Billigste flyrejser til Los Cabos

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Los Cabos

Udsigter, der ligner noget fra et postkort, luksuriøse resorter og lækre strande – kort sagt er Los Cabos en tropisk drømmedestination. Dette fantastiske område ligger på spidsen af den mexicanske halvø Baja California Sur og er en kendt favorit blandt globetrottere, der er ude efter en solid dosis sol og strand krydret med levende lokalkolorit. Uanset om du er ude efter en weekendsmuttur eller skal arrangere en længere ferie, vil et fly til Los Cabos være det samme som en billet til paradis.

Flybilletter til destinationer i Los Cabos

Los Cabos er opdelt i tre distrikter, og hvilket af dem du vælger at holde din ferie i, bør afhænge af, hvad du har tænkt dig at foretage dig på ferien. Hvis du elsker liv og glade dage, skal du bestille et af vores særtilbud til Cabo San Lucas. Byen kaldes også Main Town, og det er det bedste valg, hvis du gerne vil demonstrere dine evner inden for vandsportsaktiviteter, dase på stranden og dyrke det heftige natteliv.

Til forskel herfra byder San Jose del Cabo på en mere traditionel form for charme. Her vil du se adskillige familieejede restauranter, lokale modebutikker og historiske seværdigheder ligge side om side langs byens brolagte gader, og den nærliggende Costa Azul er et godt sted for surfere.

Er du ude efter en pakkerejse, der inkluderer en billig flyrejse til Los Cabos? Så vil du glæde dig over de lave priser på ture til "el Corridor". Tidligere var det bare en betegnelse for hovedvejen mellem Cabo San Lucas og San Jose del Cabo, men området er nu tæt besat med eksklusive resorter, golfbaner i mesterskabsklasse og rolige strande. Hvis du hopper om bord på et fly, der fører dig hertil, kan du glæde dig til kombinationen af skøn luksus og ren afslapning.

Oplysninger om bestilling, reservation og priser

Når du er klar til at begynde at planlægge din flugt til de varme lande, skal du huske at bruge vores rejseværktøjer til at søge efter en billig flyrejse til Los Cabos, finde de seneste tilbud på lokale seværdigheder og købe flybilletter. Med Expedia har det aldrig været nemmere at købe billige flybilletter til Los Cabos.

Oplysninger om flyrejsen til Los Cabos

Destinationslufthavn Los Cabos
IATA-kode til destinationslufthavn SJD

Populære flyrejser til Los Cabos

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.