Starten af hovedsektionen

Forkæl dig selv på disse overnatningssteder med spa


Undersøg priserne på hoteller i Bornholm

I aften 18. feb. - 19. feb.
Denne weekend 22. feb. - 24. feb.
Næste weekend 1. mar. - 3. mar.

Populære Spahoteller i Bornholm

Se alle 263 overnatningssteder i Bornholm
Hotel Balka Strand
Hotel Balka Strand
3.0 ud af 5.0 Boulevarden 9A, Balka, Nexo
4,3/5 (27 anmeldelser)

Takker hotel balka strand for et behageligt ophold. Boede i et dobbelt rækkehus og egner sig perfekt til 2 par. Der mangler ingenting og de har tilføjet luksus så man ikke skal tænke på noget.. sengene bliver ryddet og der bliver vasket op for en. Til opholdet havde vi 1/4 pension, morgenmaden er ...

Anmeldelse fra 19. okt. 2018
Hotel Friheden
Hotel Friheden
3.0 ud af 5.0 Tejnvej 80 , Allinge
4,3/5 (70 anmeldelser)

Lækker luksus

Anmeldelse fra 13. okt. 2018
Kort

Lommeguide: Spa-hoteller på Bornholm

Spaophold Bornholm: Hvis du trænger til en pause fra hverdagens travlhed, er et spaophold på Bornholm yderst anbefalelsesværdigt. Foruden øens særegne natur, der er karakteriseret af dramatiske klipper, gyldne sandstrande og frodige skove, kan øen prale af flere solskinstimer end noget andet sted i Danmark! Blandt faciliteterne på Bornholms spahoteller er spa med fuld service, indendørs pool og sauna, og du vil derfor med garanti vende hjem med fornyet energi.

Bornholm - hotel og spa

En af de primære årsager til solskinsøen Bornholms popularitet må siges at være dens unikke natur, der indbyder til lange, rekreative gåture og forfriskende svømmeture. Det er med andre ord den perfekte destination, hvis du planlægger et spaophold, hvor du kommer helt ned i tempo. Du kan vælge mellem et lille men eksklusivt udvalg af spahoteller på Bornholm, der bl.a. ligger tæt på seværdigheder såsom Hammershus Slotsruin og Madsebakkes helleristninger. Det tager kun omkring én time at køre fra øens nordlige ende til dens sydlige ende, og du kan derfor sagtens nå at se store dele af Bornholm på en weekendtur.

Spahoteller - Bornholm

Det nordlige Bornholm er karakteriseret af dramatiske klippeområder, der inkluderer den store klippeformation Hammerknuden og Helligdomsklipperne. Fortsætter du turen sydpå, finder du bl.a. fantastiske sandstrande såsom Dueodde Strand og Balka Strand, som er blandt Danmarks bedste strande. Under dit besøg kan du med fordel lade fødderne synke ned i det hvide, finkornede sand eller prøve kræfter med forskellige former for surfing. Trænger du til et historisk indspark under dit spaophold på Bornholm, er øens fire berømte rundkirker fra middelalderen bestemt besøget værd. Tag også et kig på de andre hoteller på Bornholm, skulle du ikke finde det rette spahotel.