Aktiviteter i York

Oplevelser, seværdigheder og ture
York Minster og byder på en kirke eller en katedral, en plads eller et torv og historiske bygningsværker

York-aktiviteter

Lad Expedia hjælpe dig med at opleve de bedste aktiviteter York har at tilbyde! Hvis du planlægger en rejse til York, kan vi give dig en liste over de mest populære attraktioner samt hjælpe dig med at finde oplevelser, du ikke vil gå glip af. Uanset om du rejser til York med din familie, planlægger et romantisk ophold med din udkårne eller er på forretningsrejse, gør vi det nemt for dig at planlægge en uforglemmelig rejse, hvor der ikke mangler noget.

Spændende oplevelser og aktiviteter i York

Hvis du planlægger en tur til York, hvorfor så ikke læse vores hjælpsomme guides om, hvad du bør se og opleve i området? Du kan søge blandt aktiviteter, få tips til de mest populære udflugtsmål og få hjælp med planlægge din rejse ned til mindste detalje. Expedia gør det nemt for dig at besøge alle de berømte seværdigheder i York.

At lede efter aktiviteter i York kan være tidskrævende, så lad os hjælpe dig med at planlægge din ferie. Hvad end du søger en aktiv ferie i det fri, vil smage på Yorks lokale specialiteter eller dykke ned i lokalområdets sprudlende kultur, kan vores guides til Yorks seværdigheder sikre, at du får en uforglemmelig rejse uanset årstiden.

Aktiviteter i York for enhver smag

York har noget for enhver, og uanset om du planlægger en aktiv sommerferie, en romantisk smuttur eller en luksuriøs vinterferie, finder du masser af aktiviteter i York, som vil holde dig beskæftiget under hele opholdet. Expedia gør det nemt at reservere både flyrejse, hotel og udlejningsbil på forhånd, så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at gå på opdagelse i York.

York er fyldt med steder, der bare må ses og opleves. Vi kan hjælpe dig med at beslutte, hvor du skal bo i York og sørge for, at din oplevelse af York og de omkringliggende områder bliver en fest. Læs vores guides om hvor, du skal tage hen, hvornår du skal gøre det, og hvad du skal se. Uanset hvor længe dit ophold varer, er det nemt at finde spændende steder i York, der gør, at du kan nyde din ferie til fulde og ikke går glip af noget. Overlad den lokale ekspertise og besværet til os. God tur!


Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


Mest populære steder at besøge

1. York Minster

York Minster er et gotisk mesterværk og blandt de største og mest imponerende katedraler i Europa. Gå op i Minsters historiske tårn, gå rundt i dens underjordiske kamre og opdag 2.000 års historie. Den nuværende struktur daterer tilbage til det 12. århundrede og byder på middelalderlige mosaikvinduer.
Læs mere
York Minster og byder på en kirke eller en katedral, en plads eller et torv og historiske bygningsværker

2. Shambles

The Shambles er en middelalderlig gade i Yorks centrum fuld af butikker og restauranter, placeret hulter til bulter. Gå en tur ned ad den maleriske brostensvej der går gennem den smalle gade, for at se de skæve 1500-tals bygninger, der stikker ud ovenfor. Mange besøgende sammenligner den rodede organisering af gaden, med Diagonalstræde i Harry Potter-sagaen. I 2010 udnævnte Google Street Team gaden, til den mest maleriske gade i Storbritannien.
Læs mere
Shambles som omfatter historiske bygningsværker og gadeliv

3. York City Walls

York City Walls er en af de største skatte, som denne historiske by besidder. Middelaldermuren har været smukt bevaret i århundreder og byder på en af de bedste ruter mellem Yorks mange seværdigheder. På City Walls Trail kan du tage en smuk og afslappende gåtur, mens du nyder atmosfæren i disse historiske omgivelser.
Læs mere
York og byder på historiske bygningsværker

4. Jorvik Vikingecenter

JORVIK Viking Centre gør brug af livagtige modeller for at vise, hvordan byen var i tiden, hvor skandinaver flokkedes til. Centret blev først åbnet i 1980'erne, efter at udgravninger afslørede den skjulte historie af vikingernes tilstedeværelse i York. Gå i arkæologernes fodspor ved at grave efter ægte genstande.
Læs mere
Forestil dig at leve under vikingetiden. Dette museum giver dig mulighed for at opleve norske artefakter og andre kulturgenstande, mens du lærer om Yorks skandinaviske tilflyttere.

5. York National Railway Museum

National Railway Museum beretter den opslugende historie om jernbanen i Storbritannien gennem de sidste to århundreder. Det giver et indblik i, hvordan samfundet har ændret og udviklet sig som en direkte følge af jernbanetransport. Museet har omkring 100 køretøjer udstillet, lige fra hestetrukne vogne og damplokomotiver til kongehusets egne private vogne.
Læs mere
York National Railway Museum og byder på interiør og jernbanegenstande

Populære steder at besøge

Områder i York

Byer i nærheden af York