Rejser til USA

Priseksemplet er pr. person baseret på to personer, der rejser sammen!
Photo View Map View
Indlæser..

Sample HotelName
4
Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK 1.000 - 25.000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Rejser til USA

  I USA er alting muligt. Besøg verdens førende storby New York, oplev det vilde vesten i Texas, besøg det svingende New Orleans eller prøv lykken i Hollywood. Tager man først hul på dette storslåede land, risikerer man aldrig at vende hjem igen, for her er ingen drøm for stor.

  Seværdigheder

  New York er danskernes favorit. Her finder man alt, hvad hjertet kan begære, når det kommer til kultur, mad og shopping. Sejl ud forbi Frihedsgudinden, tag en tur i Central Park, oplev Time Square om aftenen, hvor liv og lys aldrig slukker, gå forbi og vis din respekt ved Ground Zero og besøg bydele som Brooklyn, China Town eller Upper East Side Manhattan, hvor nogle af verdens bedste museer ligger og venter. New York har nok at byde på, og det er næsten umuligt at blive helt færdig med at besøge byen, der aldrig sover.
  Staten Californien har nok at byde på til flere måneders road trip. Besøg Los Angeles, der giver dig Hollywood, Beverly Hills og surferliv på stranden. Nyd en vin tur i Napa Valley, tag på trekking eller se søelefanter og råt klippelandskab ved Big Sur. Tag til San Francisco og kør over Golden Gate Bridge, oplev den berygtede fængsels ø Alcatraz eller bare sug stemningen af frihed, fred og god musik til dig, der er nok at tage sig til i en af USA's mest frisindede byer.
  USA er meget mere end bare storbyer og shopping. Landet kan også byde på imponerende landskaber og spektakulær natur. Tag på road trip igennem staten Arizona, hvor man finder den mest berømte kløft i verden, Grand Canyon. Lige som navnet fastslår, er det en storslået oplevelse at se ud over den enorme kløft, der strækker sig fra den sydlige del af staten og lige knap 450 km nord på.

  Kulinariske eventyr

  I USA er der lige så mange madtraditioner, som der er byer. Er man i New York kan man få alt fra cup cakes til verdensklasse chinabox. Prøv f. eks. en lækker apple crumble pie, en solid og saftig burger, der ikke er fra Mc Donalds, eller lær at elske de mange tusinde måder, der er at spise peanut butter på.

  Shopping

  USA er enhver shop-aholics mekka. Mange designermærker er væsentligt billigere her, og der findes ekstremt mange outlets, hvor man kan købe sidste års model for en brøkdel af den danske pris. I New York finder man også de eksklusive modehuse som Bloomingdale's og Tiffanys, små vintage og specialforretninger.

  Sprog

  I USA taler man amerikansk engelsk. Selvom spansk er det andet mest talte sprog, er det ikke officielt godkendt i nogen af staterne.

  Klima

  USA afdækker mere end 9 klimazoner, og derfor afhænger det bedste rejsetidspunkt efter, hvor man rejser hen. Landet ligger på den nordlige side af ækvator og har derfor vinter samtidig med os. Inde midt i landet er der fastlandsklima, hvor vintrene kan blive ekstremt kolde og somrene meget varme. I den nordlige del har man tempereret klima, mens man i syd har subtropisk og på Hawaii og i Florida tropisk klima.

  Valuta

  I USA er møntenheden US dollars. 100 USD eller $ svarer til ca. 575 kr.

  Rejsen til USA

  SAS tilbyder direkte fly til New York, Chicago og Washington, og man kan så vælge at flyve videre med et amerikansk selskab indenrigs. Mange andre selskaber tilbyder at flyve til andre byer i USA, men det vil kræve en mellemlanding. Alt efter hvor i landet man skal hen varierer rejsetiden fra 8 til 16 timer.

  Kom omkring i USA

  Skal man på tværs af landet, er den bedste løsning at flyve. Der går også busser mellem stort set alle byer, og selvom bussen koster mere tid, sparer man flere penge, og det er som regel en behagelig rejse, med god mulighed for at møde nye folk. Landet har også et tognet, der dækker de fleste større byer, men priserne gør det desværre ikke konkurrencedygtig med bussen. Skal man besøge mere end bare én enkelt by, er det en oplagt mulighed at leje en bil eller camper og selv tage på road trip.


  Vilkår og betingelser: De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 17 juni 2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Popular content