Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter ud fra kategori

De mest populære aktiviteter i Kiel

Se alle 2 aktiviteter i Hamborg

Kiel-aktiviteter

Lad Expedia hjælpe dig med at opleve de bedste aktiviteter Kiel har at tilbyde! Hvis du planlægger en rejse til Kiel kan vi give dig en liste over de mest populære attraktioner samt hjælpe dig med at finde oplevelser du ikke vil gå glip af. Uanset om du rejser til Kiel med din familie planlægger et romantisk ophold med din udkårne eller er på forretningsrejse

gør vi det nemt for dig at planlægge en uforglemmelig rejse hvor der ikke mangler noget.

Spændende oplevelser og aktiviteter i Kiel

Hvis du planlægger en tur til Kiel hvorfor så ikke læse vores hjælpsomme guides om hvad du bør se og opleve i området? Du kan søge blandt aktiviteter få tips til de mest populære udflugtsmål og få hjælp med planlægge din rejse ned til mindste detalje. Expedia gør det nemt for dig at besøge alle de berømte seværdigheder i Kiel.

At lede efter aktiviteter i Kiel kan være tidskrævende så lad os hjælpe dig med at planlægge din ferie. Hvad end du søger en aktiv ferie i det fri vil smage på Kiels lokale specialiteter eller dykke ned i lokalområdets sprudlende kultur kan vores guides til Kiels seværdigheder sikre at du får en uforglemmelig rejse uanset årstiden.

Aktiviteter i Kiel for enhver smag

Kiel har noget for enhver og uanset om du planlægger en aktiv sommerferie en romantisk smuttur eller en luksuriøs vinterferie finder du masser af aktiviteter i Kiel som vil holde dig beskæftiget under hele opholdet. Expedia gør det nemt at reservere både flyrejse hotel og udlejningsbil på forhånd så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at gå på opdagelse i Kiel.

Kiel er fyldt med steder der bare må ses og opleves. Vi kan hjælpe dig med at beslutte hvor du skal bo i Kiel og sørge for at din oplevelse af Kiel og de omkringliggende områder bliver en fest. Læs vores guides om hvor du skal tage hen hvornår du skal gøre det og hvad du skal se. Uanset hvor længe dit ophold varer er det nemt at finde spændende steder i Kiel der gør at du kan nyde din ferie til fulde og ikke går glip af noget. Overlad den lokale ekspertise og besværet til os. God tur!

Kort

Hvor kan jeg overnatte i Kiel

Vorstadt

Under dit ophold i Vorstadt kan du lægge vejen forbi seværdigheder som Sparkassen-Arena og Sophienhof.

Damperhof

Selvom Damperhof ikke byder på mange seværdigheder, skal du ikke langt for at finde spændende oplevelser som Sparkassen-Arena og Kiel Operahus.

Pries

Under dit ophold i Pries kan du planlægge et besøg til Schilksee-stranden og Laboe Strand, der begge er interessante seværdigheder i nærheden.