Rejser til Kalundborg 2022

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Hoteller, flyrejser, biludlejning og oplevelser – alt på ét sted! Book alt det, du har brug for på din ferie til Kalundborg samlet, og spar penge

Mest populære hoteller i Kalundborg

Holmehuset Bed & Breakfast - Gårdhotel
Holmehuset Bed & Breakfast - Gårdhotel
3 out of 5
KASTRUP HOLMEVEJ 23, Kalundborg, 4400
Prisen er 600, kr pr. nat fra 30. sep. til 1. okt.
4,8/5 Exceptional! (43 anmeldelser)
Skønne omgivelser
"Dejligt værelse i behagelige omgivelser. Utrolig venlig vært."

Anmeldelse fra 20. sep. 2022

Hotel Ole lunds Gaard
Hotel Ole lunds Gaard
2.5 out of 5
1 Kordilgade, Kalundborg, 4400
4,3/5 Excellent! (100 anmeldelser)
"Rigtig godt, perfekt beliggenhed. Eneste negativ herfra meget lyt mellem værelser/etagerne"

Anmeldelse fra 23. aug. 2022

Danhostel Kalundborg
Danhostel Kalundborg
5 out of 5
Stadion Allé 5, Kalundborg, 4400
Prisen er 679, kr pr. nat fra 2. okt. til 3. okt.
4,3/5 Excellent! (112 anmeldelser)
"Et dejligt sted med en imødekommende atmosfære og gode faciliteter både indendørs og udendørs. Rent værelse og badeværelse, god seng og lækker morgenmad. Beliggenheden er fin, med grønne områder og gåafstand til centrum."

Anmeldelse fra 5. aug. 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Kalundborg?
Pakkerejserne til Kalundborg, hvor priserne begynder fra , er en god måde at opnå en besparelse. Udvælg flyrejse, hotel og biludlejning, som du ønsker det, for at sammensætte din helt personlige rejse.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Kalundborg?
Når du booker hotel og fly sammen gennem Expedia, er det ikke bare tid, du sparer – du kan også opnå en økonomisk besparelse. Det kan faktisk blive til en hel del! En pakkerejse til Kalundborg gør det nemt at skabe din perfekte tur. Med 500+ flyselskaber på verdensplan at vælge imellem bliver det ikke svært at finde flyrejser, der passer ind i dine planer. Ydermere har vi 1.000.000+ overnatningsmuligheder verden over, som bare venter på dig. Det er da lidt af et udbud, hvis vi selv skal sige det. Expedia bringer verden inden for rækkevidde, uanset dit budget.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Kalundborg på?
Der er fuldt af mennesker i Kalundborg i . Hvis du ikke er så meget til mange mennesker samlet på et sted og bedre kan lide et mere roligt tempo, så er det måske bedre at planlægge rejsen til . Ville det være meget godt for dig at passe lidt på pengene? Benyt dig af muligheden for at finde et tilbud i måned. I måned er almindeligvis det tidspunkt, hvor priserne kommer op i den dyre ende, og hotelpriserne ligger på sit højeste.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Kalundborg?
Det er ikke nemt at vide, præcis hvonår det er mest gunstigt at booke din tur til Kalundborg. Typisk finder du de laveste priser, jo tidligere du booker. Ofte kan du booke flyrejser og hoteller næsten et år inden afrejsedatoen. Hvis du derimod planlægger en ferie i sidste øjeblik, kan du slappe helt af. Gode tilbud annonceres på Expedia hver dag.
Hvad inkluderer pakkerejser til Kalundborg på Expedia?
Vælg blandt en hvilken som helst kombination af billeje, hoteller og flyrejser. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje oplevelser og aktiviteter. Vil du gerne booke en bestemt kabineklasse? Det er også nemt. Valget er kun dit, når det kommer til at kombinere din perfekte ferie i Kalundborg.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Kalundborg?
Så mange destinationer at udforske, så mange ting at opleve. Med en pakkerejse har du råd til mere. Kombiner hoteller, flyrejser og billeje, og opnå besparelser.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Kalundborg hos Expedia?
Ja – og det er det smarte ved en pakkerejse fra Expedia. Du kan selv bestemme hotel, fly med mere. Hos Expedia har vi adgang til 500+ flypartnere i hele verden, så du har valgmuligheder i massevis, når du arrangerer din ferie til Kalundborg.
Kan jeg rejse til Kalundborg i øjeblikket?
Vores COVID-19-rejserådgiver er det perfekte sted at få alle de nødvendige oplysninger om karantænekrav og rejserestriktioner for Kalundborg.

Populære steder at besøge