Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Karlstein Slot

Kig indenfor i overdådige kongelige sale, se kopier af juvelbesatte kroner, og nyd udsigten over Midtbøhmens landskab på det betagende middelalderslot, Karlstein Slot.

Gå i de tjekkiske kongers fodspor på det eventyragtige Karlstein Slot (Hrad Karlštejn). Kig indenfor i overdådigt udsmykkede kapeller, værelser og paladser. Nyd en udstilling af antik kunst, og se udsigten fra et 60 meter højt tårn. Karlstein Slot har en smuk beliggenhed på en bakketop med udsigt over Berounka-floden og de bølgende grønne bakker.

Karl IV, kejser af Rom og konge af Bøhmen, lod slottet opføre i 1348, og det var her, han gemte de kongelige skatte af vejen. Selvom slottet er blevet ombygget gennem årene, fremstår det i dag i den oprindelige middelalderstil. Bemærk bygningernes imponerende trappeformation, hvor den højeste bygning er den vigtigste.

Du kan opleve slottet indefra på en guidet rundtur. En af rundturene tager dig med på en rejse gennem Kejserpaladset og Mariatårnets underetage. Du får mulighed for at se Karl IV's veludstyrede værelser, et lille kapel og slottets tidligere fængsel. Du kan også se vægmalerier, der kan dateres tilbage til 1300-tallet, og en kopi af den tjekkiske kroningskrone i skat- og juvelkammeret.

En anden rundtur besøger slottets tårne og helligste steder, herunder en kirke og et tidligere sakristi. Lad dig imponere af de mere end 100 malerier af den gotiske kunstner Mester Theodoric. De kan ses i Helligkorskapellet. I et bibliotek kan du se en udstilling om den seneste ombygning af slottet, som fandt sted sidst i 1800-tallet.

Snyd ikke dig selv for rundturen i det imponerende hovedtårn. Herfra er der en ubrudt udsigt over de nærliggende landsbyer, vingårde og skovområder.

Slottet ligger i landsbyen Karlštejn, som ligger ca. 40 minutters togrejse fra Prag. Fra Karlštejn Station kan du gå op ad bakken til slottets indgang via en fodgængergade med caféer, restauranter og souvenirbutikker. Gåturen byder på et fremragende vue af slottet udefra og en god mulighed for at tage billeder.

Åbningstiderne og tiderne for de forskellige rundvisninger på Karlstein Slot varierer året igennem, så du bør tjekke slottets officielle hjemmeside for at få flere oplysninger. Der er mulighed for rundvisninger på engelsk, og de kan bestilles online.


Guide til at udforske Karlstein Slot


Bedste hoteltilbud i Karlstein Slot

Se alle 108 overnatningssteder i nærheden af Karlstein Slot
Hotel Karlštejn DKK 841
Hotel Karlštejn

Hotel Karlštejn

Karlštejn 7, Karlstejn
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med golffaciliteter ligger i Karlstejn, kun 0,1 km fra Karlstein Slot og ca. 32 km fra Det dansende Hus og Wenzelspladsen. Derudover ligger Det Astronomiske Ur i Prag og Den Gamle Rådhusplads ca. 32 km derfra. Du kan desuden gå til Karlštejn Station på 14 minutter.

  Hotel Karlštejn Vinice DKK 558
  Hotel Karlštejn Vinice

  Hotel Karlštejn Vinice

  Karlštejn 334, Karlstejn
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette pensionat ligger tæt på lufthavnen, kun 8,7 km fra Karlstein Slot og ca. 32 km fra Wenzelspladsen og Kongrescenteret i Prag. Derudover ligger Brotårnet i den gamle bydel og Lennon-muren ca. 32 km derfra. Du kan desuden gå til Karlštejn Station på 8 minutter.

   Apartment Hlásná Třebáň in Karlštejn - 7 Persons, 2 Bedrooms
   Apartment Hlásná Třebáň in Karlštejn - 7 Persons, 2 Bedrooms

   Apartment Hlásná Třebáň in Karlštejn - 7 Persons, 2 Bedrooms

     
    0.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette lejlighedskompleks ligger i Hlásná Třebaň, kun 7,5 km fra Karlstein Slot og ca. 32 km fra Det dansende Hus og Wenzelspladsen. Derudover ligger Prags Nationalteater og Vyšehrad Slot ca. 32 km derfra. Du kan desuden gå til Zadní Třebaň Station på 16 minutter og Karlštejn Station på 25 minutter.

    Apartment Boroví DKK 513
    Apartment Boroví

    Apartment Boroví

    Srbsko 218, Karlštejn, Srbsko, Centrale Bøhmen
      
     3.5 ud af 5.0 Stjerner

     Dette lejlighedskompleks med familievenlig profil ligger i en regionalpark i Srbsko, 4,1 km fra Karlstein Slot og ca. 40 km fra Točník Slot og Prags Borg. Derudover ligger Karlsbroen og Den Gamle Rådhusplads ca. 40 km derfra. Du kan desuden gå til Srbsko Station på 11 minutter.

     Hotel Grand DKK 328
     Hotel Grand

     Hotel Grand

     Pod Lipami 265, Revnice, Stredoceský kraj
       
      3.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i Revnice, kun 10,2 km fra Karlstein Slot og ca. 25 km fra MeetFactory og Staropramen Bryggeri. Derudover ligger Nový Smíchov (indkøbscenter) og Karlspladsen ca. 32 km derfra. Řevnice Station ligger inden for 1 minutters gang.

      Boutique hotel Corso DKK 248
      Boutique hotel Corso

      Boutique hotel Corso

      nám. Krále Jirího z Podebrad 2, Revnice
        
       3.5 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med golffaciliteter ligger i Revnice, mindre end 15 km fra Velká Amerika, Karlstein Slot og Karlstejn Golfferiested. Derudover ligger Wenzelspladsen og Den Gamle Rådhusplads ca. 40 km derfra. Řevnice Station ligger inden for 4 minutters gang.

       Hotel Lidový dům
       Hotel Lidový dům

       Hotel Lidový dům

       Mníšecká 500, Revnice, Stredoceský kraj
         
        3.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger i Revnice, kun 10,3 km fra Karlstein Slot og ca. 25 km fra MeetFactory og Staropramen Bryggeri. Derudover ligger Nový Smíchov (indkøbscenter) og Karlspladsen ca. 32 km derfra. Du kan desuden gå til Řevnice Station på 8 minutter.

        8 Værelses Overnatning i Liten
        8 Værelses Overnatning i Liten

        8 Værelses Overnatning i Liten

        Zamecka, Liteň, Central Bohemia (region)
          
         0.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette feriested ligger i Liteň, kun 14,4 km fra Karlstein Slot og ca. 40 km fra MeetFactory og Staropramen Bryggeri. Derudover ligger Institut for Klinisk og Eksperimentel Medicin og Karlspladsen ca. 40 km derfra.