Californien har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Rejser til Embarcadero 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Embarcadero med Expedia

  • Vores pakkerejsetilbud for 2020 er ikke tilgængelige på nuværende tidspunkt, men du kan nu booke vores pakkerejsetilbud for 2021. Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Embarcadero. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Besøg Embarcadero

Søg efter de bedste steder og områder i Embarcadero, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Embarcadero

Mest populære hoteller i Embarcadero

InterContinental San Francisco
InterContinental San Francisco
4.5 out of 5
888 Howard Street, San Francisco, CA
Gratis afbestilling
Prisen er DKK 914 pr. nat fra 25. okt. til 26. okt.
4.3/5Excellent! (1,161 anmeldelser)
Dejligt og rummeligt

"Dejligt og moderne hotel med god service."…"

Anmeldelse fra 11. aug. 2019

InterContinental San Francisco
SFO Airport Hotel, El Rancho Inn BW Signature Collection
SFO Airport Hotel, El Rancho Inn BW Signature Collection
3 out of 5
1100 El Camino Real, Millbrae, CA
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 439 pr. nat fra 30. okt. til 31. okt.
4.1/5Very Good! (2,330 anmeldelser)
En ovrnning ved lufthavnen

"Vi boede 5 i familiesuiten, som var en lejlighed med 3 værelser, så der var god plads til alle Hurtig afhentning i lufthavnen af hotellets shuttlebus. Ok morgenmad. Passer til en overnatning i forbindelse med en flyafgang/ankomst Alt i alt Good value for money"…"

Anmeldelse fra 30. jul. 2019

SFO Airport Hotel, El Rancho Inn BW Signature Collection
Hilton San Francisco Financial District
Hilton San Francisco Financial District
4 out of 5
750 Kearny St, San Francisco, CA
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 677 pr. nat fra 3. nov. til 4. nov.
3.8/5Good! (2,157 anmeldelser)
Central comfort i San Fransisco.

"Centralt i San Fransisco lige ved Chinatown. Gåafstand (i hvert fald for os) til Union Square (lækre butikker) og Pier 39. Lækker morgenmad, dog ikke med i prisen. Gode senge."…"

Anmeldelse fra 1. sep. 2019

Hilton San Francisco Financial District
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

De mest populære oplevelser i Embarcadero

San Francisco CityPASS: Adgang til de 4 største attraktioner
Billede af San Francisco CityPASS: Adgang til de 4 største attraktioner

San Francisco CityPASS: Adgang til de 4 største attraktioner

DKK 480
pr. voksen
Anbefales af 92% af rejsende
Hop-på-hop-af-tur med Big Bus i San Francisco
Billede af Hop-på-hop-af-tur med Big Bus i San Francisco

Hop-på-hop-af-tur med Big Bus i San Francisco

DKK 348
pr. voksen
Anbefales af 82% af rejsende
San Francisco: En dag Yosemite og Giant Sequoia Tour
Billede af San Francisco: En dag Yosemite og Giant Sequoia Tour

San Francisco: En dag Yosemite og Giant Sequoia Tour

DKK 1.203
pr. voksen
Anbefales af 92% af rejsende

Rejser til Embarcadero Plaza

Tilfredsstil din trang til eventyr, underholdning og god mad med en rejse til Embarcadero Plaza ved San Franciscos travle havnefront. Mange turister rejser til Embarcadero Plaza i forbindelse med et weekendophold eller en længerevarende storbyferie i San Francisco. Embarcadero er et langt og bredt stykke af havnefronten i San Franciscos finansdistrikt. Det går fra AT&T Park, som er hjemsted for San Francisco Giants, til Pier 45, en af områdets utallige moler. Langs med Embarcadero er der butikker, restauranter, seværdigheder og åbne områder. Du vil også opdage turisthits som Fisherman’s Wharf-kvarteret og Pier 39, som er et centrum for butikker, restauranter og seværdigheder ved havnefronten.

Den bedste måde at opleve det hele på er at tage en afslappet spadseretur langs med bugten. Joggere elsker også denne del af byen for dens udsigt over havet og kølige brise fra vandet.

Embarcadero en en magnet for madelskere på tirsdage, torsdage og lørdage, hvor Ferry Plaza-grøntmarkedet tilbyder en række forskellige økologiske produkter. Mere end 100 leverandører står langs fortovet uden for færgebygningen fra 10.00 til 14.00 om tirsdagen og om torsdagen og fra 8.00 til 14.00 om lørdagen. Kig dig omkring i boderne, der sælger blomster, frugt, ost, is og færdigretter. Selvom du ikke kommer i nærheden af et køkken i din ferie, kan du købe nogle af de færdigbagte lækkerier og frisk frugt og grønt af de venlige standejere på markedet. På markedsdage kan du deltage i et madlavningskursus, som arrangeres af CUESA (Center for Urban Education about Sustainable Agriculture).

Færgebygningen, som ligger for enden af Market Street, er et godt sted at udforske. Denne fornemme bygning har et 73 meter højt klokketårn, som er udformet i spansk stil fra det 12. århundrede. Det er et sjovt sted at kigge på mennesker og spise i en af gournetbistroerne eller caféerne. Bagerst i færgebygningen kan du nyde en uforstyrret udsigt over San Francisco-bugten og Bay Bridge mod syd. Det nærliggende Embarcadero Center er et shopping- og underholdningscenter, som besøges både af turister og lokale.

Ca. 1,6 kilometer nord for færgebygningen for enden af Bay Street ligger Pier 33. Her finder du flere steder, hvor du kan kigge på mennesker og spise frokost eller få en kop kaffe, samt turbådene og færgen til Alcatraz. Lidt længere mod nord ligger bugtens akvarium og Fisherman’s Wharf. Hvis du køber et cityPASS, får du rabat på entréen til disse seværdigheder og meget andet.

Embarcadero er et nemt, plant område i "byen med de syv høje", hvilket gør det perfekt til en afslappet eftermiddagsspadseretur. Der kører dog kabelbaner langs med kajvejen i begge retninger.