Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

De mest populære aktiviteter i San Diego County

Se alle 19 aktiviteter i San Diego County

Spændende oplevelser i San Diego

San Diego ligger i det sydlige Californien nær grænsen til Mexico. Den idylliske placering direkte ud til stillehavskysten tilsat lidt mexicansk krydderi giver en unik stemning som sagtens kan måle sig med Californiens supermagneter Los Angeles og San Francisco. Lej en bil i San Diego og tag på en roadtrip langs kysten. Herudover venter der hele familien et væld af spændende udflugter på rejsen til San Diego så alt i alt må forudsætningerne for en afslappet og indholdsrig ferie siges at være helt i top.

Attraktioner i San Diego – strande

San Diegos sydlige beliggenhed direkte ud til Stillehavet betyder selvsagt gode bademuligheder. Den gennemsnitlige maksimumtemperatur ligger i sommermånederne på 25 5 grader

så her kan det være rart med en svalende dukkert. Den gennemsnitlige badevandstemperatur ligger på 20 grader om sommeren og kan bl.a. nydes på La Jolla Shores der er en populær strand nord for byen. Er du på udkig efter et mere livligt strandmiljø med strandpromenade masser af vandsportsaktiviteter samt restauranter og barer kan du sætte kursen mod Mission Bay Park der er et maritimt slaraffenland af strande laguner vige og indsøer fordelt over hele 4.600 hektar. Det populære strandområde ligger tæt på bymidten og er et af de mest populære steder for området og du finder nemt dit hotel i San Diego her.

Vilde og våde oplevelser i San Diego

Trænger du til en pause fra solen eller driller vejret kan du trække inden for i SeaWorld San Diego der ligeledes ligger i Mission Bay. Den kæmpemæssige dyre- og aquapark byder på alle tænkelige oplevelser inden for havets verden herunder spektakulære dyreshows udstillinger og mulighed for at svømme med delfiner. Hertil kommer vilde tivoliforlystelser og en bjergbane med en fantastisk udsigt over Mission Bay.

San Diego Zoo

San Diegos zoo er byens helt store trækplaster. Den ligger i den flotte park Balboa Park og går for at være en af verdens bedste zoologiske haver. Du kan desuden booke diverse ekstrature inden parken officielt åbner f.eks. pakken Early Morning With Pandas hvor du spiser morgenmad med parkens pandaer eller Sunrise Surprise Stroll i selskab med en erfaren dyrepasser.

Multikulturelle oplevelser i San Diego

San Diegos beliggenhed klos op ad den mexicanske grænse farver byens stemning og særligt udtalt bliver det i kvarteret Gaslamp Quarter. Det befinder sig i området omkring 5th Avenue fra Harbor Drive i syd og til C Street i nord og er byens mest populære gå-i-byen-kvarter. Her finder du masser af hyggelige restauranter musiksteder barer og butikker og det hele er tilsat latinamerikansk charme. Andre oplevelser i San Diego med et multikulturelt islæt omfatter bydelen Little Italy der ligger i den nordlige del af centrum. Som navnet antyder er dette italienernes kvarter så forvent markeder og restauranter med italiensk madkultur i højsædet.

Øvrige attraktioner i San Diego

Den gamle bydel Old Town fungerer i dag som en art frilandsmuseum hvor du frit kan gå på opdagelse blandt de gamle bygninger. Her kan du også hoppe på sightseeingbussen The Old Town Trolley. Besøg også det kæmpestore hangarskib USS Midway der fungerer som krigsmuseum og ligger fortøjet i byens havnebassin.
Kort