Spanien har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

CalafellSpanien

Tag på en rejse til Calafell, og oplev kulturarv og idylliske strande, hvor du virkelig kan slappe af. Her er nok at lave for hele familien.

Rejs til hjertet af Costa Dorada, og nyd et weekendophold i Calafell. Det er en pragtfuld destination med et skønt køkken, hvor særligt fisk og regionens vine står på menuen. Om sommeren har du rig mulighed for at dyrke vandsport, såsom windsurfing, stand up paddle surfing og meget andet.

Når du rejser til Calafell, rejser du samtidig tilbage i tiden. I området ved kysten tæt på Calafell Station finder du Ciutadella Ibèrica. Det er et iberisk citadel, der kan dateres tilbage til det 6. århundrede, og det er hjemsted for en betydningsfuld arkæologisk udgravning. Som et led i genopbygningen af bebyggelsen kan du få mere at vide om den iberiske dagligdag i oldtidens Cossetania.

Den romerske Vilarenc-villa er en arkæologisk udgravning, der ligger i nærheden af Torrent de Montpaó-floden, og her kan du opleve en stor bygning og en række cisterner. Indianoernes huse er nyere. Disse spanske kolonister skabte formuer i Amerika og opførte ekstravagante ejendomme, da de vendte hjem. Ejendommene Cal Perico fra 1899 og La Sínia er de mest repræsentative for denne stil.

På midten af promenaden Passeig Marítim ved siden af fiskermonumentet finder du den symbolske blå og hvide bygning, der huser fiskeforretningen Confraria de Pescadors fra 1914. Dette gamle hovedkvarter for fiskerlauget strækker sig ud på det gyldne sand ved Calafell strand, der byder på knap 5 km sandstrand og dejligt varme middelhavsbølger.

På klipperne, der ligger nord for byen, ligger Santa Cruz Slot fra det 10. århundrede. Denne lille middelalderbefæstning huser et museum, hvor du kan fordybe dig i historien om den romerske bebyggelse på bakken, den senere opførelse af slottet og bygningens betydning gennem adskillige krige.

Det er nemt at komme til Calafell, og her er gode forbindelser til andre byer med tog og i bil. Reus Lufthavn ligger godt 48 km væk, så du har også god mulighed for at flyve hertil.

Nyd en tur til Calafell med familien, og tilbring afslappende dage på de smukke lange strande. Før du vender næsen hjemad, skal du huske at smage på den traditionelle ret, rossejat, der laves med gyldne sauterede ris og fisk. Bestil retten på en af de mange restauranter, der ligger langs promenaden, og nyd den afslappende lyd af bølgerne, der slår ind over stranden i baggrunden.

Mest populære hoteller i Calafell

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Hostal Lleida
Hostal Lleida
2 out of 5
Carretera de Barcelona 68, Calafell, Tarragona
Prisen er DKK 335 pr. nat

Dette pensionat ligger tæt på stranden, kun 2 km fra Platja de Segur og Calafell strand. Derudover ligger Platja de Cunit og Ciutadella Iberica ca. 3 km derfra. ...

4.1/5Very Good! (40 anmeldelser)

"Un trato afable y sin incomodidades, con toda libertad y confianza"…"

Anmeldelse fra 4. nov. 2019

Hostal Lleida
Kursaal Hotel
Kursaal Hotel
3 out of 5
Avda. Sant Joan de Deu, 119, Calafell, Tarragona
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 573 pr. nat

Dette hotel ligger på stranden i Calafell, mindre end 2 km fra Platja de l'Estany - el Mas Mel og Calafell strand. Derudover ligger El Vendrell strand og Platja ...

3.9/5Good! (87 anmeldelser)
Direkte på stranden

"Kun en overnatning og meget sidst på sæsonen"…"

Anmeldelse fra 14. okt. 2015

Kursaal Hotel
Hotel Sant Jordi
Hotel Sant Jordi
1 out of 5
Carrer del Xúquer, 24, Calafell, Tarragona

Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på stranden i Calafell, kun 15 minutters gang fra Platja de Segur og Calafell strand. Derudover ligger Platja ...

3.7/5Good! (54 anmeldelser)

"Great location, big rooms, nice and clean, friendly staff and it has a lovely little swimming pool. A kettle in the room would have been nice!"…"

Anmeldelse fra 15. sep. 2019

Hotel Sant Jordi

Populære steder at besøge i Calafell

Calafell strand
Billede af Calafell strand

Calafell strand

5/5(1 anmeldelse)

Intet udstråler ferie som at slappe af på Calafell strand, som er en populær strand i Calafell. Nyd udvalget af udsøgte spisesteder, mens du er i området.

Tarragona Havn
Billede af Tarragona Havn

Tarragona Havn

4.5/5(2 anmeldelser)

Nyd havområdet i Tarragona med et besøg til Tarragona Havn. Området er kendt for sin forlystelsespark, som du kan besøge, samt for sine strande.

Tarragona Amfiteater
Billede af Tarragona Amfiteater

Tarragona Amfiteater

5/5(1 anmeldelse)

Træd ud på den store ellipseformede arena i Tarragona Amfiteater, hvor gladiatorer og vilde dyr underholdte tusindvis af romerske borgere i Tarragona.

Byer i nærheden af Calafell

Billede "Segur de Calafell" af Jorge Franganillo (CC BY) / beskåret fra det originale billede

Segur de Calafell

Billede "Castellet i la Gornal" af Jorge Franganillo (CC BY) / beskåret fra det originale billede

Castellet i la Gornal