Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Nordsjælland

Se alle 3 aktiviteter i Parforcejagtlandskabet i Nordsjælland

Nordsjælland-aktiviteter

Lad Expedia hjælpe dig med at opleve de bedste aktiviteter Nordsjælland har at tilbyde! Hvis du planlægger en rejse til Nordsjælland kan vi give dig en liste over de mest populære attraktioner samt hjælpe dig med at finde oplevelser du ikke vil gå glip af. Uanset om du rejser til Nordsjælland med din familie planlægger et romantisk ophold med din udkårne eller er på forretningsrejse

gør vi det nemt for dig at planlægge en uforglemmelig rejse hvor der ikke mangler noget.

Spændende oplevelser og aktiviteter i Nordsjælland

Hvis du planlægger en tur til Nordsjælland hvorfor så ikke læse vores hjælpsomme guides om hvad du bør se og opleve i området? Du kan søge blandt aktiviteter få tips til de mest populære udflugtsmål og få hjælp med planlægge din rejse ned til mindste detalje. Expedia gør det nemt for dig at besøge alle de berømte seværdigheder i Nordsjælland.

At lede efter aktiviteter i Nordsjælland kan være tidskrævende så lad os hjælpe dig med at planlægge din ferie. Hvad end du søger en aktiv ferie i det fri vil smage på Nordsjællands lokale specialiteter eller dykke ned i lokalområdets sprudlende kultur kan vores guides til Nordsjællands seværdigheder sikre at du får en uforglemmelig rejse uanset årstiden.

Aktiviteter i Nordsjælland for enhver smag

Nordsjælland har noget for enhver og uanset om du planlægger en aktiv sommerferie en romantisk smuttur eller en luksuriøs vinterferie finder du masser af aktiviteter i Nordsjælland som vil holde dig beskæftiget under hele opholdet. Expedia gør det nemt at reservere både flyrejse hotel og udlejningsbil på forhånd så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at gå på opdagelse i Nordsjælland.

Nordsjælland er fyldt med steder der bare må ses og opleves. Vi kan hjælpe dig med at beslutte hvor du skal bo i Nordsjælland og sørge for at din oplevelse af Nordsjælland og de omkringliggende områder bliver en fest. Læs vores guides om hvor du skal tage hen hvornår du skal gøre det og hvad du skal se. Uanset hvor længe dit ophold varer er det nemt at finde spændende steder i Nordsjælland der gør at du kan nyde din ferie til fulde og ikke går glip af noget. Overlad den lokale ekspertise og besværet til os. God tur!

Kort

Hvor kan jeg overnatte i Nordsjælland

København

København er trendy, pulserende, historisk rig og først som sidst en superhyggelig rejsedestination for en forlænget weekend eller storbyferie. Her finder man et væld af restauranter og spisesteder, der går fra undergrundshygge for enhver pengepung i Blågårdsgade på Nørrebro, til flerstjernede kulinariske eventyr i Michelin-ligaen på Noma og Geranium – blot skal man lige huske bordserveringen i god tid forinden. København er også hjemsted for et tilsyneladende uendeligt antal hyggelige caféer med lækker kaffe, chai og alt hvad hjertet kan begære af lækkerbidskener som sandwiches, caféburgere og andre klassikere. Hvad gastronomien angår lokker hovedstaden ikke mindst endvidere med mange spændende etniske restauranter. Især thairestauranter er nemme at støde på, men også vietnamesiske, indiske, pakistanske, kinesiske, og japanske restauranter byder sig til for den sultende storbyturist.

CyklingMuseumMonument

Helsingør

Helsingør har meget at byde på for kulturelskere. Et verdenskendt slot, et tidligere skibsværft og en af landets ældste pigegarder giver byen et unikt historisk præg.

SlotMuseumFiskeri

Tisvildeleje

Tisvildeleje er en hyggelig lille by på Nordsjællands kyst med fantastiske strande, smuk natur og skoven Tisvilde Hegn beliggende lige bag kystvejen.

Øen

Hillerød

En rejse til Hillerød byder på renæssancearkitektur, et aktivt kulturliv og frodig natur – i Nordsjællands hovedstad kan du koble af og blive begejstret på en gang.

SlotRuinSkov

Gilleleje

Fiskerlejet Gilleje er noget helt for sig selv. Skab gode minder med sightseeing på museer, bondegårdsbesøg, golf, veterantog og skønne strandture.

MuseumMonumentØen

Kongens Lyngby

Gå en tur i den historiske Jægersborg Dyrehave, oplev en af Danmarks bedst bevarede landsbyer, eller slå dig løs i Bakkens mange forlystelser.

KanoroningJagt