Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Strandhoteller i Holbæk

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Strandhoteller i Holbæk

Hotel Strandparken
3 out of 5
Kalundborgvej 58, Holbæk
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 905 pr. nat
3.7/5Good! (292 anmeldelser)

"Dejligt hotel med meget smuk beliggenhed. Vi kommer igen med en stor gruppe"…"

Anmeldelse fra 5. feb. 2020

Hotel Strandparken
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Vi har flere Strandhoteller. Er dette ikke dit perfekte hotel?
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Lommeguide: Book Strandhoteller i Holbæk

Søg efter hoteller i Holbæk på Expedia.dk. Du kan let finde dine hoteller i Holbæk ved hjælp af en af metoderne herunder:

  • Vis vores udvalg af fremhævede hoteller i Holbæk
  • Brug kortet til at finde hoteller i det Holbæk område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område i Holbæk, vælg bestemt tema, mærke eller hotelklasse fra basis- (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner) i Holbæk
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på Holbækhoteller i – mens de stadig er der

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er Holbæk for rejsende, der er vilde med strandlivet?
Book et fantastisk overnatningssted i Holbæk, som byder på masser af oplevelser for rejsende, som trænger til en strandferie. Med et udvalg af 28 hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem finder du let den perfekte base til din ferie.
Hvilket overnatningssted er bedst til et ophold nær stranden i Holbæk?
Hotel Strandparken er et hotel med 3 stjerner ved stranden, og det populære overnatningssted tilbyder en restaurant og gratis parkering. Hvis du vil tilbringe lidt tid ved vandet, kan du tage til Ejby Strand eller Kisserup Strand.
Hvordan er vejret i Holbæk?
Godt vejr er et must, når man skal på strandferie. Tag et kig på disse gennemsnitstemperaturer for at finde det bedste tidspunkt at rejse. August og juli er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 22°C, mens december og januar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på -2°C. I Holbæk regner det i gennemsnit 602.10 mm om året.
Hvad er der af seværdigheder og oplevelser i og omkring Holbæk?
Når du har tjekket ind og fundet dig til rette på dit hotel, vil du sikkert gerne udforske Holbæk. Strandelskere kan tage direkte til Ejby Strand eller Strand og hoppe i vandet. Besøg nogle af de lokale seværdigheder som Holbæk Museum og Kisserup Strand. Har du lyst til at se flere attraktioner i området, så besøg Sagnlandet og Nationalpark Skjoldungernes Land.
Hvad er den bedste måde at komme rundt på i Holbæk?
Hvis du vil udforske det omkringliggende område, så hop på et tog fra Holbæk Station eller Stenhus Station. Holbæk har muligvis ikke så mange muligheder inden for offentlig transport, men du kan overveje at skaffe en udlejningsbil for at få mest ud af din rejse.

Flere valgmuligheder