Baja California Sur

Mexico
De Elskendes Strand og byder på klippekystlinje og en sandstrand

Denne mexicanske stat er fuld af kontraster, kultur og natur, fra ørkenlandskaberne i nord til de energiske byer i syd.

Med sin beliggenhed i den sydlige ende af Baja California-halvøen er statens mest åbenlyse attraktion den lange, smukke kystlinje. Sæt kurs mod stranden, og find en plads på det smukke, hvide sand, eller kast dig ud i vandsport blandt klippeformationerne, der rejser sig af det klare, blå hav.

Du kan blandt andet sejle i kajak, dykke eller snorkle i Cabo Pulmo Havreservat. Det lave vand i bugten er hjem for masser af farverige havdyr og et af de eneste tre levende koralrev i Nordamerika. Inde i landet finder du både majestætiske bjerge og ørkenlandskab.

Tag på udflugt i den fredelige ørken og de grønne laguner i det enorme El Vizcaíno Biosfærereservat, der er et af de største beskyttede naturområder i Latinamerika. Her kan du både cykle, vandre eller campere. I vintermånederne har du mulighed for at opleve de fantastiske gråhvaler i San Ignacio-lagunen, der ligger i reservatet.

Mod syd kan du tage på storbyferie i Baja California Sur, for her ligger nemlig hovedstaden La Paz. Denne havneby har en energisk atmosfære, fremragende fiskerestauranter og en kalender, der er fyldt med festivaler. Hvis du rejser til Baja California Sur, kan du opleve den mest berømte, for her afholdes der karneval.

Nede på halvøens sydligste spids kan du slappe af og forkæle dig selv i Los Cabos. Stedet har en tydelig indflydelse fra Nordamerika med sine indkøbscentre og golfbaner. Det består af to meget forskellige områder, nemlig San José del Cabo og Cabo San Lucas, der er forbundet via en 33 kilometer lang motorvej. De er begge et besøg værd på en rejse til Baja California Sur.

Det livlige Cabo San Lucas byder på masser af barer, restauranter og underholdning. San José del Cabo giver dig derimod fornemmelsen af at være i en autentisk, mexicansk by. Nyd en kold margarita på en af udendørsrestauranterne, der ligger langs de brostensbelagte gader, og indsnus den afslappede men sofistikerede atmosfære.

Når du rejser til Baja California Sur, kan du flyve til La Paz eller San José del Cabo. Du kan rejse med bus rundt imellem de større resorter og byer, men overvej at leje en bil, hvis du skal frem til mere afsidesliggende landsbyer og strande.

Populære byer i Baja California Sur

Marina Cabo San Lucas som viser en kystby, en marina og natteliv
Los Cabos
Kendt for Strandudsigt, Hav og Marinaer
Strandresorter, lokal kultur, surfing, natteliv, golf og spændende møder med hvaler og delfiner er alt sammen med til at gøre denne del af Mexico helt uimodståelig.

Gode grunde til at tage afsted

 • Marina Cabo San Lucas
 • Cabo Dolphins
 • Medano strand
San José del Cabo
San José del Cabo
Kendt for Strandudsigt, Afslapning og Hav
Planlæg en ferie i afslappende San José del Cabo, og glæd dig til at opleve strandene, havudsigten og maden.

Gode grunde til at tage afsted

 • Puerto Los Cabos
 • Costa Azul strand
 • Palmilla strand
La Paz
La Paz
Kendt for Strandudsigt, Snorkling og Hvalsafari
Ferietid! Glæd dig til at opleve strande, snorkling og hvalsafarier i La Paz.

Gode grunde til at tage afsted

 • Malecon La Paz
 • Malecón Kiosk
 • El Coromuel Strand
Todos Santos
Todos Santos
Kendt for Strandudsigt, Afslapning og Surfing
Besøg afslappende Todos Santos, som byder på strande, caféer og surfing.

Gode grunde til at tage afsted

 • Todos Santos Plaza
 • La Cachora Strand
 • Los Pinos-parken
Loreto
Loreto
Kendt for Hav, Afslapning og Golf
Tropiske Loreto venter på dig! Glæd dig til at opleve mulighederne for fiskeri, golfbanerne, hvalsafariturene og meget mere!

Gode grunde til at tage afsted

 • Loreto Bugt Havreservat
 • Sea Kayak Baja Mexico
Cabo Pulmo
Cabo Pulmo
Kendt for Strandudsigt, Camping og Snorkling
Besøg afslappende Cabo Pulmo, som byder på camping, snorkling og strande.