COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

El Vendrell

Rejseguide

El Vendrell er den berømte cellist Pau Casals' hjemby og et vigtigt stop på den kulinariske Xató-rute. Hver enkelt by på Xató-ruten byder på sin egen specialitet, så gør dine smagsløg klar til overforkælelse under din ferie El Vendrell.

El Vendrell ligger i Tarragona-provinsen, der er kendt for sin strategiske beliggenhed, takket være dens maritime område, Sant Salvador. Den er ligeledes kendt for sine strande, der er tildelt Det Blå Flag og strækker sig over mere end seks kilometer. Det er her, du finder den berømte Xató-ret, der er en stor klassiker i regionen. Den består af en salat serveret med en sauce tilberedt med mandler og hasselnødder.

Hvis du er på udkig efter en ferie ved havet fyldt med kulturelle oplevelser, så er en rejse til El Vendrell det perfekte valg for dig. Byen er sammensat af flere byområder: Den Gamle By (selve El Vendrell), Sant Salvador, kystbyen Comarruga og Sant Vicenç de Calders. Ved siden af stranden i Comarruga ligger Masia Blanca Havreservat med en rig biodiversitet, og Deu de l'Estany i Riuet, en kilde med terapeutisk virkning.

Du må heller ikke glemme, at byen er Pau Casals' hjemby. Du har derfor mulighed for at besøge den berømte cellists barndomshjem, som er en oplevelse værd i sig selv. Et andet must-see er et besøg på Àngel Guimeràs Museumshjem. Det var her, forfatteren boede, imens han levede, siden han ankom til byen som 8-årig. Men der er mere endnu! Så vær klar til en ferie fyldt med oplevelser, når du rejser til El Vendrell. Udbuddet er stort, og du bør ikke snyde dig selv for et besøg på Sala Portal del Pardo, Deu Museum og det Arkæologiske Museum.Få et fantastisk weekendophold i El Vendrell, og nyd alt det, byen har at byde på, blandt andet det hyggelige gamle kvarter.

El Vendrell ligger 35 kilometer fra Tarragona og cirka 30 kilometer fra Reus Lufthavn, som er den nærmeste lufthavn. Barcelona Lufthavn ligger lidt over en times kørsel derfra med bus eller tog. Du kommer nemmest til El Vendrell ved at flyve til enten Reus eller Barcelona Lufthavn. Herfra kan du vælge at tage videre med offentlige transportmidler eller leje en bil. Du har også mulighed for at kombinere din tur med storbyferie i El Vendrell og slå et smut forbi Barcelona. Der afgår lokaltog til både Barcelona og Tarragona fra byens station. Hvis du vil med højhastighedstog (AVE), så er Camp de Tarragona den nærmeste AVE-station, og den ligger 30 minutter fra El Vendrell.

Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa
Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa
5 out of 5
Av. Sanatori, 1, Playa San Salvador, El Vendrell
Prisen er DKK 2.201 pr. nat fra 22. aug. til 22. aug.
Reserver et ophold lige ud til stranden på Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa i El Vendrell. dette hotel ligger i centrum, 10 minutters gang fra El Vendrell strand ...
4.5/5Wonderful! (165 anmeldelser)
Dejlig beliggenhed.
"Dejligt hotel lige ud til stranden. God forplejning på hotellet. Ca. 70 km. til BCA lufthavn (130 Euro) Hotellet kan kun anbefales."

Anmeldelse fra 25. jul. 2015

Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa
Ohtels San Salvador
Ohtels San Salvador
3 out of 5
Carrer del Llobregat, 11, El Vendrell
Dette hotel med familievenlig profil ligger på promenaden i El Vendrell, kun 5 minutters gang fra El Vendrell strand, Pau Casals-museet og Sant Salvador Beach. ...
4/5Very Good! (48 anmeldelser)
"Calidad precio esta bien. Pero ver a mi hija de 19 meses lo que disfruto en los toboganes y la piscina grande no tiene precio. El servicio muy agradable. La"

Anmeldelse fra 30. aug. 2020

Ohtels San Salvador
4R Gran Europe
4R Gran Europe
4 out of 5
Avda. Palfuriana, 107-109, El Vendrell
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 818 pr. nat fra 1. aug. til 1. aug.
Reserver et ophold lige ud til stranden på 4R Gran Europe i El Vendrell. dette hotel ligger ved promenaden, kun 5 km fra Pau Casals-museet og Golf El Vendrell ...
3.9/5Good! (92 anmeldelser)
"El hotel está en proceso de renovación y pinta bien. Si te toca habitación renovada pues perfecto y el baño tb bien. Lo peor con diferencia es el escaso servicio que tiene; muy poco personal, colas en el comedor y dos o tres máximo sirviendo el bufet. Han reducido personal a la mitad. Los que están ..."

Anmeldelse fra 13. jul. 2020

4R Gran Europe
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i El Vendrell

De mest populære oplevelser i El Vendrell

Byer i nærheden af El Vendrell