Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek oplysninger om destinationen fra nationale myndigheder, lokale myndigheder og sundhedsmyndigheder, inden du booker.

Rejser til El Medano 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til El Medano med Expedia

  • Book dit pakkerejsetilbud for 2021 nu! Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i El Medano. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Mest populære hoteller i El Medano

Kn Hotel Arenas del Mar - Adults Only
Kn Hotel Arenas del Mar - Adults Only
4 out of 5
Avda. Europa, N 2, El Médano, Granadilla de Abona, Tenerife
Hent priser
4.2/5Very Good! (178 anmeldelser)
"Rigtig dejligt værelse med fantastisk udsigt. Rengøring på værelset kunne være bedre."

Anmeldelse fra 28. mar. 2019

Kn Hotel Arenas del Mar - Adults Only
Hotel Médano
Hotel Médano
3 out of 5
Calle Picacho 2, Granadilla de Abona
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 776 pr. nat fra 28. maj til 28. maj
4.2/5Excellent! (25 anmeldelser)
"Dejlig mad opredning hver dag rent alle steder på hotellet fri sol terrasse byens centrum hotellet ligger ud i vandet egenligt ikke luksus men rart at være vil gerne prøve det i gen et sted mennesker nyder sit ophold Vh Janne Lars Bech 😍"

Anmeldelse fra 31. jan. 2020

Hotel Médano
Ashavana Hostel
Ashavana Hostel
2 out of 5
Prisen er DKK 268 pr. nat fra 13. maj til 13. maj
4.4/5Wonderful! (19 anmeldelser)
El Medano
"El Medano er et fantastisk sted for unge, ældre, børnefamilier og hippier"

Anmeldelse fra 1. feb. 2020

Ashavana Hostel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

De mest populære oplevelser i El Medano

Strandferie i El Medano

En ferie i El Medano gør det utrolig nemt at slappe helt af. Uanset om du elsker tanken om at hænge ud ved vandet, eller du gerne vil ud at gå langs kysten og kigge efter flotte skaller, vil en rejse til El Medano give dig fornyet energi. Hvis du foretrækker at være tæt ved centrum, kan du finde et hotel i nærheden af El Médano Strand. Denne velkendte kyststrækning ligger blot 0,5 km væk. Vi tilbyder også pakkerejser til El Medano med kort afstand til Playa de la Jaquita og Playa de El Cabezo, der er to andre flotte strande i nærheden.

Godt at vide om El Medano

  • Hvis en frisk havbrise og udsigt over vandet er din version af en drømmeferie, kan du booke et af vores strandhoteller i El Medano. Lidt tid ved vandet er den perfekte kur mod hverdagens stress og jag.
  • Lejligheder er også populære blandt dem, der planlægger et ophold i El Medano. To gode eksempler er Apartament Médano Bogavante og Los Castaños.
  • Der er et væld af oplevelser og aktiviteter, som holder de 1.000 indbyggere i El Medano travlt optagede. Hvis du søger på vores side med oplevelser i El Medano, kan du se, hvad du kan glæde dig til.
  • El Médano Strand, Bike Point El Medano og Dive Center Descubare-Atlantico er bare nogle af de seværdigheder, som bør være på din liste over steder at besøge. Med vores tilbud på rejser til El Medano har du flere penge tilovers til at udforske dem.

Ofte stillede spørgsmål