Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Sydney

Se alle 41 aktiviteter i Sydney

Der venter gode oplevelser i Sydney

Der er mange ikoniske attraktioner i Sydney, som du absolut bør se, første gang du besøger byen. Operahuset, Sydney Harbour Bridge, Royal Botanic Gardens, Sydney Harbour og Bondi Beach bør så absolut befinde sig på din to-do-liste. Og så er der naturligvis mange andre seværdigheder og sjove steder, som du skal se, hvis du har tid til mere, eller når du på et tidspunkt vender tilbage.

Sydney er fyldt med oplevelser

Operahuset i Sydney er et af verdens mest berømte ikoner for en by. Bygningens store hvide ”sejl” spejler sig i vandet på Bennelong Point midt i Sydney Harbour og er noget af det første, du ser, hvis du kommer sejlende til byen. En sejltur i havnen kan du næsten ikke undgå, for færgerne forbinder bydelene og afgår fra Circular Quay på faste tidspunkter og til faste stoppesteder rundt om i byen. På din sejltur i havnen sejler du måske under Sydney Harbour Bridge. Den berømte bro er fra 1932 og er 1.149 meter lang. Buen spænder over 503 meter og er på sit højeste punkt 134 meter over havets overflade. Det er muligt at komme på en guidet tur hen over broens bue – ikke en oplevelse for tøsedrenge og folk med højdeskræk! Efter en tur i højderne er det måske tid til at komme lidt ned på jorden. Slap af på Bondi Beach, der er en af de mest besøgte attraktioner i Sydney og Australien i det hele taget. På den ca. 1 kilometer lange sandstrand kan du deltage i mange strandaktiviteter, hvis du har brug for action i stedet for afslapning.

Aktiviteter i Sydney: Se det hele lidt fra oven

Der er andre attraktioner i Sydney, end Sydney Harbour Bridge, der tager dig til nye højder. Det 309 meter høje tårn Sydney Tower Eye er den højeste bygning i Sydney. Udsigtsplatformen Skywalk er placeret 268 meter over jorden og er Sydneys højeste udendørs attraktion. Du befinder dig i fri luft og på et glasgulv, hvorigennem du kan se Sydneys gader i fugleperspektiv. Udsigten er formidabel og oplevelsen intens. Du kan også komme lidt op i højderne, hvis du tager en tur med Sydneys åbne dobbeltdækkerbus, der er en hop-på-hop-af-bus. Med den kan du komme rundt i Sydney til mange af byens attraktioner. Du kan stå på og af, hvor du har lyst, og bruge bussen efter behov.

Der er mange spændende naturattraktioner i Sydney

Royal Botanic Gardens er også en af de attraktioner, som du ikke bør gå uden om. Her er drivhuse med en overflod af blomster, en palmehave og mange sjældne planter og træer. Samtidig er den botaniske have et smukt sted at stresse af og nyde lidt tid efter hektiske dage med sightseeing og aktiviteter. Køb et Flexi Pass eller et iVenture Card, hvis du vil have fordelagtige rabatter til mange attraktioner i Sydney, til flere udstillinger og visse rundvisninger. Du kan blandt andet få rabat på SEA LIFE Sydney Aquarium, hvor du kan se omkring 1.300 havdyr fra vandene omkring Australien.