Der er desuden fokus på at tilbyde et stort udvalg af sunde alternativer, så den slanke linje også kan opretholdes på ferien. Smag middelaldermad på familierestauranten Knights’ Table, hvor besøgende opvartes af borgmøerne i den kæmpestore kongeborg. Eller læg vejen forbi Polar Pizza & Pasta, hvor I, mens I spiser, kan nyde synet af pingvinerne i Penguin Bay. Mulighederne er mange.

Ønsker du at købe en souvenir med hjem, kan du med fordel gøre det i Legoland. Butikkerne i forlystelsesparken sælger nemlig eksklusive Lego-æsker, som ofte er svære at finde i gængse legetøjsbutikker. Derudover kan du finde forskellige Lego-souvenirs, som kun sælges i Legoland. Hvad venter du på? Lad familie-eventyret begynde, og book dit hotelophold i Legoland i dag.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er området omkring LEGOLAND® Billund Resort?
LEGOLAND® Billund Resort ligger i et familievenligt område af Billund, som er populært for sine muligheder inden for vandlande. Hvis du leder efter et praktisk sted at overnatte, kan du tage et kig på de 21 hoteller og andre overnatningssteder, der ligger i nærheden.
Hvilket hotel er det bedste i nærheden af LEGOLAND® Billund Resort?
I nærheden af LEGOLAND® Billund Resort er Hotel LEGOLAND, DENMARK et af det mest populære valg til et ophold ifølge data fra vores rejsende, og dette hotel med 4 stjerner tilbyder 2 restauranter og gratis morgenmad. Andre gode muligheder i nærheden omfatter Hotel Svanen, Billund og Lalandia Resort Billund.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i LEGOLAND® Billund Resort?
Ja! De fleste af hotelreservationerne er refunderbare, så længe du afbestiller inden hotellets afbestillingsfrist. Fristen ligger som regel 24-48 timer inden ankomst. Hvis du har foretaget en ikke-refunderbar reservation, kan du muligvis stadig afbestille og få en refusion inden for 24 timer før din reservation. Vælg datoer, klik “Søg”, og filtrer efter “gratis afbestilling” for at få de bedste tilbud i LEGOLAND® Billund Resort.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i LEGOLAND® Billund Resort

Flere valgmuligheder