Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Spahoteller på Bornholm, Danmark

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Spahoteller i Bornholm

Hotel Friheden
3 out of 5
Tejnvej 80 , Allinge
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.095 pr. nat
4.3/5Excellent! (129 anmeldelser)
Hotel og restaurant friheden.

"Fine store familieværelser. Ligger ud til vejen, så lidt støj derfra. Vi spiste på restauranten til aften og det var ikke den hurtigste betjening, men maden var rigtig god, da den kom."…"

Anmeldelse fra 16. okt. 2019

Hotel Friheden
Hotel Balka Strand
3 out of 5
Boulevarden 9A, Balka, Nexø
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.008 pr. nat
4.3/5Excellent! (42 anmeldelser)
Godt hotel til prisen

"Godt centralt hotel på Bornholm"…"

Anmeldelse fra 30. okt. 2019

Hotel Balka Strand
Hotel Skovly
3 out of 5
Nyker Strandvej 30, Ronne
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 747 pr. nat
4.1/5Very Good! (61 anmeldelser)

"Fantastisk beliggenhed midt i skoven, lige ved Blykobbe Å, meget tæt på stranden. Lidt svært at bedømme faciliteter mv., da meget var lukket ned af corona-hensyn. Rengøring lod lidt tilbage at ønske, men personalet var søde og hjælpsomme."…"

Anmeldelse fra 28. maj 2020

Hotel Skovly
Griffen Spa Hotel
4 out of 5
Nordre Kystvej 34, Ronne
Prisen er DKK 1.250 pr. nat
4.1/5Very Good! (15 anmeldelser)
Fint hotel og god service

"Super indcheck hvor nøglekort lå klar og man slipper for at trække kreditkort og udfylde personlig data. En ting som mange andre hoteller endnu ikke har fundet ud af allerede foreligger via online booking system. Lidt overpriced men ellers rent, hyggeligt og med fin spa og udemærket ..."…"

Anmeldelse fra 16. feb. 2020

Griffen Spa Hotel
Hotel Herold
2.5 out of 5
Vestergade 65, 1, Hasle
Prisen er DKK 585 pr. nat
4.1/5Very Good! (68 anmeldelser)
Hyggeligt hotel

"Meget venlig betjening Hyggeligt værelse, sengen var lidt for blød efter vores mening"…"

Anmeldelse fra 10. sep. 2019

Hotel Herold
Hotel GSH
4 out of 5
Strandvejen 79, Ronne
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.300 pr. nat
4.1/5Very Good! (149 anmeldelser)
Dejligt sted

"Dejligt sted. Dog var puden for hård og for høj. Alt i alt meget tilfreds. Godt udvalg til morgenmaden og venligt personale"…"

Anmeldelse fra 11. nov. 2019

Hotel GSH
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Vi har flere Spahoteller. Er dette ikke dit perfekte hotel?
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Lommeguide: Spa-hoteller på Bornholm

Spaophold Bornholm: Hvis du trænger til en pause fra hverdagens travlhed, er et spaophold på Bornholm yderst anbefalelsesværdigt. Foruden øens særegne natur, der er karakteriseret af dramatiske klipper, gyldne sandstrande og frodige skove, kan øen prale af flere solskinstimer end noget andet sted i Danmark! Blandt faciliteterne på Bornholms spahoteller er spa med fuld service, indendørs pool og sauna, og du vil derfor med garanti vende hjem med fornyet energi.

Bornholm - hotel og spa

En af de primære årsager til solskinsøen Bornholms popularitet må siges at være dens unikke natur, der indbyder til lange, rekreative gåture og forfriskende svømmeture. Det er med andre ord den perfekte destination, hvis du planlægger et spaophold, hvor du kommer helt ned i tempo. Du kan vælge mellem et lille men eksklusivt udvalg af spahoteller på Bornholm, der bl.a. ligger tæt på seværdigheder såsom Hammershus Slotsruin og Madsebakkes helleristninger. Det tager kun omkring én time at køre fra øens nordlige ende til dens sydlige ende, og du kan derfor sagtens nå at se store dele af Bornholm på en weekendtur.

Spahoteller - Bornholm

Det nordlige Bornholm er karakteriseret af dramatiske klippeområder, der inkluderer den store klippeformation Hammerknuden og Helligdomsklipperne. Fortsætter du turen sydpå, finder du bl.a. fantastiske sandstrande såsom Dueodde Strand og Balka Strand, som er blandt Danmarks bedste strande. Under dit besøg kan du med fordel lade fødderne synke ned i det hvide, finkornede sand eller prøve kræfter med forskellige former for surfing. Trænger du til et historisk indspark under dit spaophold på Bornholm, er øens fire berømte rundkirker fra middelalderen bestemt besøget værd. Tag også et kig på de andre hoteller på Bornholm, skulle du ikke finde det rette spahotel.

Flere valgmuligheder