Sverige har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

GöteborgSweden

De brede gader og vandveje, fascinerende maritim historie, smörgåsborde med alt godt fra havet og mange parker og museer gør Gøteborg værd at udforske.

Göteborgs brostensbelagte gader og kanaler giver mindelser om Amsterdam. Det er ikke et tilfælde: Det var hollandske immigranter, der stod bag befæstningen og planlægningen af Gøteborg, fordi de grundlagde byen i 1621. De brede gader sammenlignes med parisiske boulevarder. De lokale kalder deres by for "lille London" på grund af dens parker, kulturelle appel og natteliv.

Man kan flyve til Gøteborg i det vestlige Sverige, tage færgen fra Frederikshavn eller tage på kanalrundfart fra Stockholm. Når man er fremme, er det nemmest at komme rundt i byen med sporvogn, cykel eller taxa. Der er et begrænset antal parkeringspladser i centrum, og de er dyre, men hvis du køber et Göteborg City Card, får du gratis adgang til offentlig transport, parkering og adgang til seværdigheder.

I nærheden af Gustav Adolfs Torg ligger Kronhuset, som er det historiske rådhus, der nu er et hus for kunsthåndværk. En storbyferie i Gøteborg kan også omfatte et besøg på det nærliggende Stadsmuseum fra det 18. århundrede med vikingeskibet eller på Sjöfartsmuseet Akvariet i havnen, hvor du kan få mere at vide om Sveriges lange søfartshistorie. Du kan beundre Feskekôrkas (Fiskemarkedets) kirkelignende design og bestille friske fisk og skaldyr.

En statue af Poseidon hæver sig over byens hovedpladser, Götaplatsen og Avenyn, som er centre for kultur, shopping og natteliv.

Gøteborg ligger tæt på polarcirklen, og den bliver til et magisk sted, når den er dækket af sne. I juletiden oplyser tusindvis af strålende lys gaderne og julemarkederne.

Den kolde vinter er mørk, men i den korte sommer er dagene lange og lyse. Fra juni måned dukker der udendørsrestauranter og -barer op, og der er sejladser på Götakanalen. På et weekendophold i Gøteborg kan du besøge Slottsskogen, den gratis zoo i byens park med nordiske dyr. Kommer du omkring frokosttid, kan du se sælerne og pingvinerne blive fodret. Børn vil også elske forlystelserne i forlystelsesparken Liseburg.

Hvis du vil se lidt mere af det sydvestlige Sverige, kan du køre til ruinerne af Bohus fæstning i den nærliggende by Kungälv.

Gøteborg anses for at være mere afslappet og et billigere alternativ til Stockholm og et godt udgangspunkt for at udforske Sveriges vestlige øhav.

Her kan du overnatte i Göteborg

Mest populære hoteller i Göteborg

Radisson Blu Scandinavia Hotel
Radisson Blu Scandinavia Hotel
4.5 out of 5
Södra Hamngatan 59, Göteborg
Prisen er DKK 682 pr. nat fra 24. jan. til 25. jan.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Centrum, kun 10 minutters gang fra Alfie Atkins kulturcenter og Nya Ullevi-stadion. Derudover ligger Liseberg Forlystelsespark ...

4.4/5Wonderful! (2,892 anmeldelser)
Sikke en pris for spabad

"Det forekommer som en urimelig høj pris (ca. 500 pr. person) at betale så meget for 2 timer i spabad. Jeg er klar over at covid19 måske medfører særlige tiltag, men det her er lige i overkanten. Vi var taget til Gøteborg for bl.a. at gå i SPAbad, men valgte stedet noget andet end den ene adgang vi ..."…"

Anmeldelse fra 20. okt. 2020

Radisson Blu Scandinavia Hotel
Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg
Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg
4 out of 5
Lindholmspiren 4, Göteborg
Prisen er DKK 695 pr. nat fra 22. jan. til 23. jan.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Lundby, kun 0,1 km fra Lindholmen Science Park og ca. 5 km fra Liseberg Forlystelsespark og Göteborg Universitet. ...

4.5/5Wonderful! (1,713 anmeldelser)

"Dejligt hotel. Fin beliggende"…"

Anmeldelse fra 19. okt. 2020

Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg
Clarion Hotel Post, Gothenburg
Clarion Hotel Post, Gothenburg
4 out of 5
Drottningtorget 10, Göteborg
Prisen er DKK 875 pr. nat fra 5. feb. til 6. feb.

