Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning Sydney – frihed i byen og på landet

Oplev denne fantastiske australske storby, som mange dog fejlagtigt tror, er Australiens hovedstad. Hovedstad eller ej, Sydney har alt, hvad du kan drømme om af oplevelser. Find billig billeje i Sydney, og tag ud og oplev byen og den fantastiske natur på egen hånd.

Udover alle oplevelserne i centrum ligger byen smukt ud til havet og omgivet af naturparker, så der er nok udflugtsmuligheder til jer på jeres rejse til Sydney! Er I en familie, som skal bruge en stor bil til jeres udflugter? Eller leder du efter en lille bil, som nemt kan få dig fra et sted til et andet? Find lige den lejebil, du har brug for – nemt og hurtigt.

Billeje Sydney i lufthavnen

Når du ankommer med fly til Sydney, lander du i Sydney Airport. Hvis du lejer en bil her, kan du nemt komme til dit hotel i Sydney uden at skulle med offentlig transport, og så har du frihed til at komme rundt på din ferie. Du kan også nemmere finde billig biludlejning i Sydney, hvis du bestiller det hele samlet hjemmefra. Så skal du bare afhente din bil hos biludlejningsfirmaet i lufthavnen, når du er ankommet. Du skal dog være opmærksom på, at man i Australien kører i venstre side af vejen, men det kræver bare en smule tilvænning, og så går det nemt.

En rigtig metropol!

Havneområdet i Sydney står helt klart øverst på listen over, hvor I bare skal køre hen i jeres lejebil! Det er her Operahuset ligger, som danskeren Jørn Utzons blev verdenskendt for at tegne. I kan også nyde en dag på Bondi Beach, som helt klart er den mest berømte strand i Sydney, tage i botanisk have eller køre til Manly Sea Life Sanctuary, hvor I bl.a. kan opleve hajer, pingviner og havskildpadder. Hvis I ikke har lejet en bil i lufthavnen, er der mange steder i centrum, hvor I kan leje en bil for en dag eller for resten af ferien. På den måde bestemmer I selv, hvor I vil afhente og returnere bilen, så det passer bedst ind i jeres planer for ferien.

Oplev naturen med leje af bil i Sydney

Naturen er virkelig det, som man rejser til Australien for at opleve! Hvis I lejer en bil i Sydney, kan I nemt selv køre rundt til de ting, som I gerne vil opleve. I kan bl.a. tage turen til Blue Mountains National Park, hvilket tager omkring to timer i bil. Der er en rute, som I kan køre, mens I oplever den betagende natur. I den sydvestlige del af nationalparken ligger også Jenolan Caves, hvor I kan opleve ni spektakulære grotter på guidede ture. I kan også tage turen til Featherdale Wildlife Park, der ligger omkring 45 minutter vest for Sydney. Især hvis I har børn med på turen, vil både de søde koalabjørne og kænguruer og de farlige slanger og krokodiller give dem en helt unik oplevelse af Australiens rige dyreliv, som børnene kan fortælle om i skolen, når de kommer hjem.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Sydney

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Sydney?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Sydney.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Sydney?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Sydney er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Sydney?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Sydney?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Sydney

Udforsk Sydney med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!