Beach Hotels

Strandhoteller

Nyd livet i solen på en strandferie

Længes du efter sol, blå himmel og kridhvide sandstrande? Så kan en strandferie være lige præcis dét, du trænger til. På et strandhotel finder du strand og alt, hvad det indebærer, lige uden for døren. Et overnatningssted med strandudsigt kan betyde, at du måske skal gå lidt længere, inden du får fornemmelsen af sand mellem tæerne. Uanset hvad, venter blå himmel og dejlig varmt vand.

Strandresorter inkluderer ofte shopping på stedet, indendørs og udendørs pools, restauranter og barer. Nogle har endda poolbarer! Strandhoteller har ikke altid de samme faciliteter på stedet som resorter, men faciliteterne er sjældent langt væk.

Går du efter at have den korteste afstand til stranden? Så kig efter et værelse ud mod stranden, der ofte ligger i stueetagen, hvor der er let adgang til stranden. Er du til en fantastisk udsigt over havet? Så skal du vælge et værelse med havudsigt, som ofte ligger på en af de øvre etager med god udsigt over vandet. Værelser med delvis udsigt har ofte en spændende udsigt, hvor du får et glimt af, men ikke hele overblikket over det lækre vand, der venter dig.

Der er ikke langt til at nyde livet under solen.

Strandhoteller med højest bedømmelse verden over

Majestic Elegance Punta Cana - All Inclusive
Velegnet til badeferier