Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Penny Bishop på trover

Hotel med 1 stjerner i Beaconsfield, England

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære hoteller med 1 stjerner i Beaconsfield

Heathrow Stay
1 out of 5
Prisen er DKK 290 pr. nat
2.3/5 (113 anmeldelser)

"It was dodgy. Showers were dirty and there was no hot water for a shower. I would NOT recommend this place to anyone. Staff were not pleasant at all No star rating from me. It was like a homeless refuge for men."…"

Anmeldelse fra 12. okt. 2019

Heathrow Stay
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Beaconsfield
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel 1 stjerner: Beaconsfield

Planlægger du et ophold i Beaconsfield, Beaconsfield, men helst uden at det koster en formue, og stiller du ikke alt for høje krav med hensyn til service og indretning? Så er et hotel med 1 stjerner i Beaconsfield lige noget for dig. Her kan du overnatte billigt uden at skulle betale for ekstra faciliteter du finde på hoteller i andre priskategorier.

I forskellige lande verden over er der stor forskel på kravene til hoteller med forskellige antal stjerner. Som udgangspunkt finder du på et hotel med 1 stjerner typisk som minimum en opredt seng, et badeværelse med bruser eller badekar og sæbe inkluderet i prisen. Andre gange kan et 1 stjernert hotel i Beaconsfield også omfatte yderligere fælles faciliteter for gæsterne, som for eksempel opholdsrum med fjernsyn eller trådløst internet.

Hos Expedia finder du forskellige søgemuligheder, der hjælper dig med at finde det rigtige hotel med 1 stjerner i Beaconsfield, Beaconsfield til en fornuftig pris og med de faciliteter, du har brug for.

Søg efter 1 stjernerde hoteller i Beaconsfield på Expedia.dk. Du kan let finde dine hoteller i Beaconsfield ved hjælp af en af metoderne herunder:

  • Brug kortet til at finde 1 stjernerde hoteller i det Beaconsfield-område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se 1 stjernerde hoteller i et specifikt område i Beaconsfield
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på 1 stjernerde Beaconsfield-hoteller – mens de stadig er der

Flere valgmuligheder

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Beaconsfield