Eslöv

Rejseguide
Besøg Eslöv, hvis du vil se elegante slotte, gamle møller, interessante museer og gode badeområder.

Eslöv ligger i Skåne, Sveriges sydligste region. Dette område har længe været vigtigt, da den frodige muld giver kornindustrien gode kår til at trives. Oplev det charmerende Skåne og det omkringliggende område på din weekendtur til Eslöv.

Møller, palæer og slotte er spredt i det sydsvenske landskab og specielt i Eslöv. Lær lokal historie med en rundvisning på Bosjökloster Slott, og tag en tur i slottets have mellem søerne ved navn Ringsjöarna. Derefter kan du tage til Skarhults Slott, hvor du kan udforske de spændene udstillinger og smukke parker. Ud over de almindelige rundvisninger arrangerer disse slotte forskellige begivenheder i løbet af året. I løbet af "Möllans dag" kan du besøge Hammarlunda Mölla og Haga Mölla, som begge er møller i hollandsk stil.

Der er adskillige fascinerende museer at besøge. For flyentusiaster er Eslövs flygfält obligatorisk, specielt hvis man gerne vil nyde uniformerne, flymodellerne og medaljerne på Eslöv Air and Home Guard Museum. Tag en tur ned af barndommens gade i Eslöv Leksaksmuseum, hvor samlingen inkluderer småting fra både fortiden og nutiden. Mest imponerende er en kæmpe modeltogbane, en Taj Mahal lavet af Lego og klassiske barbiedukker i original indpakning.

Tag dine børn til vandlandet Karlsrobadet og nyd rutsjebaner, en klatrevæg og et ret vildt bølgebassin. Der er swimmingpools opvarmet til 34 grader celsius, så du kan opleve komplet afslappelse. Om sommeren åbner lidoen op ved siden af. Lige udenfor Eslöv er der en strand ved navn Sjöholmens badplats. Der er lavvandet, og de sandede klitter er perfekte til at spille fodbold blandt. Eller hvorfor ikke prøve kræfter med "frisbee golf"?

Rejs til Eslöv Station med toget, eller brug de pålidelige lokale busser. Malmö ligger 43 kilometer væk, og Lund ligger endnu tættere på, så når du booker en weekendpakkerejse til Eslöv, vil begge de moderne byer og det charmerende landskab være lige på dit dørtrin.

Eslöv er lige så billedskøn, som den er behagelig, hvilket gør den til alle tiders feriedestination for både unge og gamle. I Skåne kan du opleve kultur, historie og natur på én ferie.

Brink Hotell
Brink Hotell
3 out of 5
Verkstadsvagen 12, Eslöv, 241 38
Prisen er 695, kr pr. nat fra 1. mar. til 2. mar.
695, kr
pr. nat
1. mar. – 2. mar.
Overnat på dette hotel med 3 stjerner i Eslöv. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og gratis parkering. De populære seværdigheder Eslövs Leksaksmuseum ...
4,2/5 Excellent! (109 anmeldelser)
Dejligt sted.
"Dejligt familieært sted."

Anmeldelse fra 8. okt. 2021

Brink Hotell
Hotel Stensson
Hotel Stensson
3 out of 5
Stora Torg 12, Eslöv, 241 30
Prisen er 963, kr pr. nat fra 25. feb. til 26. feb.
963, kr
pr. nat
25. feb. – 26. feb.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Eslöv, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og selvstændig parkering. De populære ...
4,6/5 Wonderful! (248 anmeldelser)
"Et dejligt ophold. Hyggeligt hotel, smilende og imødekommende personale God morgenmad og behagelige senge."

Anmeldelse fra 31. dec. 2021

Hotel Stensson
Hotel Stensson
Hotel Stensson
3.5 out of 5
Stora torg 12, Eslov, 241 30
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Eslöv, som har 3,5 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og en natklub. Vores gæster fremhæver ...
3,4/5 Good! (75 anmeldelser)
Find et andet hotel...
"Sørgelig, sørgelig ikke-eksisterende service fra personalet. Ingen udluftning på værelset og ingen vinduer, der kunne åbnes. Gammelt og slidt."

Anmeldelse fra 13. maj 2018

Hotel Stensson
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Adina Apartment Hotel Copenhagen
Adina Apartment Hotel Copenhagen
4 out of 5
Amerika Plads 7, Osterbro, Copenhagen, 2100
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i København, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice. Vores gæster ...
4,4/5 Wonderful! (2.423 anmeldelser)
Dejligt sted meget centralt i København
"Dejligt ophold på et fint centralt beliggende sted. Rigtig fin plads på værelset og gode faciliteter."

Anmeldelse fra 11. nov. 2022

Adina Apartment Hotel Copenhagen
STAY Seaport
STAY Seaport
4 out of 5
Murmanskgade 15, Nordhavn, Copenhagen, 2150
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i København, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en tagterrasse og et fitnesscenter. ...
4,6/5 Exceptional! (662 anmeldelser)
Skønne lejligheder
"Rigtig skønt hotel med gode lejligheder og masser af plads. Tæt på metro og dermed centrum. Ikke noget at klage over her. Har brugt hotellet flere gange."

Anmeldelse fra 8. aug. 2022

STAY Seaport
Åhus Resort spa & konferens
Åhus Resort spa & konferens
3 out of 5
Kolonivägen 39, Aahus, 29132
Overnat på dette lejlighedshotel ved stranden i Åhus, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og morgenmad. Vores gæster fremhæver især ...
4,3/5 Excellent! (100 anmeldelser)
"Lidt for meget rækkehus. God service. Rent og pænt. Havereret seng."

Anmeldelse fra 23. sep. 2020

Åhus Resort spa & konferens
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge

Byer i nærheden af Eslöv