Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

KielTyskland

Når du rejser til Kiel, kan du tage på udflugt til søfartsmuseer og vigtige steder fra Anden Verdenskrig og opleve årets store sejlsportsfest.

På en rejse til Kiel kan du opleve skibsbyggeri, en stolt flådehistorie og regattaer, der vidner om, at vandet er en stor del af livet i denne havneby. Byen ligger malerisk ud til Kiel Fjord på Østersøens sydvestlige kyst, så det er en oplagt destination for et weekendophold.

Under Anden Verdenskrig blev der bygget mange ubåde i Kiel. Det betød, at byen blev udsat for voldsomme bombardementer, som udslettede mange af de gamle bygninger. Nogle få stod dog tilbage. Besøg den storslåede Nikolaikirche fra det 13. århundrede, som er bygget i gotisk stil og har en smukt udskåret altertavle. Tæt ved kan du beundre Kiel-rådhuset med den statelige og enkle arkitektur. Tag derefter til Kieler Schloss, hvor hertugerne af Gottorp residerede.

Selvom der kun er nogle få bygninger tilbage i Kiel, der stammer fra før Anden Verdenskrig, bevarer byen sin historie gennem en lang række dedikerede museer. Besøg bymuseet Stadtmuseum Warleberger Hof, og gå på opdagelse i Kiels tidlige år.

Gå heller ikke glip af det store tårn Marine-Ehrenmal Laboe, der er dedikeret til søfolk, som mistede livet i en af verdenskrigene. Der er en fantastisk udsigt fra udsigtsplatformen på toppen af bygningen. Når du er kommet ned igen, kan du udforske den tyske ubåds snævre rammer. Gå under jorden i den gamle bunker Flandernbunker,, som beskyttede soldater og civile mod luftangreb.

Kiels museer og gallerier dækker også andre områder end det historiske. Dyk ned i Kiels naturhistorie på Zoologisches Museum, og se masser af havdyr på Aquarium GEOMAR.

I Kunsthalle zu Kiel kan du se malerier og skulpturer fra flere århundreder, og på Stadtgalerie Kiel kan du se moderne kunst.

Besøg Kiel under Kieler Woche (Kielerugen) midt i juni for at opleve byen, når der virkelig er tryk på. Dette siges at være verdens største sejlsportsbegivenhed, og den suppleres af markeder, hundredvis af koncerter og mange andre arrangementer.

Du kan flyve til Kiel, tage toget eller køre i bil dertil. De mange historiske og kulturelle seværdigheder sørger for, at du får en sjov og lærerig ferie i Kiel.

Her kan du overnatte i Kiel

Vorstadt

Vorstadt

4.5/5Wonderful!(22 anmeldelser af området)

Under dit ophold i Vorstadt kan du lægge vejen forbi seværdigheder som Sparkassen-Arena og Sophienhof.

Vorstadt
Pries

Pries

Under dit ophold i Pries kan du planlægge et besøg til Schilksee Olympiazentrum og Den Tyske Undervandsbåd U-995, der begge er interessante seværdigheder i nærheden.

Pries
Hasseldieksdamm

Hasseldieksdamm

5/5Exceptional!(1 anmeldelse af området)

Hasseldieksdamm byder muligvis ikke på mange store seværdigheder, men du kan besøge Sparkassen-Arena og CITTI-PARK Kiel, der begge ligger i nærheden.

Hasseldieksdamm
Damperhof

Damperhof

4/5Very Good!(4 anmeldelser af området)

Selvom Damperhof ikke byder på mange seværdigheder, skal du ikke langt for at finde spændende oplevelser som Sparkassen-Arena og Kiel Operahus.

Damperhof
Gaarden-Süd - Kronsburg

Gaarden-Süd - Kronsburg

Selvom Gaarden-Süd - Kronsburg ikke byder på mange store attraktioner, kan du udforske det omkringliggende område for at se seværdigheder som Sparkassen-Arena og Sophienhof.