Dette hotel med spa ligger i Centrum, kun 15 minutters gang fra Drottningtorget og Nya Ullevi-stadion. Derudover ligger Göteborg Universitet og Scandinavium ...

4.3/5Excellent! (2,151 anmeldelser)
Fint hotel med god beliggenhed

"Fint hotel med central beliggenhed. Knap så serviceminded i receptionen. God morgenmad. Dejlig lille pool på taget."…"

Anmeldelse fra 13. okt. 2020

Clarion Hotel Post, Gothenburg
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferieudlejning i Göteborg

La Mare Resort
La Mare Resort
7 Järnmalmsgatan, Brygga B, Göteborg, Göteborg
Prisen er DKK 1.130 pr. nat fra 19. feb. til 20. feb.

Denne husbåd ligger i Lundby, kun 0,2 km fra Götakanalen og ca. 5 km fra Liseberg Forlystelsespark og Nya Ullevi-stadion. Derudover ligger Göteborg Universitet ...

4.8/5Exceptional! (5 anmeldelser)

"Supermysigt ställe och goa människor som skötte om det ❤️"…"

Anmeldelse fra 11. okt. 2020

La Mare Resort
Clarion Collection Hotel Mektagonen
Clarion Collection Hotel Mektagonen
3.5 out of 5
Falkenbergsgatan 3, Göteborg
Prisen er DKK 738 pr. nat fra 29. jan. til 30. jan.

Dette lejlighedshotel ligger i Centrum, kun 3 km fra Carlanderska-hospitalet, Liseberg Forlystelsespark og Universeum. Derudover ligger Poseidon-statuen og Scandinavium ...

4.3/5Excellent! (1,003 anmeldelser)
Godt hotel når man finder det

"Hotellet er svært at finde. Der er vejarbejde i området, men dårlig skiltning. Receptionen er på en gade og er mere eller mindre sammen med et supermarked. Parkeringen er på næste etage rundt om bygningen. Der skal man så finde den korrekte elevator afdeling for at kommer til værelserne. Når man ..."…"

Anmeldelse fra 19. aug. 2019

Clarion Collection Hotel Mektagonen
Avenyn - Företagsbostäder
Avenyn - Företagsbostäder
4 out of 5
Teatergatan 24, Göteborg

Dette lejlighedskompleks ligger i Centrum, kun 10 minutters gang fra Drottningtorget og Nya Ullevi-stadion. Derudover ligger Liseberg Forlystelsespark og Scandinavium ...

4.1/5Very Good! (16 anmeldelser)

"Beliggenheden er fremragende, men systemet med at man skal afhente nøglen et andet sted, er noget man godt kunne forbedre. Især kunne man forbedre informationen ( jeg fik ingen) om den noget kringlede adgang til parkeringskælder og selve opgangen, da disse krævede en god gang gætteleg, før jeg var ..."…"

Anmeldelse fra 15. jul. 2019

Avenyn - Företagsbostäder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Göteborg

De mest populære oplevelser i Göteborg

Göteborg – anmeldelser

4.3

Populær destination

5 - Fremragende
16
5 - Fremragende 37.2093023255814%
4 - God
25
4 - God 58.13953488372093%
3 - Okay
2
3 - Okay 4.651162790697675%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

4/5 - God

Verificeret rejsende

12. feb. 2020

Dejlig by med en del kultur- og seværdigheder

4/5 - God

Verificeret rejsende

1. feb. 2020

Gøteborg er en dejlig by - afslappet stemning med meget shopping og kultur

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

28. aug. 2019

Jeg havde ikke forventet ret meget af Göteborg, tænkte det var en generelt kedelig by, men nej , det var en smuk, spændende og tryg by, selv om der er mange indvandrere på gader og stræder, men hvis man har en positiv indstilling, så går det

4/5 - God

Verificeret rejsende

23. aug. 2019

Der er rent og pænt alle steder, mange grønne områder

4/5 - God

Verificeret rejsende

4. aug. 2019

En meget smuk by

4/5 - God

Verificeret rejsende

3. jul. 2019

Dejlig sted at være på ferie

Byer i nærheden af Göteborg