Starten af hovedsektionen

Dolní Břežany

Prag, Tjekkiet

Sådan kommer du til Dolní Břežany

Tag til Vyšehrad Slot og Det dansende Hus, som er to af de mest populære seværdigheder i Dolní Břežany.

Mest populære hoteller i Dolní Břežany

Oplevelser i Dolní Břežany

Bliv klogere på den lokale historie med et besøg til Den Gamle Rådhusplads, som er et velkendt, historisk sted i Prag. Dette kulturrige sted er vellidt for sin kunst og sine museer, som begge er noget, du kan opleve.

Prags Borg er et museum i topklasse i Prag, som har en rig historie bag sig. Dette kulturrige sted er vellidt for sine museer samt sine hellige templer.

Bliv klogere på den lokale historie med et besøg til Wenzelspladsen, som er et velkendt, historisk sted i Prag. Dette kulturrige sted er vellidt for sine teatre og sine museer, som begge er noget, du kan opleve.

Karlsbroen er et af de mest berømte kulturelle steder, som er rig på historie og et besøg værd i Prag. Dette kulturrige sted er vellidt for sine museer og sine teatre, som begge er noget, du kan opleve.

Det Astronomiske Ur i Prag er et af de mest berømte kulturelle steder, som er rig på historie og et besøg værd i Prag. Dette kulturrige sted er vellidt for sin kunst og sine museer, som begge er noget, du kan opleve.

Bliv klogere på den lokale historie med et besøg til Det dansende Hus, som er et velkendt, historisk sted i Prag. Dette kulturrige sted er vellidt for sine museer samt sine hellige templer.

Bliv klogere på den lokale historie med et besøg til Sv. Víta Katedral, som er et velkendt, historisk sted i Prag. Dette kulturrige sted er vellidt for sin kunst samt sine hellige templer.

Bliv klogere på den lokale historie med et besøg til Pulvertårnet, som er et velkendt, historisk sted i Prag. Dette kulturrige sted er vellidt for sin kunst samt sin katedral.

Billetter og ture

Berømte operasangere og et liveorkester optræder med berømte musikalske mesterværker, som arier fra Figaros bryllup og Tryllefløjten. Indsug atmosfæren i den elegante og overdådige koncertsal, mens du nyder en solid 3-retters menu, der er baseret på opskrifter fra Tjekkiet og Østrig.

Billetter og ture

Afdæk hemmelighederne bag de lækre tjekkiske øl på en omfattende rundvisning på Staropramen Bryggeri. Her kan du se ølbrygningsprocessen i aktion, mens du følger en dygtig guide gennem bryggeriet og deltager i en dejlig ølsmagning.

Billetter og ture

Rejs tilbage i tiden i den kulturelle og arkitektoniske perle Kutná Hora, som står på UNESCOs verdensarvsliste. Spring køen over, og besøg det makabre knoglekapel i Sedlecs Ossuary, nyd de imponerende gotiske detaljer i den mægtige Skt.

Billetter og ture

Oplev Prag i dit eget tempo på denne ubegrænsede hop-på-hop-af-bustur. Du får mulighed for at se alle de største seværdigheder med en fantastisk panoramaudsigt fra det åbne dæk.

Billetter og ture

Gå en tur gennem de charmerende gader i Prags historiske centrum i en lille gruppe, og hør spændende historier om byens fortid og nutid. Din lokale guide viser dig nogle af de største seværdigheder, og der er sat tid af til en afslappende pause med en kop kaffe eller et glas kølig tjekkisk øl.

Billetter og ture

Læg de travle gader og stræder i Prag bag dig, mens du fordyber dig i det smukke tjekkiske landskab med prægtige slotte på træklædte bjergskråninger. Besøg Schloss Konopiště, og gå en tur gennem slottets smukke have, og gør holdt ved Karlstein Slot for at se de fantastiske kronjuveler.

De bedste kvarterer i Dolní Břežany