Gaarden-Süd - Kronsburg

Mest populære hoteller i Kiel

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Novum Akademiehotel Kiel
Novum Akademiehotel Kiel
Faluner Weg 2, Kiel
Prisen er DKK 349 pr. nat

Dette hotel ligger i Kiel, kun 3,2 km fra Kielerkanalen og 4,5 km fra Sparkassen-Arena. Derudover ligger CITTI-PARK Kiel og Christian-Albrechts-Universität zu ...

3.6/5Good! (562 anmeldelser)
Ubernachtung

"En roligt og behageligt overnatning😀"…"

Anmeldelse fra 9. jul. 2019

Novum Akademiehotel Kiel
Centro Hotel Consul
Centro Hotel Consul
3 out of 5
Walkerdamm 11, Kiel
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 418 pr. nat

Dette hotel ligger i Vorstadt, kun 2 km fra Kiels kommunale museum for moderne kunst og Sparkassen-Arena. Derudover ligger Kielerkanalen 4,7 km derfra. Du kan ...

4/5Very Good! (606 anmeldelser)

"Godt hotel, pæne værelser venligt personale, god beliggenhed."…"

Anmeldelse fra 15. mar. 2020

Centro Hotel Consul
Maritim Hotel Bellevue Kiel
Maritim Hotel Bellevue Kiel
4 out of 5
Bismarckallee 2, Kiel, SH
Prisen er DKK 814 pr. nat

Dette hotel ligger i Kiel, kun 0,4 km fra Kieler Förde og ca. 5 km fra Kielerkanalen og Sparkassen-Arena. Derudover ligger Flandernbunker og Alter Botanischer ...

4.1/5Very Good! (677 anmeldelser)
Stille og roligt ophold.

"Hotellet lå lidt stille under vores ophold, da det var først på året, og der ikke var særlig mange gæster, så baren var lukket. Det var lidt kedeligt. Hotellet ligger lidt afsides, så man skulle ind til byen for at få nogen form for underholdning."…"

Anmeldelse fra 12. jan. 2020

Maritim Hotel Bellevue Kiel

Populære steder at besøge i Kiel

Kiel Operahus
Billede af Kiel Operahus

Kiel Operahus

Oplev teatershows i Kiel Operahus, som er et teater med masser af historie bag sig i Mitte. Stedet er vellidt for sine shoppingmuligheder, som du kan opleve, mens du er i området.

De mest populære oplevelser i Kiel

Hop-på-hop-af-bustur i Kiel
Billede af Hop-på-hop-af-bustur i Kiel

Hop-på-hop-af-bustur i Kiel

Anbefales af 100% af rejsende
DKK 149
pr. voksen
Udflugt til kysten: Hop-på-hop-af-bustur i Kiel
Billede af Udflugt til kysten: Hop-på-hop-af-bustur i Kiel

Udflugt til kysten: Hop-på-hop-af-bustur i Kiel

DKK 149
pr. voksen

Kiel – anmeldelser

3.9

Gæstebedømmelse

5 - Fremragende
2
5 - Fremragende 6.896551724137931%
4 - God
23
4 - God 79.3103448275862%
3 - Okay
4
3 - Okay 13.793103448275861%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

4/5 - God

Verificeret rejsende

17. aug. 2019

Var på en god Italiensk restaurant Tonis dejlig mad og betjening

4/5 - God

Verificeret rejsende

31. jul. 2019

Det er værd at besøge sluserne.

4/5 - God

Verificeret rejsende

28. jun. 2019

Kiler woche var fantastisk..hele byen festede god musik og glade mennesker

4/5 - God

Verificeret rejsende

17. feb. 2019

Anbefaler helt klart at købe en snitzel på restaurant wirzhaus, fantastisk mad, til gode priser. Gå ind og se en håndboldkamp, i arenaen, en fantastisk oplevelse..

Byer i nærheden af Kiel